Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 167
  • 321
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
ехххх ,дойде и петъка и ся тука ще настане пълна тишина.Само Моренката и ...другите мами ги забрайх newsm78 newsm78 newsm78 дето си гукахме през почивните дни-за което моля за извинение Mr. Green Mr. Green Mr. Green
чао гугутки ще ви чакаме в понеделник Joy Joy с пълна сила

# 196
Ей ма и мен бе newsm47 ся като се лепна за компа и няма ставане има да си цъкам цъкам  atwork само дет нямам кой знае какво за казване, ама карай да е веселко  newsm68... Ииии нещо пак ми замириса на изгорялко отиде лучника усещам  #Onfire...

# 197
Към вас се присъединява още едно септемвриййче!Очакваме на 09 септември да проплаче един малък мъж!!!!!!!!!! stork-boy

# 198
  • Sofia
Аааа, Деси ми ти вече се присъедини преди време - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182351.msg3748213#msg3748213   newsm78  Mr. Green

# 199
ето ме и мен отново  Wink
морена какво да ти кажа, лекцията не беше нищо особено. нали ти казах, изпуснах малко началото,че закъснях, но иначе я дослушах до края де. говориха за следродилната депресия, но поне аз не чух нищо ново, което да не съм прочела в дебелите книги за бебета или ей така от опит около познати и роднини да не съм преживяла, в смисъл нещо нормално, през което най-вероятно всяка мама минава. след това имаше представяне на помпата за кърма на авент, но от презентацията не се разбра много  Confused имаше твърде много мами, малко място и девойката явно малко се притесняваше, та не говореше особено високо  Sad но предполагам, че и друг път пак ще я представят, та ще чуем  Wink иначе аз само за кракра се записах, защото до плиска ми е просто невъзможно да стигна, нямам никакъв удобен транспорт, а с кола в това задръстване... хич не ми се кара в най-пиковите часове. но и според мен са в доста неудобен час лекциите - и на мен въобще не ми се ставаше толкова рано, а да не говорим, че тогава всички отиват на работа и е адска лудница  Confused
гледам, че се множим за срещата, супер  Simple Smile
а за моренце и аз планувам юни да го посетя, но кротичко под чадъра, с потник (нямам цял бански и не ми се купува нов само за шкембето)
хайде лека вечер и до скоро
ps забравих да добавя, че от 9 месеца са се разбрали за отворени врати с различни болници за раждане - записванията за посещенията ще стават на лекциите доколкото разбрах, на определени дати в различни часове ще могат да се разглеждат болници и всяка да се запознае с условията на място. за другата седмица бяха шейново, майчин дом и 2ра градска. за целия месец е готова програмата, но подлежи на промени, защото не всичко било уговорено, но според мен начинанието е доста добро  Wink дано се развие. ще има и частни болници - но в списъка за май единствената засега беше на щерев клиниката

# 200
абе и аз тва се чудя на Десито-та нали се присъедини Hug.Пак иска ...че и н амоя термин си мацка--и аз съм тогава и аз също съм с мъжко чадо baby_neutral

# 201
  • Sofia
Simple Smile Така де, то аз не съм чела много ама все съм чела и просто не ми се слушаше за следродилна депресия и това си е Crossing Arms
За вторник и аз не зная дали ще ида, ако вали, както го дават времето е по-вероятно да си спестя ходенето.

# 202
и просто не ми се слушаше за следродилна депресия и това си е Crossing Arms
то и на мен не ми се слушаше точно за това, ама сестрата на мъжа ми (не съм много наясно с роднинските връзки каква ми се пада  Mr. Green ) и тя сега е бременна (но е за края на октомври) и ме измуфти да ходим да видим какво е, че беше отпуск тази седмица и да си губим времето заедно  Wink

# 203
  • Sofia
Мацко зълва ти се пада. Simple Smile

# 204
    Ей,какво си правите,гледам не скучаете. Аз цял ден обикалях и малко се изморих. Иначе агнето вече не е цяло. Чака да го вкараме в пещта. Wink Дадохме го в един ресторант да ни го изпекат и в неделя ще го ядем на открито. Тук при нас има много такива хубави местенца пригодени за пикници, такива с масички край морето.  Praynig Дано само времето да е хубаво, че чакаме около 25 човека. Е поне с приготовленията няма да се занимавам,както друга година, тези от ресторанта ще ми приготвят всичко и ние ще си го вземем на готово.

Добре дошла и на Деси, отново и да се отчиташ по-честичко при нас.

А някой ползва ли бебешко олио против стриите. Това за по-голяма еластичност на кожата,мисля newsm78 . Аз днес си купих и съм чувала, че се намазва докато кожата е още мокра, но изплаква ли се после..?  Blush Rolling Eyes Извинете ме въпроса.

# 205
Ааа, мацки, не подценявайте следродилната депресия  Naughty Една приятелка изпадна в такава, че й се искаше да скача от четвъртия етаж заедно с бебето  Rolling Eyes та чак след година успя да се съвземе  Rolling Eyes
пък за морето - ама не може ли да се къпем малко поне?  Thinking
basilisk, пак да те помоля за консултацийка  Praynig - значи маслото на Икаров съдържа: масла от гроздови семена, пшеничен зародиш, кокосово, както и етерични масла - розово, бергамотово, петигрен и пачули /каквото и да значи тва  Mr. Green/ + вит.Е, С и лецитин. Та въпросът ми е - КАКВО да му добавя, че да не ми миришат дрехите на пържени картофи след това  newsm78  newsm78  Laughing
а, забравих да кажа, че на курса, който ходя също ни организират посещения в АГ-тата и наистина е добре да се види за какво става въпрос и какви са условията.

# 206
  • София
Анири много се радвам, че всичко е минало добре и си доволна.

Да се похваля, почти всичко за бебето вече е купено. Майка ми беше в Лондон и попаднала в един магазин, www.mamasandpapas.co.uk , нещата са по 10 по-красиви и качествени отколкото на страницата. Препоръчвам ви го! Лошото е, че нямат доставки и ще трябва някой да донесе нещата от там.

За главоболието не питайте, аз имам мигрена, и пия само парацетамол, обаче понякога, когато е силна пия фервекс и от него заспивам. Когато се събудя вече не ме боли.

Как се справяте с депресията? Аз нещо се чувствам много едра и хич не се харесвам. Чудя се какво ще стане до 9ият месец. Като се замисля и се тормозя. Идва лято, а аз освен на корем, качвам и на тялото. Знам, че трябва да съм щастлива и весела, но нещо последните два дни не мога.

# 207
абе и аз тва се чудя на Десито-та нали се присъедини Hug.Пак иска ...че и н амоя термин си мацка--и аз съм тогава и аз също съм с мъжко чадо baby_neutral
Значи има вероятност заедно да раждаме!!!!Аз май съм за към Шейново,защото лекар от там ми следи бременността!

# 208
Извинявам се,че два пъти се присъединявам....,но за по-сигурно Rolling Eyes

# 209
Значи има вероятност заедно да раждаме!!!!Аз май съм за към Шейново,защото лекар от там ми следи бременността!

аааа надали ще раждаме заедно-аз съм от Варна бе миличка  Hug ,чак до шейново не ми се идва  Mr. Green Joy Joy
Инъче то не се знае че точно на датата ще родиш...божа работа е...ама аз все още незнам дали ще съм секцио или нормално така че може и да те изпреваря Joy Joy

Lilian_V -ти направо ме уби с покупките си #Crazy На мен ми се струва рано за пазапене но всеки си решава сам.А и предната бременност и аз бързах да накупувам много преди това ,така че не те упреквам  Peace
Сега имам всичко купено от преди и за сега няма какво да купуваме-само трябва да се сглоби кошарата и след раждането ще пращам мъжо на покупки Mr. GreenИ той да свърши нещо полезно Joy hahaha

ее днеска пак ще еедна скука тука #Crazybouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт