Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 164
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали, България
Привет-мривет!
Честит имен ден на Анири!!! Всичко най-хубаво накуп! Ако има и други Ирини, прощавайте  Blush , честито и на тях...   bouquet

Честит Гергьовден на всички!!!

Мише, къде имаш сили да се катерчиш по върховете  newsm78 Аз направо съм изумена и натъжена, че толкова бързо се изморявам  Confused ... Вчера се заех да почистя хладилника и като свърших, силите ми също бяха свършили...

Добре дошла на Камелия в нашите редици  Hug

Морена, честито за покупките  Peace И на теб, Lilian!

ндинчева, ако си с предна плацента, мисля, че по-късно ще усетиш бебето. Не се притеснявай, нали на прегледите всичко е ОК?

Що се отнася до коремите, моята кума ми разказваше онзи ден, че видяла една позната бременна и после споделила с друга, че май месец е идеално време за раждане на бебе и онази е ударила джакпота, така да се каже  Wink и какво й отговорила другата: Аааа, ми тя ще ражда септември  Shocked Според Рали коремът на въпросната септемврийка бил като в деветия месец, даже все едно преносвала  Shocked А моят едва от две седмици все да личи, сякаш изведнъж порасна  Flutter Днес даже съм с новия си оранжев панталон за бременни!

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 09:50 от Inna

# 241
Добрютро, сладки мамита  Hug
Ей, Тиарка;)
Честита ти мома  Hug
И наща е свенлива, ама пред мъже  Mr. Green
Ани, абе човеко ... бъбречните кризи са адско нещо .... пак, че пиеш доста вода, че явно минават по-леко песъчинките и не ти създават кой знае какви проблеми ... пак си е кофти де, но не спирай водата  Peace
ndin4eva, аз съм последния човек, който може да ти даде обяснение де, все пак ми е първо бебе сега маймунчето в мен, но смятам, че му е широчко в коремчето ти и затова не го усещаш силно, а по-лекичко като къркорене:) Нали като му стане по-тесничко и тогава започва да се усеща повече  Hug Спокойно Simple Smile Не дей се води по всички приказки и възприети практики при първа и втора бременност:) Сама знаеш, че всичко е строго индивидуално Simple Smile Но те разбирам все пак ... и аз и ти явно се чудим за какво да се притесняваме  Mr. Green Горе главата, стискам палци скоро да те подритне по-силничко  Praynig
Мишоче ... тез туроператори са под всякаква критика ... гледат си интереса само!!! Нали работим с бол такива .... та отстояваш си твойто, караш се и накрая ше ти лазят в краката !!!
Няма да им пускаш аванта!!! Само не се нерви много, че здравето ти сега е по-важно!!!
Как'о още ... а, да  Mr. Green
Честито на празнуващите на патерица, че вчера от софра на софра с моето Жоре в къщи .... Mr. Green
Желая ви положителни емоции, много усмивки и слънчеви и безпроблемни оставащи дни до финала ... че и след това  Hug

Целувкииии  bouquet

# 242
  • гр.Варна
Добро утро, мили майчета!  bouquet
Чести празник на патерици на всички, които са имали повод за празнуване-именици, рожденици и професионалисти!  bouquet
Желая Ви огромно щастие и най-сладките бебчета на земята!
Добре дошла и на новата мама! Лека и безпроблемна бременност!
Ако нещо съм пропуснала-извинете ме, но нямам много време да чета-влизам на оперативка! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хубава седмица и много целувки от мен!  bouquet

# 243
  • София,
Здравейте всички вие бебеносещи мацки!
Ама хич не мога да наваксам, с този дивак в къщи (който е на антибиотик в момента) и отново за минутка не сяда, хич не мога да чета, прехвърлям само нещата на бързо за мое голямо съжаление!
За това искам да поздравя всички, които са имали някакъв повод за празнуване, както и всички мами видяли моми бебоци в коремчетата (най-благородно ви завиждам), както и всички, които са видяли техните мъжковци....!
Целувки и много любов, здраво завързана с вечно разбирателство и здраве!

Срещичка на бременелките от София!

Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, големи и още по-големи) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК

За сега сме 12 тумбака - главоломно се увеличаваме: Анири, Бенич, Мишока, Морена, Galia2007,thumbеlina, Liddi, Kali, Катрин, Ваня,Мацката, Тиарра........

Чакам още включващи се.......... Ако има някой, който съм пропуснала да свирне!

Целуфффффки и много весела седмица от мен!

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 10:19 от Beni4

# 244
  • Sofia
Добрютро девойки! Grinning

Инче мерси ! Hug
На теб честито ти разходка в оранжево! Sunglasses

Весич ей  ми количката Flutter

А ей го моя тумбак, нахранен... малко съм се рапльокала, освен че дремем срещу слънцето ама това е положението. Blush

# 245
Моренка, количката е много яка! И аз някаква такава ще си търся, ама по-натам - отначало ще караме с тази от баткото и чак като се преместим ще търсим друга. Честито, супер е!
Mишоче, що не пробваш да резервираш директно при Албена АД- ето ти линк. Без посредник би трябвало да можеш да получиш по-добри предложения. Даже мисля че е доста изгодно, ако резервираш отсега - има отстъпки за ранни резервации, щото българите обикновено не резервират предварително, ами се обаждат като тръгват от къщи с колата едва ли не. (Родителите ми са в тоя бизнес, та от тях така знам.)
Ако не ти предложат хубаво нещо, тогава вече варианти много.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 10:34 от basilisk

# 246
  • Кърджали, България
Моренка, много е готска количката, супер! Ама аз нещо не ти виждам коремчето  newsm78 , криеш го нещо  Wink

Бенич, още ли си в болнични? Ивето оздравява ли?

