Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 163
  • 321
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
Басилиск, нали ти казваше, че втора употреба ще търсиш или обърках с някой ... Rolling Eyes  та ей това ми беш … 72;нт не мен... някой би могъл да се възползва. Grinning

Аз бях, ама още ми е рано - мъжо лятото отива на работа в Швеция и ние живот и здраве ще се замъкваме зимата натам по някое време, та там ще търсим втора употреба количка, гледам по сайтовете че секънд хенд доста евтино ги дават, пък и не смятам да мъкна от тука.

Инче, мерси много за поздравленията за именничето, отпразнувахме.  Grinning

# 256
  • Sofia
Бенич, ще стискам палци на вратарчето! Hug
И ние си падаме по футбола ама сме в друга категория. Grinning

А, Инчеее Laughing... как да не го виждаш бе... ела в Сф. да видиш на живо ... и без това ни се размина срещичката с теб.
Ани, Инче мерси за комплиментите Embarassed Embarassed... черпя ви  beer  Hug

Ани Мурсалския чай е мнго добър( с ударение на О-то  Mr. Green) ама дали можеш да го пиеш сега... идея си нямам Rolling Eyes

Басилиск ама ти тогава...зимата.... ще ни зережеш така ли? newsm78

# 257
Привет мили мамчета!!!!  Hug Hug Hug
Аз толкова отдавна не сьм писала,че сигурно вече сте ме забравили ,ама аз не сьм .....дори напротив ,много ми е домьчняло за вас.
При мен ситуацията беше малко сложна,или по точно аз сьм си голяма шашка ,та за това се бях поизгубила. Crazy
В общи линии,в средата на март резултатите ми от БХС показаха много висок риск и се наложи да правя амниоцинтеза.Много се бях отчаяла и много ми беше мьчно и затова не пишех за да не ви заразявам с мойте отрицателни емоции.   Cry
Та в крайна сметка самата процедура не беше нищо особенно,по неприятно е чакането близо месец на самия резултат.Слава Богу днес ми потвьрдиха,че всичко е нормално и че чакаме момиченце!!!!!!!   Praynig Laughing
Много сьм щастлива и затова бьрзам да се включа отново!!!
Целувам ви всички и мами и коремчета Hug
Варненски мами ,надявам се в най скоро време да се видим,че от предната срещичка няма да можем да се познаем     Joy

# 258
Добро утро  bouquet  
И аз да се запиша за днес...Не знам как е при вас, но аз почнах много да се уморявам Embarassed
Цяла сутрин бях по улиците - първо да си взема актуалните паспортни снимки, след това до Второ районно за заявлението за промяна на данни, а от там ме засилиха да ходя до Общината за заверка и следващия понеделник пак ще ходя във Второ Районно вече да подам документите за лична карта ooooh!
А юни ме чака смяна на шофьорска книжка , ходене до Здравната каса и други такива екстри #Crazy
Сега смятам да си почина и даже да поспя следобеда...
Морена, прекрасна количка - на мен Куинито са ми слабост  Wink
Давам и линк към албума със снимките / не са качени още всички, но с моя интернет и липсата на свободно време ще стане неизвестно кога/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129288
паролата е : 28042007

# 259
Цитат
Басилиск ама ти тогава...зимата.... ще ни зережеш така ли? newsm78

E, няма такова нещо. Аз ще съм си пак тук в нета. Иначе ще ми е трудно да издаяня.
Пък и ще е временно до 2010 и ще си идваме лятото.  Grinning
Между другото, Морена, изглеждаш супер на снимката и коремчето ти съвсем не е голямо - едно такова компактно.  Laughing

