Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 155
  • 321
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аййй аз съм пропуснала ooooh!... Алис  честито ти момиченце и хубави новини от амниото! Вече нямаш оправдание, не че до сега имаше де...да се включваш по-често.

Мутра, втора употреба е, да.

Берина на мен също ми се случва от време на време, но не чак така.

Кали аз въобще не виждам предимства в новия кош .. и на мен ми изглежда доста по-тесничкък. Що не си вземеш стария модел?! Аз много се надявам на помощничката ... тя тъкмо до сега тренира с племенничката, която скоро направи 2 год. Grinning

Весич то твойто вид "професионално" изкривяване... да зяпаш по гумите на бебешките колички Laughing Hug
Много леко се вози Куинито, спор няма. bowuu

# 271
  • София
Морена, нямам представа дали по магазините се продава все още стария модел, а и новите десени много ми допадат. Все пак има време и като дойде момента да купувам изобщо не се знае на какъв акъл ще съм  Wink А дали можеш да ми кажеш горе-долу колко е дълга количката с коша за новородено, ако не те затруднявам?

# 272
    Здравейте на всички мамчета,
  Аз от доста време чета форума и най-после реших да се запиша Simple Smile
За статистиката:
  Адриана, София - Младост-3
  22.06.1973г.
  Първо бебче, по предварителни данни момиченце smile3522
  Термин 11, 13 или 14.09. - различните доктори, различно казват Simple Smile

Целувки за всички мами и тумбачетата им  love001

# 273
  • Sofia
Ади добре дошла! Hug
След като вече се реши, надявам се да пишеш често. Simple Smile

Кали, разбира се, че ще ти пиша размерите, но довечера, че количката е на съхранение у мама. Simple Smile Искаш да кажеш, когато е с коша за новородено, най- дългата част да измеря така ли?
Иначе по магазините и аз незная какво се намира, но когато ми се случи да ходя определено ще гледам.

# 274
  • Бургас
Здравейте
Добре дошла на новата мама, приятно изкарване при нас!
Честито на разбралите пола.
До скоро

# 275
здравейте и от мен
добре дошли и на всички нови мами, надявам се да се включвате честичко  Wink
саморасличе, много хубави снимки, ех как благородно ти завиждам само - сватба на моренцето  Wink Wink страхотно направо. а тортата ви е супер идейна между другото - много ми хареса  Party
веси, споко и аз от известно време само се заглеждам по количките на хората, коя с какви гуми е, сигурно ме мислят за ненормална  Embarassed Mr. Green онзи ден даже видях на витошка една мама с такава количка, дето съм си харесала, но ме досрамя да я попитам дали е доволна, как вози и други такива неща
нали и ние с мъжа ми бяхме сватбари в събота, та вчера цял ден реанимирахме, че на мен малко множко ми дойде цял ден на крак общо взето - сутринта от 7ч. вечерта чак до 1ч. някъде, ужас, то и кум да си си било отговорна работа - почти нямах време да поседна да почина малко  Confused ама вечерта пийнах едно но-шпа за всеки случай, да спя спокойно  Wink като имам снимки, ще ви покажа да ни видите какви сме хубавци  Wink
уф май пак ще вали, навън как се е смрачило само ... ооо и почна да гърми вече, много мразя гръмотевиците  Sad много ме е шубе от тях и аз не знам защо

# 276
Ааа, Моренка, ти недей така  Naughty - човек трябва да си е информиран  Mr. Green Mr. Green
Добре дошла на Ади - много късмет и здрав бебок наесен   bouquet
А бре Мачко - ти къде го видя този дъжд бе моме  Naughty, аз отивам на гимнастика, у наше село дано да не дойде  Mr. Green Хайде целувки момичета  Hug

# 277
  • Sofia
Бай Весич и поразкърши кълки и за мен, а Heart Eyes

# 278
Здравейте момичета Hug
Не съм писала и чела до сега и много ми липсвахте,но поради преместване на жилището нямахме нет.Така че ще ме извините,но съм изостанала с новостите покрай вас Embarassed
ЧЕСТИТО на щастливата булка и бъдеща мама,много здраве,любов и щастие  bouquet
Ние сме добре!Бях на преглед тези дни и предчувствието не ме излага-и другото бебче ще е момче.Какво ще го правя този футболен отбор ум не ми го побира,но се надявам да се справя Praynig
Ако мога ще дойда на срещата в неделя с голяма радост.Пазете се и бъдете здрави Hug