Базилиск, забравих да ти благодаря за съветите относно етеричните масла  Hug Ще взема и аз да пробвам да забъркам нещо... А мас с невен дали става  Thinking , че имаме такова чудо вкъщи...

# 247
  • Бургас
Добро утро и от мен,
Честито на всички празнуващи на патерица!
Сега да дам отчет: В събота бях при Давидков. Бебо вече тежи 500 гр, върви с една седмица напред, гледахме сърчицето, за сега е много добре, краката му са като на манекен каза доктора, няма да е дюстабан, такъв висок свод има, че направо е за балетист, има си по пет пръста, корем, бъбреци, далак, всичко е 6, обаче още не са му слезли топките както се изрази доктора. Мери ми кръвоснабдяването по пъпната връв и каза че всичко е класика в жанра  Laughing . Плацентата ми е горе и по предната стена. На 16 юни пак съм на преглед за да правим ехо кардиография на сърчицето. Единственото кофти било, че имам повече околоплодни води. На този етап не било опасно, обаче следващия път ако било така, трябвало да се направи нещо. Някой да има представа защо. Остави ми магнерота 3 х 1 и но шпа 3 х 1. Това е за бебо.
А сватбата на която бях, беше като в приказките, като изключим DJ - пускаше само чалга и хора - нямал друга музика. И младоженеца много харесах - аз досега не го познавах, щото той е от Варна, ама сега ще дойде да живее в Бургас и вече ще се виждаме. Много приятно момче, с много интелигентно чувство за хумор. Аз рядко съм толкова ласкава към някого. Винаги ми трябва много време за да преценя дали го харесвам, но този път е от пръв път. Много приятно впечатление ми направи, че се обръщаше към родителите на приятелката ми с мамо и татко. За пръв път го чувам от мъж. А тя каза, че не го е карала, той сам така е преценил.
Вчера ходихме до Балчик, разгледах ботаническата градина - много е красиво там, някоя от вас искаше инфо за хубави места. А вътре вилите в ботаническата, които едно време са били дворец предполагам  - щото така пише ботаническата градина и двореца са направени като хотели и се дават под наем. Взехме една брошура с тел за резервации, ако някоя се интересува ще го дам.
А и друго, снощи като започна да ме рита бебо, направо ми стана лошо. Беше стъпил върху мехура ми и играеше степ направо. Не стига че пишках сто пъти, ами ме и заболя.
Ани, мила, аз също имам камъни в бъбреците, при криза пия хисарска или горнобанска минерална вода и задължително си правя мурсалски чай и изпивам по две чаши дневно - толкова е дозата. На втория ден вече се чувствам по-добре, а на третия няма и помен от кризата. Този чай помага за по лесното уриниране. Ако искаш нещо да ме питаш с удоволствие ще ти отговоря, ако искаш пиши на лични.
Ами стига толкова съм писала че сигурно Ви отегчих.
Лек ден!   bouquet

# 248
Инка, аз съм чувала за маста супер неща, макар че не съм пробвала лично. Знам че се преварява и става доста фина.
Невенът има противовъзпалителни свойства и спомага зарастването на рани - не е специално предназначен за стрии тоест, по-скоро за силно изсушена и напукана кожа - за ръце, за устни, пети и т.н. Не че пречи ако го сложиш на корема де. На опаковката му в аптеката пише да не се слага в козметика повече от 1% невен, така че по мъничко.
Иначе понеже не е миризлив, може да искаш в маста да си прибавиш нещо за аромат. Има по аптеките всякакви етерични масла по 3-4-5 лв. Слагаш няколко капки на растопената мас и разбъркваш, ще стане супер.
Ей тук можеш да си провериш миризливото масло какви аромотерапевтични свойства има и дали става за бременни.