# 260
хей здравейте мамита!!!
липсвахте ми, нали не сте ме отписали?
аз нямам много за споделяне и по тази при4ина се включвам доста рядко.
в момента мъжо е в командировка и ние с малкия сме сами. днес го изпратих на детска и се засилих към докито.
отивам а той ми се кара че ходя рядко!!!! и понеже няма преглед от 9.03 реши сами да ме мери с метърчето, на кантара и кръвното, утре ще ми пусне изследвания, обаче ехограф не спомена!!!
малко ме е яд предната бременност ме преглеждаше всеки петък с ехограф а сега!!!!
нещо доста са го настъпили отгоре да спазва някакви графици на прегледите а аз за сега твърдо мисля да не ходя на второ място за допълнителни прегледи, макарче ако се подразня още малко........
иначе вече минахме на спане само на ляво и по гръб, бебо изказва доста отчетливо мнението си за това в каква поза се намираме и не търпи откази.
искам да кажа за депресията. аз я изпитах на гърба си при изписването от родилния дом свекито поиска тя да държи бебето по пътя до вкъщи пък аз мисля че това е доста лично изживяване за едно младо семейств което почти две години си е правило бебе.... та като протегна ръце към мен и аз изпаднах в паника реших че иска да ми го вземе завинаги!?!? това усещане ми премина когато гого беше на малко повече от годинка. смешното беше че осъзнавах че това което мисля е нереално но неможех да се оттърся от чувството че постоянно ме дебнат само да ида до тоалетната и да се заврят при бебето да го вземат и т.н. абе........ мина ми като се изнесохме от там, но все още им го оставям мнооого рядко защото се чувствам заплашена и не само....
а освен това силно се надявам този път да смогна да дойда на срещичката, ама знам ли много съм зависима, незнам дали ще има на кой да оставя гого, та имайте ме предвид пък аз ще се постарая.
целувки на всички и приятно бременеене.

# 261
  • Бургас
Здравейте пак,
Ами аз питах няколко доктори, в събота и Давидков за мурсалския чай и всички казаха, че мога да го пия.
Купува се от аптеката една кутийка е към 3 лв, може и да е поскъпнал, щото мен ми бяха набрали от родопите, но го свършвам и ще си купувам.  Съдържанието е цветовете от растението, не е на пликчета. Нарязваш го на дребно. Завира 500 мл. вода, слагаш вътре две супени лъжици от цвета, чакаш го да кипне с цвета. Махаш от котлона, държиш да се запари 5-10 мин. Прецеждаш, овкусяваш си го с мед или захар и го  изпиваш на два-три пъти. Това ти е дозата за деня.
Това е, дано да ти помогне!

# 262
  • София
Здравейте, мамчета!  Hug
Първо искам на патерици да честитя на всички, които са били (или са имали близки) именници през уикенда - да са живи и здрави имената ви.  newsm51

При мен нищо ново, чакам си търпеливо ФМ за 18.05., през това време се тръшкам, че нещо много съм качила и се чувствам като слон  Sad  Купих си някаква лятна рокличка, ама се чудя дали ще ми става след 1 месец, че сега все още ми е студено с нея.

# 263
  • Sofia
Басилиск за интернет ясно ама на бебешорските срещички ще липсваш Sad.
И на теб  beer от мен щом точно на тая снимка ме видяхте с добра фигура. Laughing

Саморасличе много си сладка, двамата с младоженеца също пък и кумовете( предай реални поздрави, плс) !!!  Grinning
Много щастлив семеен живот ви желая в любов, разбирателство и взаимно увжение! Hug
Аз отивам да доразгледам, че съм едва на 2стр.

# 264
Здравейте  и  о т    мен.И  аз  да честитя на патерица  на всички  имениици  bouquetМоренка  изглежда  много добре , а  количката емного  хубава  втора  употреба  ли  я взехте.Аз  имах  малко контракций  ,но сега  съм добре  явно  от претисненията  по  изпита .И  смоя  ученик  се  готвим  за  тия  тестове  за 4 клас  инямам много  време  да  се вписвам  .

# 265
Здравейте на всички и от мен. Flutter Flutter Flutter
При нас всичко е наред.Бебо си ритка с всичка сила,а аз започнах много да се изморявам. Whistling
А на вас случва ли ви се да се затруднявате понякога да си взимате въздух.Направо имам чувството че ще се задуща? Thinking Thinking Thinking
За срещичката гласувах за 20.05. тъй като на 13 няма да бъда в страната.Ако е тогава ще присъствам и аз, ако не другия път............ Rolling Eyes
Ани и аз онази вечер както си спях се събудих със страшни болки в десния бъбрек и изпих един но-шпа и ми мина.И повече не се е повтаряло...... newsm78 Но доста се изплаших.Другия понеделник съм на ЖК и ще ми пускат тогава пак някъкви изследвания и ще видим какво ще излезе. newsm78
Алис страшно много се радвам мила, че всичко е наред и честито момиченце.  bouquet Hug

# 266
  • София
Здравейте момичета! Честит имен ден на всички, които са празнували вчера!

Морена, поздравления за количката. Този модел ми е фаворит и като гледам май нея ще вземем, защото май само тя от тези, които съм харесала, би влязла в нашия асансьор. Само ме притеснява че моделът от 2007 е с доста тесничък кош, но се надявам, че тези, които са я измисляли, са си направили добре сметката. Иначе на снимката наистина изглеждаш много добре, а и искрено ти завиждам за помощничката, която ще имаш като се появи бебето.

Бени4, стискаме палци на малкия футболист и дано се кротно скоро, това си пожелавам и на себе си. Силно се надявам, че като момченцата ни станат батковци, ще помъдреят и ще помагат предимно, а няма да ни ядосват.

Мишока и на мен на първо четене ми дойде идеята да резервираш като се обадиш директно в хотела. Аз винаги така правя и не съм имала никога проблеми. Освен това в момента мисля, че точно за Албена течат промоции при предварителни резервации. 

саморалсиче, разгледах ти снимките, Поздрави за хубавата сватба. Особено много ми хареса сватбения ти букет.

Алис11, радвам се, че вече всички неприятности са зад гърба ти. При мен също излезе лош резултат, но не правих амниоцентеза. Не исках да се тормозя и с това, при всичките други неприятности, които си имах.

# 267
Халоу  Hug Hug Hug
Такаааа, днеска сме много активни! Simple Smile Аз докато прочета всичко и забравих какво щях да пиша вече и на кого какво да кажа.
За резервациите, аз за пръв път реших да се обърна към агенция, че не ми се занимаваше с издирване на свободни места, сметки и пр., а то ми излезе дявол на магаре ви казвам. Аз гледах сайта на Албена, даже се замислих дали да не резервирам, но сега търся свободни места за ей тук: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=102. Все още мисля, че има, а е райско кътче. Миналата година не сколасахме, но тази май натам сме се наточили Simple Smile

За Балчик, аз имам оттам хем хубави, хем лоши преживявания. Наистина е много красиво там, особено двореца, но попаднахме в отвратителна дупка като хотел и понеже не намерихме никакви свободни места на друго място в средата на август, та си взехме парите и на Приморско. А иначе там получих предложението за брак  smile3521 smile3521 smile3521
Не ми харесва това, че няма плажна ивица и трябва да ходиш до Албена или Кранево за пясъчен плаж.

Честито на момичетата с хубави новини!
Целувки!

# 268
# 269
ПРивет, майчета-зайчета!   bouquet Брей, че много сте изписали аз докато се включа! Тази сутрин бях на училище, та затова чак сега се добирам до компааа  Wink
Инче, и мойто шкембе изведнъж "цъфна"  Mr. Green
Ааа, Моренка, ми тя много хубава бе  Hug Браво - добър избор!!! Днеска само гледам гумите на количките на хората, та се убеждавам, че големите са по-хубави май и не друсат толкоз  smile3521
Алис, честито ти добър резултат и мома и да се отчиташ по-честичко  Hug
Саморасличе, страхотни снимки - отивам да ги доразгледам  Hug А за мурсалския чай - наистина е мнооого полезен - стига да можета да го пиете, когато е топло времето  Simple Smile Айде аз ще ви оставям, че да подремна малко   sleepuu, че довечера съм на гимнастика  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт