Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 189
  • 321
  •   1
Отговори
# 75
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири не си сгрешила, бяха ни казали момиче, но после ясно видяхме мъжката му гордост! hahaha hahaha hahaha

Аз тамън реших, че вече съвсем съм изперкала. Joy

# 76
  • София,
Здравейте пак мамита!

Анири, радвам че си добре мила! Исках да кажа и аз че 17 и 18 са четвъртък и петък но са ме изпреварили!
Мишоче ще се видим нали  Wink - все пак ориентир трябва, но предлагам да си разменим телефоните да не стане като миналия път!

Относно количката Клара и аз съм се спряла на Чико, но искам да е с 4 гуми, че няма влизанката в асансьора, а пък аз съм на 6 тия етаж! Има една С1 която много ми харесва.........
От Ивето имам един Хаук, който ми е направо адски тежък в сравнение с новите модели, та мисля да го продавам, че всички около мен си имат колички.........

Инче сладурче, знаеш го малкия........... Целува ми корема, разказва приказки на бебето, даже се кара на мъж ми като минем през някоя дупка с колата - трябвало да внимава, че му друсало на бебето! Голяма работа сме, дано да е така и като се родят бебоците! Ивето си искаше братче и това си е! Не даваше и дума да се издума за МОМИЧЕ и то май май - така и ще стане!
Иначе той ми е болничък кашля и има хрема та след обяд ще го водим на лекар!

Кали, Кали ех тези момчета - моят беше на 6 месеца, като си счупи крачето! Какво чудо изживях тогава - не е истина! Толкова беше бърз че се претърколил от кревата и като паднал.................. Свекър ми беше с него и като чух едно изреваване...........абе нямам думи!!! Направо не искам да си спомням! 45 ден в гипс от кръстчето та през дупето и крачето! Както и да е минало и заминало! Надява се да нямаме повече такива ИСТОРИЙКИ!

Мале, много писах...........

И щях да забравя на БУЛКИТЕ - ЧЕСТИТООООООООО - Чакаме снимки!

ЦЕЛУФКИ

# 77
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО НА МЛАДОЖЕНКИТЕbouquet
Пожелавам Ви много семейно щастие! Да сте обичани, обожавани и много глезени!

Честита годишнина на Клара!   bouquet
Цял живот влюбени, щастливи и усмихнати!!!  bouquet

# 78
здравейте и от мен сладки мами нали не сте ме забравили, и аз да се похваля вече ме ритат и шават в коремчето и ми е много хубаво, ани бани гледанката не позна поне за сега се вижда момиче а халката показваше момчета ама Божа работа аз се радвам толкова много че чакам бебе че не ме интересува пола както и да е де - чакаме таткото да се връща скоро и такива работи около нас, може да ми сложите един розов биберон в началната страничка, темичката е много хубава и въобще много сте готини всички, липсвате ми страшно, надявам се скоро да имам нет вкъщи и да ви виждам много по-често

# 79
  • Бургас
Привет отново,
Клара, честита годишнина, желая ти още поне 5 пъти по толкова! Само хубавите моменти да остават и по-весел и хубав да става живота Ви!
Ани, ами освен на Давидков мнението, аз се консултирам с още 2-ма други гинеколози. Единия е семеен приятел и каза, че магнерота може да се пие в тази комбинации 3 х 2 до края на 6 месец. След това трябва да се спре, за да може мускулите на матката да се отпуснат и да се подготвят за раждане. Така че, споко, приемай го и не се притеснявай. Значи аз бях така като теб с много лекарства. И реших да си ги намаля самичка. Но явно има причина да се пият по-дълго време, защото от три дни, като са ме заблъскали едни контракции ужас. Днес едвам се качих до юристите на митницата. И добре, че жената беше много любезна и ме покани да поседна и да почина, че направо щях да пукна от болка. А пък 3 седмици нямах грам контракции. Така че, пак си пия първоначално изписаното от Давидков и сега на 5.5.2007 ще видим как е положението.
Болните да оздравяват бързо. За запушен нос аз знам две неща, тампони, напоени с ракия се мушкат в носа. Държат се половин, един час. Така може по 2-3 пъти дневно. А другото е тампони напоени с шведска горчивка. Но преди да ги мушнеш трябва да си намажеш носа отвън и отвътре с мазен крем, иначе се бели кожата. То и с ракията е така - кремче първо. Ами това е, ако се сетя нещо, ще пиша. До скоро

# 80
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
clara, честита годишнина и от мен! Нека все така неусетно да минават годините ви заедно!!! Hug Относно количката, която си пуснала - фаворит ми е, но е мнооого скъпа. Исках да те питам в Испания пак ли е на такава цена - около 600EUR - или е по-евтина? Четох някъде във форума, че някоя мама си я беше купила на промоция от Испания за почти 2 пъти по-малко пари, но не помня къде и точната сума... Мъжът ми има колега-испанец, който си пътува всяка седмица до вкъщи и затова питам.

Иначе едни приятели имат ето тази количка - второ бебе изгледаха в нея и не е мръднала - много са доволни, а те са хора-планинари и не са се спрели да я експлоатират на всякакъв терен. По принцип не бихме се поколебали да си вземем такава количка - и цената й е много добра, но багажникът на колата, която карам, е безумно малък и мисля, че няма да има шанс да се събере в нея. А да купуваме нова кола при всички положения ще ни излезе по-скъпо дори и от chicco-то. Wink

Най-вероятно ще се спрем на някакъв трети, компромисен вариант. Това, което искаме, е триколка със зимен и летен кош, чупеща дръжка, да влиза в багажника и евентуално да има столче за кола; ако ли не, ще се докупува.

# 81
 Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug
Добре дошли на завърналите се от почивка  Party
Ани, Мишок, Clara, Тумбелинка, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО !!!
Някакси ме успокоихте ... ше тръгна определено по-спокойна и с бойна крачка след час и половина  Embarassed
Clara, честита ви годишнина  Hug 11 е хубаво числоWink Пожелавам ви още толкова по толкова + едно весело, червенобузесто и здравичко бебешорче да ви нашари живота с положителни емоции и мнооооооого любов  Hug
Веси, мирта, мерси за инфото  Hug Викам данеби Центрум Матерната да е леко по-силна и да не е хубаво да се пие до края на бременността, че .... то в днешно време получаваш инфото от нета, ами не от докторите  Crossing Arms
Бенич,  чудих се аз дали да не пусна въпроса за количките, ама си мълчах и чаках вие да си прецените ... Около мен ми повтарят, че рано било да се мисли.  Naughty Е, оки де, ама все пак поне да съм наясно един ден какво да търсим  ooooh! Триколка или не newsm78, с надуваеми гуми или другите малките колелета newsm78, и т.н.
Чувам, че триколките били по-маневрени ... и за предпочитане били надувните колелета ...  newsm78
Ама ..... още търся инфо по въпроса ... Rolling Eyes

Иначе досега от сутринта в чудо се видях. Адски много работа, НЕ СЕ СПРЯХ ви казвам  ooooh!
Сутринта докато стана, докато дойда на работа, докато седна да ви видя на къде сте и докато не ме емна работата имаше едно непрекъснато  box, направо  smile3555
Та изведнъж като ме грабнаха ангажиментите и то бебка в чудо се видя сигур  smile3557
Кой знае кво си вика: Уеуееее, ко тава вън, бе  Shocked Кво е тва движение  smile3556
Та спря цял ден да ме рита ...
Сега се успокоиха нещата и седнах да ви почета и отвътре някой плахо почуква:  Flushed туп....... туп туп ......
Явно пита дали може да се включва вече  Mr. Green
Кви ли не простотии не ми минават през главата  Mr. Green
Ей, мишоче, много се смях на прегледа ти  Mr. Green
3 кг. юнака  Mr. Green
Страшна си направо  Mr. Green

Много ви прегръщам всички  Hug
До утрррррееееее  Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 82
  • София
Привет и от мен. Благодаря ви за пожеланията за оздравяване. Това мойто магаре няма оправия и грам забележка не си е взел след инцидента. Тича и щурее, а аз само ходя и го пазя като непроходил, защото на няколко пъти падна и си удари болната ръка и пак рев до небесата. Бени4, това пък вашето счупване е било още по-страшно. Хич не ми се мисли какво ни чака с тези момчета.

Mishoka, честито момченце. Много як мъжки отбор се заформя.

Clara, честита годишнина! За количките аз вече съм ориентирана, само чакам малко да приближи момента. Това Чико е най-предпочитано от мен, ако се спра на тази марка, а и съм го виждала много пъти и изглежда наистина добре. От към качество едва ли можеш да се съмняваш, все пак марката сама говори за себе си. Другите аналогични модели, които съм харесала са на Play (това е испанска марка и ти ще можеш да я видиш) - http://www.casualplay.com/. Харесвам и на bebe confort  и на Quinny, но като дойде момента ще избирам. Опасявам се, че точно триколка ще влезе трудно в асансьора ни, което може да се окаже решаващо в избора.

# 83
Забравих да кажа, че съм от Русе. То се вижда де, но да го съобщя официално Wink А, и съм на 31. Blush Wink

Добре дошла , Ескарина,
аз също съм от Русе , но на 36 навършени.Така , че ти не се Blushза твоите 31 smile3521

Здравей и на теб и честита ти радост Wink Ти при кой доктор си? Аз съм при Шишкова. Желая ти много лека бременност и много радостни мигове после... Grinning

clara, Честита ви годишнина! Още много много много години да сте заедно и да се обичате   bouquet

Специални поздрави и на младоженките! Наздраве (може и с натурален сок) и за много години!   bouquet Wink

# 84
  • морето и сините вълни :)
Leksi-Много добре че имаш семеен приятел гинеколог.Той хубаво ти е казал 4е до края на 6-тия месец можело да се пие магнерича за да се отпуснат след това мускулите на матката.Ама при мен случая е ТРАГИЧЕН  ooooh!
Аз съм с постоянни контракции бе мила-без болка.Контракции който са ми само пристягания на корема-демек мускула на матката постоянно ми се свива и отпуска ей така  ooooh!
И предната бременност магнерича го пих до деветия месец-след като влязох в деветия спярх да гопия защотот все пак нали ще се ражда  Peace
Та ако може,мога ли да те помоля да го запиташ тоя твоя приятел някой ден дали е вредно да се пият до края по 6 хапчета магнерич -защотот аз го пия по 6 хапчета сега и пак имам по една или две контракции на ден.А ако не пия ще имам над 20 сигурно  Whistling ooooh! ooooh! ooooh!
Затова ти казвам че аз съм ТРАГИЧЕН случай.
Ама като гледам май и ти си с по чувствителните матки-за тва си пии хапчетата и ще видим кво ще ти каже Давидков-таман и него можеш да го запиташ до кога може да се пият по 6 хапчета магнерот ...аз вече не искам да му звъня  #Crazy
чаааак за прегледа  Mr. Green

Черииииии--еее мила къде пак избяга бе мацко???????????
Надявам се е си добре и дано скоро ти пуснат нета-
Момичета голям майтап с мене и с тоз хамавия метод с халката Mr. Green Joy
Викам си аз преди малко я да видя аз аджаба дали показва още момиче  Joy
И ко милите става......
Първото момче-както си беше Wink
Второто преди ми показваше момиче а сега дзааак ИЗНЕНАДА показа ми МОМЧЕ

И за третото -момиче -както си ми показваше предния път

И викам на мъжо дай да видя на теб ко ти показва -и същото му показа hahaha Joy Joy Joy Joy
И седя и се пуля и си викам-БАХТи и халката тя си сменя и становището братче Joy hahaha
Преди ми мпоказваше че ще имам момиче а ся си е сменила мнението  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha бахти и сейра Joy Joy Joy Joy

# 85
  • Бургас
Здрасти пак,
Ани, нямаш никакви грижи. Ще питам докторите и като имам инфо, ще ти пиша веднага.
Гледам, че вече сте се замислили за количките. Аз също съм любопитна и нямам търпение да си обзаведем стаята за бебо и да почваме да купуваме разни неща. Но мъжа ми, който е с дебилско спокойствие, пак каза, че е рано. Не знам на него сигурно и септември ще му е рано. Но юли най-късно трябва да сме поръчали обзавеждането за стаята и да се орентираме за количка, щото аз от август ще съм в Плевен. А как ще с търпим с нашите не знам. Баща ми е станал толкова капризен, че нямам думи. В критическа ли влиза, все пак не е много стар на 52 години. Обаче сега  като ми бяха на гости и аз му казах, че не мога да го глезя по цял ден и той ми каза, тогава никакво раждане в Плевен. И аз какъвто съм инат може и във Варна да реша да рждам. Само зароди мама може да не си променя решението. Тя така се опули като го чу. И почна да ме успокоява, че се майтапел. Ама писна ми вече от неговите майтапи.
Стига толкова съм Ви отегчавала. Хайде бай

# 86
Олеле, Лекси, много гадно е това. Да знайш, може и критическа да е. Мойта мамичка, като влезе в нея (и тя беше някъде там - около 50те) и имаше случай да не говори с никого цели 6 месеца. Ама се научих да приемам родителите си такива, каквито са и да не им се връзвам много. Сега като си чакат внучето, не можеш ги позна какви са станали! А майка ми, понеже е доста серт човек, емоция не показва, сега като ме види и направо грейва! Хората се променят, ще видиш, че ще се оправят нещата, не се ядосвай на родител.

Хайде, малко да се стегнем с организацията за срещата, че то ще вземем да родим докато се видим  Mr. Green Казвайте, майчета, че време не остана. Аз съм с две ръце за която и да е дата Simple Smile

Ани-Бани, убиваш ме с тази твоя халка направо Simple Smile  Joy Joy Joy Аз какво да ти кажа - правя си един тест в нета и ми излиза - 64% момче и 35% момиче Shocked Shocked Shocked И си оставили 1% (ма не знам за какво тоз процент може да се ползва) И как така - толкоз момче, толкоз момиче  Shocked Shocked Shocked И аз като тебе - каквото такова - рекламации само на касата Simple Smile

# 87
  • София
Леле, мацки колко много сте изписали в новата ни темичка.  Hug Hug
Аз се включвам набързо, че чакам свекървата да дойде да гледа бебка всеки момент, а аз да тичам на консултация. Незнам защо всеки път като ходя на консултация ми е едно такова напрегнато, като че ли ще се явявам на изпит newsm78 newsm78
А как ще издържа до 11.05. до ФМ при Марков не знам. newsm78 newsm78
Добре дошли на новите майчета, леко бременеене с нас.  bouquet  bouquet
А за запушен нос ние с мъжо като бяхме болни използвахме Стеримар и на малката й цръцкаме в нослето като има секрети. Било най-съвременното лекарство от морска вода и водорасли и напълно безопасно.
Айде чао засега, стискайте палци всичко да е наред с бебо, че ще ми се пръсне сърцето от вълнение

# 88
Благодаря ви много за пожеланията, мацки, да ви се връщат тъпкано   bouquet

Мирта, мерси много за линка, ама на мен ми се иска коментари за количката да прочета  Wink
Анири, при нас е още по-скъпа  Confused Аз сега видях в Бг колко струва, при нас е 900 евро  #Cussing out Дано август по намаленията да я намалят. Много ми е странно това с цените, а да не говорим, че в Бг има и различни цветове, не знам как става това  Confused Rolling Eyes
Кали, другата количка, която заглеждам е Speedy на Quinny, тези на Play са с много хубав дизайн, ама мъжа ми като качество не ги хареса. По-скоро май много му хареса Чикото и направо вече дума не ми дава да обеля за друга количка, а аз продължавам да си ровя  Flutter

Мен днеска ужасни кисилини са ме хванали, направо ще ме побъркат и не мога да рабера коя храна ми ги предизвиква. Знам, че ми се появяват от сладкото и бутилираните сокове, ама днес ни едното, ни другото съм употребявала... явно има още нещо което трябва да влезе в списъка.

Феми, и мойта мома като се движа кротува, а като се заседя седнала тогава се обажда, странно защо последните дни я усещам по-слабо  Confused

# 89
Аз наминавам само да кажа Ани то аз май бях споменала нали преди халката ми викаше момче - момиче - момиче - момче и преди колко може би месец си правя аз пак опити да видя вярно ли е тва че все се съмнявах и на мен ми вика 3 девойки newsm78 и после нищо и аз - А ко стана тука  smile3556и също си мислих на мъжо да правя на ново ама така си остана... Днес не знам какво се присетих и пак си го направих и ми каза момче - момиче - момиче и после нищо... Та аз оставам без коментар newsm12.
Исках да питам за маминката от Русе дето в Тутракан е била на 4Д може ли малко инфо при кой си била и с часове ли е приема и изобщо някви координати на докитио, че на мен ми казаха че в Русе имало само 1 такъв апарат и общо взето докторите не били мн. наясно как да го използват newsm09.
Мамита аз днес се разглобих от чистене и готвене ей ся точно приключих и мисля да се поизтегна малко и да помързелувам че като дойде мъжо пак ще трябва да припкам да слагам масата, че той си ми е като едно детенце милия...
Ко друго щях да казвам бях си набелязала няколко неща ама айде де newsm78.
clara честита годишнина и от мен да нагушаш мъжо ти и много да си се обичате newsm51.
Айде утре пак че ся такъв мързел ме налегна гушам ви  Hug и по един голям киссс  love001...

Общи условия

Активация на акаунт