Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 166
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
Zdaveite,iskam i az da se prisaedinia kam septemvriiskite mami:)

Terminyt mi shte e na 22ri.

Po predvaritelni danni shte e momche Laughing

Ot Veliko Tarnovo sam,no shte rajdam v Plovdiv/Selena/

Vesel weekend ot men!

# 211
Kameliya , добре дошла !    bouquet "Селена" е наистина добър избор!  Peace
М-дааа Ани-Бани, нещо ще да е пусто днеска тукаааа... , всички са избягали нанякъде ribolov
Аз пратих мъжо за закуска, че нещичко тестено ми се дояде eat , пък после и ние накъде ли ще хванем  Rolling Eyes, че умниците отгоре от сутринта са започнали с ремонтите  1countingsheep bambam Хубав уикенд от мен, майчета - зайчета!  Mr. Green

# 212
Ааа, мацки, не подценявайте следродилната депресия  Naughty Една приятелка изпадна в такава, че й се искаше да скача от четвъртия етаж заедно с бебето  Rolling Eyes та чак след година успя да се съвземе  Rolling Eyes
пък за морето - ама не може ли да се къпем малко поне?  Thinking
basilisk, пак да те помоля за консултацийка  Praynig - значи маслото на Икаров съдържа: масла от гроздови семена, пшеничен зародиш, кокосово, както и етерични масла - розово, бергамотово, петигрен и пачули /каквото и да значи тва  Mr. Green/ + вит.Е, С и лецитин. Та въпросът ми е - КАКВО да му добавя, че да не ми миришат дрехите на пържени картофи след това  newsm78  newsm78  Laughing

За морето дажее много полезно да се плува - аз през първата бременност много ходих на плаж. Почти не съм се пекла, но пък доста плувах в морето. Морската вода не е носи такава опасност от зарази като басейна, няма хлор, а плуването е супер ненатоварващ спорт и във водата не ти тежи толкова шкембето, гръбнакът ти си почиваи т.н. - много е гот.
А за маслото - то много хубави неща съдържа това Икаров! Ами по принцип не би трябвало да мирише така както казваш, ама щом не ти харесва, вземи си примерно лавандула или мента за лятото и си сложи няколко капки вътре. Или портокал примерно. И го дръж на тъмно, че от светлината се разваля. Сигурно са ти изветрели етеричните масла, които са вътре, и затова миришат тъпо.

# 213
Момичета, не успях да кача снимките вчера Embarassed
Нали съм към интердебилите, та вчера от обяд до късно вечерта нямахме нет и ми объркаха плановете да правя албум Rolling Eyes
Днес, като сгробим новата секцийка и я подредим, ще направя героичен опит да довърша вчерашната работа Hug
Лек ден  bouquet

# 214
  • Sofia
Добре дошла Камелия ! Hug

Лилиан честити ти пукупки! Grinning Рано ама сега и е паднало на жената нали.
То и аз вече купих едно супер бледо розово комлектче( ще взема да открия сезона с албумчета с покупките за бебчетата) от продавалника и се наредих за още две три неща. Crazy

И да подсетя Ани кои сме пишешите и в уикенда... и Весито Hug е в кюпа освен мен и теб.

А Веси ей ме и мен бе.. ама само да се разпиша и да ви нагледам как сте, кои сте.
И ние в намален състав( мъжо с трите си жени  Sunglasses) ще хващаме.. язовирите, синковеца е на курсове у СМГ, та горкия ще пропусне и ще се поти над задачките и съчиненията.
Пък довечера отиваме да си огледме количката, стис палци да я одобрими купим  плс! Praynig
И сме на вечеря у мама на шаранче( ей ги), което мъжо е уловил. Sunglasses

