Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 155
  • 321
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Добро утро и от мен,
Хубав ден Ви желая!
Людмила и моя бебок много рита, чак ме става некомфортно. Снощи като седнах да хапна и като почна 1 час не спря, чак ми стана лошо. Добре, че поне нощес беше спокойно, че поне се наспах, не бях спала като хората от 5 дни.
Ани как са бъбреците?
Хайде бай и до скоро

# 286

Лекси, аз съм с повече околоплодни води и с първата бременност бях така. Няма никакъв проблем за детето. Гинеколога ми след спукването на мехура каза че били 2 пъти повече от нормалното, но няма проблем, важното е да са бистри Hug Praynig

# 287
  • Кърджали, България
Минавам само да ви кажа, че съм се заела с новата темичка, да не тормозим повече Анири, така че спокойно пишете тук, следобед ще е готова!

# 288
Jungle,  Laughing привет къде се губиш. Радвам се, че при теб всичко е ок  Peace Аз също съм 57 кг. вече  Embarassed, ама съм тирбушон - 1.60 м. съм висока  Crazy С две думи наблягаш на зеленчуците и плодовете и млякото... а пълнозърнест или ръжен хлебец - или при вас хлебецът е по-различен  newsm78. Знам, че е хубаво да се ядат и бобените - леща и боб, въпреки че аз ги готвя по-рядко, ама днеска може да си сложа една финна лещичка Peace
А, браво Инче, да не ни оставите на сухо - без темичка ей!  Naughty

# 289
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Минавам само да ви кажа, че съм се заела с новата темичка, да не тормозим повече Анири, така че спокойно пишете тук, следобед ще е готова!

Въх, аз тамън пуснах новата тема - на вид - абсолютно същата като старата, т.е. никакъв труд не съм хвърлила по нея, но не ми позволява да я изтрия. Ще помоля Morena да свърши тази работа, пък следобед ще очакваме включването на Inna! Нанесла съм всички корекции дотук, да си знаеш, Inna! Hug

Добре дошла на adi_san! Исках да те митам дали си раче или близначе, че датата ти на раждане е малко гранична. Wink

Честито на всички, разбрали пола на бебетата си! Hug Liddi, не се тревожи - ще се справиш с децата, от какъвто ще пол да са - само да са живи и здрави! Много се радвам, че се завърна при нас и се надявам да те видим на срещичката! Laughing

# 290
  • Sofia
Джънгъл, браво на теб... пък аз яма каквото ми се яде... изобщо не съм способна да следя колко плод съм яла или пък въглехидратите и белтъчините. ooooh!
Гледам да им плодове..и единствено закуската е нещо постоянно при мен- корн флейкс залят с прясно мляко или млечна/чаена попара със сухар...или баничка купешка..., когато се намира кекс или козунак  с пр. мляко.
И ям 4 пъти на ден в повечето случаи, но и по 3 понякога, като плода е между тях. 
Това е ама без да си го налагам.... така ми идва. Simple Smile

Джънгълче що ги пропускаш кулинарните, те не са само сладкиши .. може някоя манджеста Laughing идейка да видиш, за разнообразие. Sunglasses

Тръкнах новата тема, чакаме такава от Инчето .... и пак да кажа никой  не е  длъжен да прави нова тема, всеки може да пусне такава с копи/ пейст на старата и готово, хубаво е с нови картинки ама пък не е задължително я, че си е хамалогийка ooooh!... и важното е списъка само да расте и да не намалява, та така. Grinning

Ааа, аз днес съм на ЖК.. имаше и още някой ама забраЙх newsm78

# 291
  • морето и сините вълни :)
бахти,писах писах и накрая ко стана публикувах и не се публикува.Направо откачих #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Джънгълче-и аз се чудя как го спазваш тоз режим на хранене,аз съм като пархосмукачка-всичко ям и омитам Mr. Green Joy Joy Joy Joy И за туй съм сега  +10 кг.така че
Саморасличе не се ритеснявай аз съм в кюпа на слониците вече.ЕЕЕ височка съм си ама все пак си бях слабичка бе Joy Naughty
Ма ко да са прай карай да върви-аз гледам да ям повече кисело мляко- и месо.нали съм си много месоядна та не го пропускам изобщо месото JoyГолям съм канибал hahaha hahaha hahaha
Инъче вчера от пазара намерих български ягоди и изплющях  половин кг.Ама мойта душичка не са насити ако има още ,пак ще ям.Но ще изчакам още малко да дойде наплива от ягоди че в тез може да има малко нитратки #Crazy #Crazy

Относно тея кексовите неща аз много обичам кекс..мммм направо го убожавам и разни курабиики сега почнах да ям.Баба прави едни много ячки и и саках рецептата таз сутрин  и мисля да врътна едни.
Те пък ще кажеш че за мен измислени-супер елементарни и без много усилия. Joy Joy JoyЧе сега както съм немога да се разхвърлям много много из куФнята Mr. Green Mr. Green.Инъче много обичам да прав яразни такива сладки неща-и мъжо доволен много Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Момичета някой да е чувал нещо за СНежана и за Трекс????? newsm78 newsm78.Снежито беше редовна а сега никаква я няма-дано всичко е наред с тях Praynig Praynig.
Ние с тях пишем и в една друга тема ама и там ги няма бе #Crazy

# 292
Ех, прибрах се - скочих до едно магазинче - и се върнах с две туники - "Криско" и "фор ю" имаха готини неща и някакво намаление, ма се задоволих само с двечки.  Laughing засега.  Wink
 Ани, снощи и аз си купих български ягоди - ма взех само 300 гр. за проба, па те свършиха  бърже  бърже  Wink , та тая вечер ша си взема направо килце  Peace  - пък то нитратки винаги ша си има, щото за да излязат на пазара се торят и т.н.  Айде аз да скоча да турна една лещичка, че отдавна не съм правила  newsm55 Айде, моренка, после на отчет тука  Wink
А Снежана и Трекс да се появят незабавно, щото Ани следи всичко ей!   Naughty Mr. Green

# 293
Джънгълче, много си стриктна!
Аз пък почти всеки ден си правя домашни бисквитки, защото купените не ги ям заради транс мазнините. Кво да се прави, кафе без нещо сладичко не признавам, а си пийвам по две кафенца на ден, иначе ми е ниско кръвното и ми се мота главата.
Миналата бременност кръвната ми захар беше ок, сега ще се моля да си е пак така, че съвсем да се лиша от сладичко ми се вижда непосилно.
Ей сега се метнах на кантара - 6 кила съм качила от началото и съм 51. Има накъде още да дебелея струва ми се.
Иначе и на мен повече леки неща ми се ядат и повече плодове и зеленчуци - то сезонът е такъв. Месо хич не ми се поглежда.
Сега е най-готиното време от бременността - нито ти е лошо, нито ти тежи и имаш много енергия. Дай Боже по-дълго така да изкараме.

# 294
  • морето и сините вълни :)
ааа Веселче-оня ден баба ми прати една голяма кутия от село ягоди.И бяха чисти наторални без грам нитрат Hug Hug

Селото ни като е на 250 км от варна и там е по топло и по бързо става всчико и така им се зарадвах че за секунди цялата Купа я нямаше Hug Hug
Сега чакам пак да ми прати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 295
Ще ти прати жената, бе Ани, ма чакай да стане и другата партида  Mr. Green Mr. Green Щото ти ако така главоломно ги ядеш, ми те не могат да "завтасат" да втасат.  Joy Joy Joy Абе само плодове и зелунчуци не става - имам 2 бр. аерошоколад и 3 бр. моренки в хладилника - е на кого да ги оставя  newsm78 Мога ли да ги оставя да им мине срока на годност - ми тва си е разхищение  Joy Joy Joy С две думи - ям си квото ми се яде, ма без да се тъпча   Naughty  Mr. Green
я да се редактирам, че забравих да попитам basilisk  - а бе ти колко кила си била, че сега си 51  newsm78 #Crazy #Crazy

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 12:10 от vesela_123

# 296
Ехо , здравейте и от мен. Първо на патерички  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!  newsm51 newsm10 smile3521
Добре дошли на новите мамчета!   bouquet   bouquet   bouquet
Много сте изписали още немога да прочета  всичко , но се    smile3529 залавям.
Аз вчера бях на преглед всичко върви нормално и съм много щастлива  Heart Eyes
Ани на мен в изследванията ми се установи ,че имам песъчинки в бъбреците и всички неразположения от това се дължат на солта , аз ям страшно солено  no

# 297
Малее, че много сте изписали за 3 дена  Flutter
Аз влизам да се отчета, че вчера бях на ФМ, всичко е добре, бебка тежи вече 347 гр и е дълга около 17 см. Тук не мерят см, док каза ориентировъчно. В Бг мерят ли?
Сега ще ходя да изчета какво сте писали, дано успея, че и доста работа имам  Tired

# 298
а забравих да кажа за кг. аз като че ли съм най- големия слон +9  smile3535  goodscale но док. ми каза че е нормално  и да не се притеснявам лятото не се качвало много, а за цялата бременост е нормално да с 18кг.

# 299
  • гр.Варна
а забравих да кажа за кг. аз като че ли съм най- големия слон +9  smile3535  goodscale но док. ми каза че е нормално  и да не се притеснявам лятото не се качвало много, а за цялата бременост е нормално да с 18кг.

Аз пък знам, че нормалното покачване на килограмите е +12. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт