Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 165
  • 321
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Сладуранки  Hug
ani-bani вярно никой не се е вясвал днес тук, освен теб. Ей ме на и мен да ти правя компания и да не ти е мъчно hug Радвам се, че вчера всичко е минало благополучно и вече си по-добре  Hug И аз много се дразня на такива псевдо-доктори дето думите с ченгел да им ги вадиш! Sick Още повече, че сме доста емоционално нестабилни в това си състояние. Ми нали затова са там. Аз ли да гадая и да го мисля има ли ми сега нещо или не #Cussing out Няма да обяснят и да успокоят една бъдеща мама. Направо #2gunfire Айде стига толкова, че се ядосах..
Честито на именячките от днес и вчера  bouquet
Аз миналата събота си прещипах нерв на кръста и доста си полежах, че док не даде с нищо да се мажа и сто години докато се сафирясам. 4 дена празници, а аз вкъщи на легло  #Cussing out
Днес се отдадох на интензивно четене да наваксам с пропуснатото  Grinning Много новини край вас- много нещо.
Честито на новоизлюпените семейни дами. Присъединявам се към нетърпеливо чакащите снимки! newsm53
Радвам се и за мамите на малките сладури, които вече са се издали дали са момченца или момиченца  Heart Eyes Feminine, страхотно е че си се престрашила за прегледа! Аз също в петък бях на 4д във Фемина при Димитрова и май чакаме госпожица Heart Eyes Доки каза, че е 100% сигурна за пола, макар че по това, което видях май има възможност за интерпретации Mr. Green Засега обаче моля да ме впишете в групата на розовите биберони, да ударя едно рамо, че много младежи в нашта септемврийска група, много нещо  Grinning Иначе бебка  е ОК. Движи се в границите на нормалното,  с няколко дена назад, но понеже нямало седмица не било от значение. Много срамежлива обаче. На кой ли прилича   Thinking През цялото време седя с ръчички кръстосани пред лицето и почти не и видяхме муцунката. Е, добрата новина е, че си има по пет пръстчета! Mr. Green Та това е при нас Heart Eyes иначе ме подритва все по - силно малката мишка. Вчера купих на татито "Книга за татковци"- да чете да се образова!  Mr. Green Няма само аз да смуча информация,я Crossing Arms
Кали, много мъчно ми стана като прочетох какво е станало с Дани!  Sad Милото слънчице, дано бързо да се оправи и да не го боли ръчичката!
Гледам, че сте забистрили темата за количките. Аз съм още доста дезориентирана по отношение на това, което търся и ще следя коментарите ви с интерес, особено на мамите с опит. Благодаря на Моренка и Vesela 123 за линковете!  Hug
За срещата бройте ме и мене в кюпа Mr. Green, ако не ми мине черна котка път. Много ще се радвам да се запозная с всички вас Hug, а и виждам, че се заформяме силна група.

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 17:12 от Tiarra

# 226
Упс, Бабаитка да ме прощава, че съм я пропуснала  smile3525
И честито на Clara и EvilPolly на патерици за техните празници!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 17:14 от Tiarra

# 227
  • морето и сините вълни :)
Тиара-радвамс е че се появи пак
Къде беше зачезнала незнам,давай по често отчети

Сетих се днес кой от наще има имен ден-САМОРАСЛИЧЕТО-мацко не се крии хванах те Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
целувки и прегръдки имаш от мен и весел празник
Мен пак нещо ме понаболяват тез бъбреци да му се невиди #Crazy,добрече 4етвъртък съм на консултация 4е да си искам да ме праща на уролог #Crazy #Crazy #Crazy
Поне изследванията са ми добри-може да са са размардали тез пясъци вътре в пустите му бъбреци #Crazy Sick Sick
изчезвааааамм,за кой ли път днеска  bouquet

# 228
Добър ден на всички!!! Grinning
Пак нямах интернет половин ден, ама вече го възприемам в кръга на майтапа Laughing
Ани от мен имаш  Hug и да не плачещ повече Naughty
Сега чакам вечерята - майка пече агнешко и почивам..Вчера направо се разглобих на части- освободи 1 секция, после помагай на мъжо да сглоби втората и накрая пренеси всичко на новите рафтове ooooh! #CrazyМнооого ми дойде ще знаете - вечерта бях като бито куче и едва говорех Rolling Eyes
Днес бяххме на вилата, та подишах чист въздух и си поотпочинах...Даже поспах като се прибрахме EmbarassedГоляяяям мъъързел днеска еййй Embarassed
Хайде лека вечер, че както виждам няма никой!!!Весел празник на именниците и да внимават с алкохола - да пият само качествен  chef
Аниии - никакви такива Naughty - аз си имам дата за имен ден и не го признавам Гергьовдена - нищо общо нямам с Гергани, Георгиовци и тем подобни Close - за общо сведение деня е 10-ти март

# 229
  • морето и сините вълни :)
ааа ,мила ще ме прощаваш ама казаха че празнували и Галите  Hug

# 230
ааа ,мила ще ме прощаваш ама казаха че празнували и Галите  Hug
Така е, но не е правилно Hug
Пък и имам алергия към името Гергана - хич не го харесвам, та не обичам и асоциациите с него...Ние Галите си имаме ден Simple Smile

# 231
Привет момичета,честит празник на всички именници и служебно ангажирани в редиците на армията.Да са живи и здрави!
Аз не съм чела писаното,после ще го сторя,за срещата в Дивка-за мое най-голямо съжаление няма да мога,на сватба сме в друг град,нещо този месец само по сватби ходим,а това значи и скорошни нови мами за компания:))Ако стигнем да се приберем към 5-6,за което се съмнявам ще мина поне да се покажа.
Момичета как сте с тумбачетата-моето порасна за 2 седмици изведнъж и сега татко ми вика "Тумби"Вчера като бях на сватба се запознах с едно момиче дето ще ражда 2 седмици преди мен и коремчето й беше малко по малко от моето-засрамих се направо.А досега с все по-големи бях виждала и ми беше спокойно:)ама сега какво да се прави-бебчо нека расте,аз ще му мисля после.
Оставям ви за днес

# 232
  • Sofia
Ей ме и мен...
..нямам какво да пиша, днес съм пълен релакс, сама в къщи мммм Crazy...и една разходчица с мама до прасешката къщичка.
Преди малко  се прибраха мъжо и децата... за вечеря ще пръжна яйца с праз. bowuu
А, купихме количката вчера и съм супер, неописуемо доволна и щастлива, кееееефффф  на бучки.... ама мноооого ми е бавен мултиплея днес, та да видим кога ще ги кача... ооообааааЧЕ направих си албум за покупките, сефтето Laughing.. и се мъдри там моята първа покупка Flutter., които иска да заповяда. Hug

Честито на именниците - вчерашни и днешни!  bouquet

Тиара пиши по- често де... радвам се да са ти били полезни линкчетата. Hug

Бреви и моя тумбак не е малък бих казала, споко всичко си мнооого индивидуално. Grinning

Хубава неделна вечер ви желая! Grinning

# 233
Хай, момичета!  Laughing как е настроението? Честит имен ден на всички именички !!! newsm51 Да сте здрави и мнооого щастливи!
Бре, Ани, бре ся пък къде ги намери тия бъбреци ?!  Shocked Пий мнооого вода, пък дано минат и не се стига до хапове  ooooh!
Уффф, па вчера и днеска пак едно плюскане беше  ooooh! ай дано няма килца отгоре  ooooh!
Моренка, ся ша са пусна към албумчетата, ама много държа да ти видя количката  Naughty - тъй като си мама с опит, да се ориентираме и ние кво ли ще да е практично, че хич не ми е ясно...  Laughing

# 234
  • Sofia
Весич аз тук в септемврийския открих сезона... пък на количката ще сложа по натам, че е у мама, а забравих да направя една обща снимка на всичките и чаркове, та затова ще кача направените снимки в моя си албум в мултиплея, като свърша тази работа с радост ще свиркам Crazy.
Иначе  на моя опит много не се уповавайте, че е от време оно... то тогава нямаше триколки, с каквато ще сме сега, но пък съм пробвала трик. на девер ми та така де Crazy.

# 235
Здравейте! Аз съм от мамите октомврийки! Извинете ме че се напъхвам във вашата темичка но искам да ви попитам кога за първи път усетихте бебето да се движи? На мен ми е втора бременност и би трябвало според мен вече да го усещам ама може и да съм забравила какво е точно усещането защото мина доста време от тогава. Аз съм в 18гс.
и доктора на консултацията преди няколко дена ми каза че до средата на месеца трябва отчетливо да го усещам а не само като къркорене!Благодаря ви предварително!

# 236
ndin4eva, аз го усетих значително късно -  към 19 г.с., но при всеки е индивидуално...

# 237
 Привет, мамита.   bouquet
 Само се отбивам за по едно здрасти и да ви се похваля, че най - накрая усетих бебо, то беше преди няколко дни ама сега намерих време за хвалби. 
 Ани и аз малко поплаках за Петърчо, ама нали знайш хора всякакви, дано поне го осиновят скоро и да са хубави хора, че то му стига, че не е случил на майка.

# 238
И мен доста ме подритва...мислех си че толкова рано няма да са точно ритници,но на моменти са доста осезаеми Simple Smile

И ме карат да се чувствам доста добре:)

Имам чувството че корема ми расте с часове...често се оглеждам в огледалото:)

# 239
Ай, добрютро и от мен след този хубав уикенд  Hug Hug Hug
Да запчвам сега: Честит имен ден на Анири и всички други именнички Ирини. Ани-Бани, благодаря ти за поздравите, обаче аз съм от тия дето си нямат имен ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Честит имен ден и на всички Гергани, Герита и празнуващи на 6 май! Честито и на мадамите с професионален празник на тази дата!
Честит рожден ден на Галя 2007 на патеричка! Мила, да си жива и здрава и много ухилена мама!

Сега, хем ще се хваля, хем ще се оплача! Та значи, морето го планирахме за Албена. Направих резервацията през туристическа агенция, като съм казала, че искам All inclusive. И мацето вика ОК, направих. И ми се обажда след 2 часа и вика - имаме по-добро предложение - за същите пари в друг хотел, ама със закуска и вечеря. И аз така  Shocked Shocked Shocked Викам и к'во й е по-доброто на офертата - да заменя all inclusive със закуска и вечеря на същите пари??? И девойката - ма аз ви резервирах само със закуска!  newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 Побеснях, отмених резервацията и викам - ми ние за тия пари в друг хотел, който съм набелязала имама две нощувки на all inclusive база, а ти ми ги искаш за 1 нощувка със закуска!!! Ако ми беше пред очите щях да я fight fight  Та днес на друго място ще резервирам. Аман - то да си спестиш работа малко и двойно ти отварят!

Както и да е. Сега да се похваля - вчера бебо на има няма на 20 седмици и качи Черни Връх!!! Джапахме в сняг до коленете на връх 6 май, ама беше супер!

Уууух, още нещо беше, ама забрайх. Хай, хубав ден и целувки!

Общи условия

Активация на акаунт