# 279
Здравейте момичета! Много ви благодаря за вниманието и отзивчивостта! Да с предна плацента съм и се надявам това да е причината! желая ви лека и безпроблемна бременност на всички и на есен малки сладури!   bouquet

# 280
liddi, честито ти младеж - да ти е жив и здрав!   bouquet А кво ли ще го праиш футболния отбор?  newsm78 - ми ще си го тренираш, че да се знае кой е капитан в къщата  Mr. Green Mr. Green Мдааа, поразкърших снагата  тази вечер   newsm68 ... у нашо село дъжд не дойде  Mr. Green Айде лека и спока вечер  Hug

# 281
Само набързо минавам за едно здрасти.
Морена разгледах снимките, количката изглежда удобна и лека. Дъщеря ти е голяма чаровница и сте като сестрички. Кулинарните снимки от сайта умишлено ги пропуснах Mr. Green

И сега да се похваля, оцветете ни в РОЗОВО:) таткото се радва повече от мен, вече прави намеци за трето момиче ... Laughing

Не ми препоръчват да летя след 6тия месец, затова се прибираме в Калифорния в понеделник. Нати отсега си е стегнала багажите и само брои самолетите. Взех си изследванията днес от кръвните тестове, всичко е отрицателно.

Целувки на коремите и до скоро Hug

За мерки и теглилки - 127 паунда съм = 57.6кг.
За последния месец съм качила 2 кг.

# 282
Добро утро Simple Smile
Имам усещането, че аз съм най-големия слон тука #Crazy - особено като прочетох последния постинг  newsm78
Радвам се, че снимките са ви харесали Hug
Добре дошла на Ади  bouquet
Относно срещата - виждам, че сме 5:3 - има достатъчно хора и за 2 срещи Hug - така, че мога и на 2-те дати да се появя, не ми пречи Wink

# 283
  • гр.Варна
Добро утро и от мен!  bouquet
Желая на всички прекрасен и слънчев ден, такъв , какъвто е във Варна! Hug Hug Hug

Добре дошла на Ади! Лека и безпроблемна бременност! Hug
Саморасличе, привет и от другия слон, т.е. аз. Вече съм +6 и как ще я карам до края незнам. Да се похваля:Моето бебче тежи цели 500 гр. и така здраво рита, че вече започвам да се плаша. При каката нямаше такова нещо. Явно футболист ще го правим /нали майка му е фен на футбола/!

Целувки от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 284
Чакай саморасличе, до финалната линия всички ще сме угоени, на никой няма да му се размине;))
С какво се храните, я ми дайте някой примерни менюта.
Ето ви един отчет от мен:
8.30 закуска - 350 г. мляко, с овесени ядки или с кроасан
9.30 - банан
12-1.00 - обяд - салата задължително и нещо сготвено най често е ориз с телешко или пилешко и най различни зеленчуци - целина, грах, моркови, червена чушка, домат, всичко ситно нарязано и добавено към ориза и месото в последните 15 мин.
след това спя по 1.30-2 часа с детето
към 4 плодове - около 350 г.
към 6 - сладолед и си развалям вечерята или кекс
ако няма сладолед вечерям наденички с доматена салата или бъркани яйца със сирене

2 пъти седмично вместо ориз слагам картофи в яденето, но след 4тия месец ги избягвам защото ме е страх от гестационен диабет, и без това количествата въглехидрати от зеленчуците са ми предостатъчно.Може и кекса и баницата събота и неделя да ги пропускам но засега няма как;)

Нямам търпение да се прибера в Кали, да минат месеците до Септ., да ме резнат едно бързо секцио и да си имам още едно здраво момиченце.
Има една врачка в Горна Баня, веднъж на шега реших да отида, тя почти нищо не ми каза за миналото, но ми каза по години какво ще ми се случи, кога брак, описа човека, къде ще живея, кога ще е първото дете и кога второто. Каза ми че няма да съм сигурна дали да оставя второто си дете но да не правя грешка да абортирам защото ще е момиче.

Общи условия

Активация на акаунт