# 249
  • Sofia
Лекси честити ти хубави новини !  bouquet  На таз брошурка нещо линкче има ли да го пуснеш ?

Басилиск, нали ти казваше, че втора употреба ще търсиш или обърках с някой ... Rolling Eyes  та ей това ми беше втория вариант не мен... някой би могъл да се възползва. Grinning

Инче не знам що така, а Добрютрото отваря ли ти се? newsm78

# 250
  • морето и сините вълни :)
добър дееееенн wavey

Моренка-поздравления smile3501 за коли4ката.На мен адски много ми харесва този модел ,но недавам толкоз пари за возило.
 newsm08
А ако кажа на мъжо че сега искам да купим коли4ка -ще каже 4е съм луда smile3505
Туй чудо  -"возилото" на бебето мисля да го купим като се роди малчо.
А оотносно корем4ето ти -аз го видяяях-скрила си го малко ,ама го видях.А само да вметна че щерка ти ,ти е одрала кожата направо smile3534 newsm08
И така като те гледам хич не ти ли4и 4е 6те ставаш многодетна майка newsm08,такваз фигура имах миналото лято-а ся съм едно плондер4е просто smile3511
В 4етвъртък съм на консулт-па да видим колко съм се закръглила box

Мишке-ще ме умориш ти казвам  smile3521,планинска козичка си ти smile3502

Относно усещането на бебето-при мен периода със силните шутпове свърши newsm53,сега само се намества  и побутва мнооого леки4ко.Сега не скача като лудо вътре  #Onfire,сега вече се укроти бая.Явно му е утесняло вече ,защото побутва много леко ,и когато бута или се намества хем отгоре бута,хем отдолу.Сигурно вътре се е опънало като бей отгоре до долу.
Чак някой път се шашкам и аз почуквам да се размърда малко-къв такъв заспал е Rolling Eyes

айде чао мацки лек ден от меня-и най важното СКУКАТА СВЪРШИ cheers

# 251
  • Кърджали, България
Мерси за сайта, Базилиск, ще го разгледам с удоволствие!
А, много съм смотана, забравих да ти честитя на патерица именника - да ти е жив и здрав Жорко, много радости да ти носи и да бъде един грижовен батко!!!

А, Моренка, аз го отворих бе, душа, ама не ти се вижда много коремчето, исках да кажа  Wink И се присъединявам към мнението на Ани за фигурата ти  Peace

# 252
  • София
Здравейте!
Чести празник на патерици на всички, които са имали повод за празнуване-именици, рожденици и професионалисти!  bouquet
Добре дошла на новата мама  Hug Вярвам, че ще си изкараш весело при нас  Simple Smile
ндинчева, спокойно, усещането на движенията е много индивидуално! Зависи от напълняването, от положението на бебчо, от плацентата, ако щеш и от темперамента на бебчо. Както е казала Инчето, важното е бебчо да расте нормално  Peace
Бенич, стискам палци твоят дивак бързо да оздравее!
Мишоче, коя е тази фирма, която така се е изложила. Аман от разправии за глупости, как пък един път човек не може да си организира нещо спокойно без проблеми.
Тиарра, честита ти прицеска  Hug Пази я и си пази кръста  Wink
Ани, мила, дано всички болежки спрат да те преследват най-сетне.
Лекси, поздравления за добрите новини от прегледа  Grinning За околоплодните води нищо не знам, но не вярвам да е чак такъв проблем голямото количество  Rolling Eyes Така ми се доходи на сватба и на мен  Flutter
Весела седмица!

# 253
  • София,
Здравейте пак,
Палечке то това нащо диваче си е все диваче, но се надявам, че скоро ще се оправи!
Видимо нищо му няма, не е отпаднал, но много кашля и то само през нощта!

Днес е откриването на футболния турнир в Зимния дворец! Нашия малчо е вратар, но питах Доки и тя каза, че съвсем спокойно можем да го заведем.............. на него така му се ходи, че не знам какво да правя..........!

Май нещата клонят към водене, даже имаме уговорка да си легне в 12 часа, че да стане до 15:00 за да можем да стигнем на време!

Откриването е от 16:30 часа - имали някоя друга мама, на която детето и е "футболист" и ще е и тя там с него?!?!

Пак целуфффки от мен!

# 254
  • морето и сините вълни :)
Малееее ама днес сте като п4ели на кошер бе Hug Hug Hug Hug Hug
Лекси-радвам се че мишката е добре-не с епритеснявай и наще Мъдя не са слязли  Joy Joy Joy Joy.
както каза един приятел-пишка ,пишка ама накрая да не излезе някой голям клитор  Joy Joy hahaha Joy hahaha

Мила кажи ми за този Мурсалски чай???? newsm78,Що е туй,от киде се намира и става ли да се пие сега като съм бременна??? newsm78.Аз по принцип много знам за тез пусти бъбреци ама ти сег аме хвърли в Огън с този чай Mr. Green Mr. Green

И относно околоплодните води-какво ще ги прави ако другия път са така newsm78 newsm78 newsm78 .Май нищо неможе да направи-нашата кръсница така беше миналата година с повече околоплодни води и даже ходеше и при него на консултации ама нищо не и е правел newsm78
А относно Балчик-мммм  последно ходихме 2005 лятото -през лятото е много красиво и яко Mr. Green Blush Blush.Аз бях ходила като малка и сега на дърти години не бях ходила  Mr. Green...И аз много го харесвам мястото.
А аз пък искам да се разходя до Созопол и Слънчев Бряг...Не съм ходила от малка там #Crazy
Ама сега никъде няма да ходя Mr. Green Mr. Green в туй положение.
И аз съм на 6-ти юни на преглед при Давидков-каза че тогава щял да види от къде щяло да пишка мъника-Демек да му види дупчицата на чурката #Crazy.Как става туй нещо незнам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт