Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...52

• 69 409
  • 668
  •   3
Отговори
# 660
# 661
Край едно село живеела жестока и лакома ламя.
Скрит текст:
Всеки месец тя взимала данък от жителите на селото. Писнало им на селяните и дали обява, че търсят юнаци, които да се справят с ламята и да ги отърват от това тегло.
Идвали най-различни хора, влизали в пещерата при ламята и много бързо излизали, бягайки надалеч.
Най-накрая се появили трима българи. И те влезли в пещерата и те... а да излязат, а да излязат... седмица вече не излизали.
На селяните им било любопитно и решили да видят най-накрая какво става там. И какво заварили... Двама от юнаците стоят до ламята. Единият и държи краката, вторият я оправя, а третият я гали по главата и и говори:
-Е, хубава работа, сега... Коскоджамити гущер и да плачеш.

Ееее, ама авторът на този виц пише наизуст и явно никога не е таковал ламя, не краката и трябва да се държат, а опашката, за да не пречи на пенетрацията Wink

И за де не е толкова офтопик един подобен.

Ситуацията същата, обаче участниците са тримата богатири и змей Горыныч.
Скрит текст:
Та един от богатирите държи опашкатана змея, другият го оправя, а третият го гали по главата и му говори:
- Виж сега колко е нечестна природата, ако вместо три глави имаше три задника вече отдавна да сме свършили...

Още един по темата, но малко по-малко нецензурен. Или по-цензурен ако така ви харесва.

Пристигнал юнакът в селото, селяните му се молят:
- Жив да си ни, юначе, нали ще отрежеш главите на лошата ламя, която се храни само с девици от селото?
Юнакът:
- Да ви кажа, не съм специалист по рязане на глави на змейове и лами, но мога да ви предложа вариант, при който тя сама ще си умре. От глад.

# 662
Всеки мъж е недоволен от начина, по който жена му и правителството харчат парите му. Единствената разлика е, че не се страхува да говори против правителството.

# 663
  • тук, на мястото си

# 664
Обичам хората, на които мога да имам доверие и които ме ценят.. Всички останали ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ! ;]

Промоция от Лукойл:
- Ако напълните при нас резервоара си догоре, ние ще ви долеем още 5 литра...

Между приятелки:
- Решила съм да си намеря любовник!!!
- Ай, моля ти се... още на един мъж ли ще пържиш тиквички?!
- Той ще ми пържи!! - / тропване с крак/

Будистки монаси:
- Много ми се иска да бъда с жена!
- Ще бъдеш, ама в следващия живот.
- Ти и в предишното прераждане така ми каза...

- Ванчеее , веднага сваляй гащите, че двама колеги са взели пиене и мезе и идват към нашата квартира.
Не твойте, ма! Тия, от въжето на прозореца!

Съпруг към нежната си половинка:
- Скъпа, преди да се оженим казваше, че аз съм целият свят за теб!
- Тогава ми беше бедна географията, скъпи!

Ама спокойно бе, няма да ти отнема мъжа ! Той да не е малък... Сам ще дойде...

Последна редакция: вт, 23 юни 2026, 09:56 от The Stranger

# 665
 Жалко е, че всички, които знаят как се управлява държава, карат такси...

# 666
  • някъде другаде

# 667
Разговор в чат
- Хей, как мина полета?
- Аз съм гаджето му. Коя си ти по дяволите и защо си пишеш с моя?
- Значи за начало, махни "гаджето му" което използваш като някаква титла сякаш си специална. Ако си спомням правилно си някъде 11та в списъка му. Второ, аз съм единствената която може да те направи "бивша" за по-малко от две минути. Затова дай да опитаме отново. Как мина полетът на брат ми?

# 668
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт