Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 17

• 9 692
  • 79
  •   2
Отговори
# 75
Аз що чудо препарат за прозорци съм изпробвала, от Щатите даже ми пращаха разни уж със спирт, които не оставят следи.
Еми, няма такъв да не оставя, както и да пръскаш, бършеш и т. н.
Правя така- само с вода или с препарат бърша, за да сваля основната мръсотия .
После с едни кърпи от Тему , сиви, наподобяват гюдерия / или са/, навлажнени само с вода или пък от тези квадратните  кухненски като вафлени за попиване- намокрени и добре изцедели. Само така няма облаци, власинки и всякакви следи.
Едно време бършехме с вода и вестници.
Към препарата за стъкла винаги добавям малко спирт и поне още толкова вода, иначе замазва яко.
Със слаб разтвор на шампоан / течен сапун и вода също има по- добри резултати.
Обожавам чисти прозорци , но са много и все по- рядко си угаждам на акъла да светят постоянно.
А откак взех и да недовиждам, вечно ми изглеждат чисти.😀

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 00:58 от Mateah

# 76
  • София
Мия първо с вода, веро и обикновена гъба. После минавам с чиста гъба, докато се махне сапуненото. После със Сидолин и кърпите от ДМ за 4лв.
Огледала, шкафове и плочки по стените също с този препарат мия. Всичко лъсва без власинки или замазванки.

# 77
  • При децата ми
Като миех на ръка ползвах само вода и малко препарат за съдове. С робота мия само с вода. Но за да няма следи подсушавам с един парцал който не оставя власинки. Обаче е от старо лятно яке, кучето ми го скъса, но му намерих ново приложение. Simple Smile Памучен плат, много плътен. Полира идеално. И след робота минавам с него ъглите, ако има пропуски.
Препарат за прозорци никога не съм ползвала, имам, но за огледала или шкафове го ползвам. Прозорците е важно да се почистят първо от грубата мръсотия и след това да се мият. Моите да огромни и ги мия само напролет.

Бихте ли споделили какъв робот ползвате и доволна ли сте?

# 78
Да, разбира се. Точна марка няма смисъл да давам, квадратен е, сам си пръска вода. От Тему е моя и това е най-успешната ми покупка евър! Чудесна работа ми върши, дори смятам да си купя втори, защото отскоро имам жилище и в Бургас и да не го разнасям, че и там доста прозорци има.
Този имам в количката в момента, моят е изчерпан отдавна.

https://share.temu.com/rqHCdiJ84IB

В другите сайтове са доста по-скъпи.

# 79
Имам питане за един спрей за почистване на обувки - Shiny shoes.
Има ли смисъл да се купува?
Ако някой е поръчвал и ползвал, ще се радвам да прочета отзиви.
Имам нужда от препарат за поддържане на бели маратонки, комбинация от кожа и мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт