Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
Какво е ефералган и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
-
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
-
Какво е ефералган и как се приема?
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се отпише от него?
-
Какво е ритник и какво е значението на усещането му за първи път?
"Селена" е наистина добър избор! 

, пък после и ние накъде ли ще хванем
Хубав уикенд от мен, майчета - зайчета!
Една приятелка изпадна в такава, че й се искаше да скача от четвъртия етаж заедно с бебето 
- значи маслото на Икаров съдържа: масла от гроздови семена, пшеничен зародиш, кокосово, както и етерични масла - розово, бергамотово, петигрен и пачули /каквото и да значи тва

Рано ама сега и е паднало на жената нали.
) ще хващаме.. язовирите, синковеца е на курсове у СМГ, та горкия ще пропусне и ще се поти над задачките и съчиненията.
, ама с възглавница обичам да се плацикам
питам, защото във форума чета, че разни доктори препоръчвали къпане само до коленете
сега на прегледа сигурно като ида ще го превъртя.
обаче ми се иска да подзяпаме интересни неща ( да си спретнем програмка де ) та ако някой има идея за хубаво маршрутче ще се радвам да сподели.
.
дупе да му е яко на мъжо ( като го знам какъв фен е на пазара )
пък на мен само ми дай да обикалям с количката. Аз пак забравих какво друго щях да казвам за тва заминавам да
пък после ако не ме хване дрямката ще
.
...
и разбира се здрав и добричък бебчо!

-Като се трупясах на леглото-лежа и ме боли-пих половинка спазмалгон и ми мина след 30 минути.Викам на мъжо давай отиваме в лаборатория да си пусна изследване на урина. 
.Ама в буквалния смисъл Бухал ви казвам-на доктор не ми приличаше питам го аз кво е туй-и той ами нищо особенно,дрън,дрън и нищо не каза
И ся ко
...

.За бактериите питала в кой месец съм бременна и каза че няма нищо страшно тез бактерии всички бременни ги имали-някой път с еполучавали от влагалището -така че няма страшно.важното е белтък да нямам и аз нямах 

и като дадоха за бебето Петърчо дето майка му го е оставила и ми стана много мъчно и като ревнах
,викам горкото глей кво хубаво бебче таз парясница като се е дрънчала не е мислила
,Сега горкото ще страда-много ми стана мъчно за него