# 215
basilisk тенкю за съвета - малко портокал ще му добавя  Peace а иначе си миришеше от самото начало като го отворих, дори една приятелка, която й се гадеше от миризми, не успя да се маже с него  Laughing А за плуването, на мен не ми се отдава   sport027 , ама с възглавница обичам да се плацикам   bath1 питам, защото във форума чета, че разни доктори препоръчвали къпане само до коленете  Rolling Eyes, та аз се замислих - за какво ли да ходя тогава  Shocked
Моренка, айде дано си купиш количката  Praynig,  че пък после и тука да се похвалиш де  Mr. Green, а пък няма нищо по-хубаво от това друг да сготви рибата  Peace  Mr. Green
Лилиан, честито ти придобивки  Mr. Green Ние няма  да успеем да си напазаруваме точно оттам  Mr. Green, ама пък нищо не ни пречи да си харесваме  Mr. Green
Айде и аз да отивам да се стягам, че следобяда и ние ще хващаме гората    Grinning Hug

# 216
Мамита Hug.
Някой беше питал за бебешкото олио не се отмива след това мацаш се квот се мацаш и така си джъткаш. Пък аз мъжо ми всеки ден го пращам за тестянки - тез банички аман никога не съм яла така eat и после се ччудя що кантара показваше + 8 badscale сега на прегледа сигурно като ида ще го превъртя.
За моренето, ако знаете на мен как ми се ходи, ама таз година май ще ми се размине - поне така вика мъжо... ама аз до последно ще си мрънкам че искам. То не че съм се отрепала да се плицикам  sport027 не съм много фенка, ама така да подишам малко морски въздух и да си поплискам крачетата... еххх....
Мамита сега съм си извоювала като свършат пусти кауфланд да идем някъде за 2-3 дена  sun football обаче ми се иска да подзяпаме интересни неща ( да си спретнем програмка де ) та ако някой има идея за хубаво маршрутче ще се радвам да сподели.
Оиии аз днес пак съм си сама мамита пък вие сте офейкали на някъде и усещам как сама ще си говоря тук wait muhi.
Аз сега какво се зарибих и дзяпам като луда тук из нета разни хубости обаче още не мисля да се впускам в покупки. Казала съм си като влезна в 7 месец тогава  preggo дупе да му е яко на мъжо ( като го знам какъв фен е на пазара )  newsm71 пък на мен само ми дай да обикалям с количката. Аз пак забравих какво друго щях да казвам за тва заминавам да  eat пък после ако не ме хване дрямката ще  clean prostor.
Цунки мамита Heart Eyes...

# 217
абе да му се не види всички изчезвате а пък аз съм на работа от 8 до 20,30  С кого да си приказвам бе мацки?   smile3515

Весело изкарване на всички.  Laughing  Laughing

# 218
  • София
Честит Имен Ден, Анири!
Нека дните ти са изпълнени само с радост, любов и слънчеви усмивки! Желая ти много късмет, най-вече през септември  Wink и разбира се здрав и добричък бебчо!

# 219
Значи банички ви се ядат:)

Аз уж не ям още много,но преди малко направих 1 голяма торта,а съм самичка 2 дни....познайте кой ше я изяде Laughing

Явно хубавото време е извело доста бъещи мами навън:)

Аз по принцип нямам много време за разходки и днес си позволих дълго мотане из старата столица и понеже корема ми се "набива на очи" от 2-3 седмици ,едва сега забелязах как ме заглеждат хората и за моя изненада ми стана доста приятно. Simple Smile

# 220
  • морето и сините вълни :)
ехоооо мамита wavey

ооо тука Торти,Морти банички манички всичко сте разфъргали .Що става въпрос за ядене newsm53

Момичета аз днеска бях с лека бъбре4на криза  cry
Сутринта ставам и отивам да пишкам-и пишам си аз и като започва да ме боли ниско долу и болката се усилва яко  cry .Отидох и си легнах,мина ми после ставах ядох кафе пих мотах се и ме хвана много яко бъбрека и надолу пикочния канал  smile3556 Tired Face -Като се трупясах на леглото-лежа и ме боли-пих половинка спазмалгон и ми мина след 30 минути.Викам на мъжо давай отиваме в лаборатория да си пусна изследване на урина.  doctor
Отивам аз и след това гледам резултата всичко добре ,ама гледам някви бактерии в урината и някви еп.кл. в много коли4ество newsm78
Брях викам туй не е добре с тез бактерии и туй чудо-викам на мъжо отиваме в поликлиниката до нас да питаме дофтора- отиваме ние и вътре един Бухъл smile3543 .Ама в буквалния смисъл Бухал ви казвам-на доктор не ми приличаше питам го аз кво е туй-и той ами нищо особенно,дрън,дрън и нищо не каза smile3515.
Прибрахме се и мен пак ме хвана да ме боли адски бъбрека и ниско долу по пикочопровода cry Sob И ся ко  Sob ве4е изпаднах в паника че ме хваща яка бъбре4на криза  Scream Scream И пак като ревнах и мъжо се хвана в чудо с мене Scream.
Лоча аз вода ,лоча и по едно време ми се допика зверската -отивам да пикая изпиках се и ми мина всичко newsm47...
Звъня аз на мойта Дзълва и се оплаквам а нейната свеки пък е мед.сестра и викам звънкай да питаш за изследванията ми  smile3552  phoneuu
И се оказа че тези еп.кл.-е епидермисови клетки получавали се при преминаването на някоя песъчинка по пикочопровода  и се ордрасквала тръбата  и това било епидермисови клетки smile3538.За бактериите питала в кой месец съм бременна и каза че няма нищо страшно тез бактерии всички бременни ги имали-някой път с еполучавали от влагалището -така че няма страшно.важното е белтък да нямам и аз нямах newsm44
Абе днеска беше един деееен кво да ви разпраям newsm08

И тъкмя се аз да дзяпам "такъв е живота "-и като дзяпам дзяпам tv и като дадоха за бебето Петърчо дето майка му го е оставила и ми стана много мъчно и като ревнах  newsm45,викам горкото глей кво хубаво бебче таз парясница  като се е дрънчала не е мислила newsm61,Сега горкото ще страда-много ми стана мъчно за него

Та днес ми е един много ревлив ден и ся мисля да дзяпам някоя комедия щото ми свършиха сълзите вече newsm47 smile3521

Добре дошла на новото мамче
от мен цунки,гунки

# 221
ооо забрайх да кажа май и МИШОКА имаше имен ден-ако не се лъжа се казваше ИРИНА

Да сте ни живи и здрави двете с Анири

# 222
еее найстина ме оставихте самичка да си кукувам тука #Crazy

Но все пак ако има Гергани от нашитите Бремелинки -да им е честит именния ден ,да са живи и здрави Hug  bouquet

# 223
  • Варна
Привет   bouquet

Честит имен ден на всички именички smile3525
Днес се точех за аганце в гората ама маи ще си дремя тука
времето ветровито и мрачно ще си хапвам мръвка в къщи

Вчера и аз гледах за Петърчо и аз ревнах кат бога и викам на нащо тати ади да го земем и той 
ми добре ама докат го вземем той ще ходи и говори
Немога да разбера каква майка има тва момиче че да не забележи че детето и чака бебе

# 224
оххх много съм доволна мамчета -току 6то полу4их колет от бабенцето  и днес и аз 6те намажа пе4ено агънце на пещ.Направо като видях туй всичкото 4удо дето го е пратила и викам на мъжо давай да по4ваме да ядем-а за десерт имаше една сладоледен акутия пълна с малки 4ервени пролетни плодове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Направо пък като видях тях и ве4е бях тушшшшшшшшшш.
И хептен зато4их лигите  chef

А относно Малкия Петърчо ми стана адски тъжно ,плаках и си задавах въпроса-как има майки който искат толкова много да имат деца а немогат или по други обстоятелства загубват детенце  и господ ги наказва.А такива майки като тези Двете да оставят това прекрасно малко създание Confused Cry Cry Cry
Има тъжната орис да живее в лошия свят по домове и сиропоталища заради грешките на МАЙКА си..

Общи условия

Активация на акаунт