Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 191
  • 321
  •   1
Отговори
# 60
  • Кърджали, България
Привет-мривет, септемврийки!

Анири, както винаги, си страхотна, с тия цветенца оранжевки, чак ми замириса от екрана  Hug Ти вече добре ли си? Съжалявам, че не успях да ти дам едно рамо, но от миналата седмица сме при мама, а там нямам нет, пък на работата много зорко ме следят...

Аз също малко се поразболях, смуча тука едни Прополки засега, надявам се да се размина само с това. Ама те верно много ефикасни били, за два дни спря да ме боли гърлото  Peace

А почивните дни изкарах суууупер  Sunglasses Съвсем спонтанно реших да придружим със Стоил майка до Асеновград (при баба и леля) и до Пловдив (при сестра ми), понеже и милото каза, че ще работи и двата и двата дни. Та си направих разходката, напазарих си - от "Мания" рокля на "Премаман" и панталон, минах и през "Ла Фиеста", но вече бях много уморена и ми стана лошо, та набързо си излезнах  Embarassed Но пък вчера от Кърджали си купих два панталона - жълт и оранжев и вече съм готова за сезона Party А, да не се чудите защо времето се е развалило (и при нас е едно гадно, мрачно) - ами, защото най-после си купих слънчеви очила  Sunglasses

Лелеее, Кали, какво прави твоят Дани бе  #Crazy Дано бързо да заздравее ръчичката! Моят засега се отървава само със синини и джонги, ама по много  Wink Сестра ми само за няколко часа беше с нас и вечерта ме пита как издържам  Rolling Eyes Казах й, че ще разбере, а дотогава ще й пущам Стоил за тренинг  Crazy Зет ми, обаче, много добре се справи с гледането, докато ние зяпахме по магазините  Peace

Да ви кажа и аз за моята консултация в петък - точно 5 минути с акушерката - теглене, мерене, кръвно, подписи, чао  Crossing Arms Стига толкова!

Честито на младоженките! Чакаме разкази и снимки с нетърпение!

# 61
 Ани щом казваш ще си търпим за бъбреците  #Puppy dog

# 62
  • София,
Здравейте мамита,   bouquet

как сте милички, толкова много красиви темички, има които не съм прочела...........

Надявам се, че вече ще съм по активна (но какво да се прави - РАБОТА)

Мишоче, много се радвам за малчугана ти! Таткото ще го усети - не бой се!

При нас е същото - то много рита, даже като се загледаш в корема ми и се вижда леко помръдване (но като е по силен ритника).
И таткото и баткото го усетиха - а малчо как реагира - беше смесица от радост и учудване!

Ани Бани милички относно халката - на мен ми показа МОМИЧЕ - не само халката, ами и всички останали видове гледаници! Все момиче, пък вече четири пъти му виждат пишока!!!

Аз свикнах с мисълта, че ще си имам трима мъжове в къщата и съм доволна вече (само всичко да е наред - живи и здрави септември като се роди)!

Искам да питам мацки какви са ви мненията за количките - какви искате да си купите!?!?!?

Целуфффки и късмет на всички мамита сега дошли или по рано!

Ще пиша пак - този път обещавам!!!

# 63
  • София
Здравейте, момичета!
Честито на вече семейните мами, желая ви много щастие и разбирателство   bouquet   bouquet   bouquet
Добре дошли на новите мами   Hug Лека и радостна бременност!
Кали, твоят младеж не се спря с белите... Не знам как се оправяш с него Rolling Eyes Добре че не се е наложило операция, наистина. Стискам палци ръчичката да заздравее възможно най-бързо и леко и повече да няма такива перипетии.
Фемче, спокойно мила, още малко  Wink Аз матерната не я редувам с нищо друго.
Мишок, браво на вашия герой, нека да расте все така за радост на мама и татко  Grinning
Успех на всички, които ще се срещат с бебоците днес! Дано и вие да сте така доволни като отчелите се вече мами  Peace
Анири, надявам се, че вече си оздравяла.
Инче, ти да се оправяш бързо  Hug
Бенич, добре дошла отново  Wink Не те пускаме повече, да знаеш  Simple Smile
Пожелавам на всички много усмихнати ритничета днес  Heart Eyes

# 64
  • София
Здравейте, мами и от мен!   bouquet

За съжаление и аз съм в отбора на болните. Не си спомням от кога не съм се тръшвала така, ама като в петък един мой колега дойде болен на работа и кашля цял ден без да си дава труд да си сложи ръка пред устата...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ето го резултата.
Направо ми иде да го удуша.  #Cussing out

И аз смуча прополки и лукчета, но най-зле ми е носът. Толкова е запушен, че чак ми заглъхват ушите. Кажете, знаете ли нещо ефикасно за отпушване на нос?

Аз пробвах с вода със сол, е няма да го повторя туй чудо вече, не само че нямаше ефект, а имах чувството, че ми влезе в мозъка и толкова щипеше, че обиколих апартамента 3 пъти, а малкият само гледаше ококорен и дори не посмя да отрони и дума.  Shocked

Накрая, колкото и да е противопоказно, си капнах по 1 капка от Виброцила и сега ми е много гузно ... Tired а носът ми си  е вси още така запушен... ooooh!

# 65
ПРивет, майчета! Как сте в това намръщено време  Simple Smile Аз излизах за болничен, взех изследванията, платих нета и се паркирах вече пред компа  Mr. Green
FEMININE, не е задължително да ги редуваш - витамините. Писах така, защото когато разбрах, че съм бременна започнах с Центрум матерна, след това докито ми каза за топ левюр, и като ги свърших си купих пак центрум - че по-лесно си ги пия.  Simple Smile
Инче, от коя Мания си хареса панталоните - от тази на "В. Априлов", в "Тракия" или в Халите ? Че аз се каня от доста време да отида, ама сме без кола, та все се чудя към коя да хвана /коя ли е по заредена/ и стигам обикновено до Фиестата  Mr. Green
Сладка_мама, оздравявай скоро, че нещо май и аз заподсмърчах  ooooh!

# 66
  • морето и сините вълни :)
Миртаааа--- ти не се осланяй на това аз дето ти казвам.Ако до сега си нямала проблеми с бъбреците върви да ти пуснат изследвания.Аз просто си знам че си имам песъчинки и камъче малко и знам когато става вече напечено положението и затова съм спокойна сега и не се шашкам.Ама ако на теб ти е за сефте заминавай на доки  Thinking Thinking

Аз да ви се опалча малко,цяла нощ не съм спала- бебето постоянно ме ръчкаше ниско долу и все не ми беше натамън и ме понаболяваше дето ръчка. #Crazy #CrazyШъ кажеш че нарочно го прави  Sick baby_neutral

Бенич-относно метода с халката и аз се чудя и се мая-и хем видях си видях пишока на бебето на екрана  а тоз метод показва момиче.И един приятел се бъзика "абе видели сте пишок ама накрая да не излезе някой голям клитор" Shocked Mr. Green Joy Joy
Квото дойде такова-няма да го връщам я  Joy
цунки

# 67
  • Кърджали, България
Ей, Бенич,  Hug Ивето говори ли за братчето вече? Нашата мома още никой не я е усетил, освен мен, както си шава-шава и когато някой друг си сложи ръката на корема ми, спира  Sad Дано не е накое инатче като батко си  Wink Иначе Стоил вече смята сестра си като част от семейството - пази ме, целува ми тумбака, нарича бебето "сестра ми" или "Ивка" (защото имал две приятелки в градината Ивка и Николинка, но понеже леля му е Николина, затова си е избрал бебка да е Ивка  Flutter - може би не е далече от истината, де  Wink ), щяла да бъде с оранжева коса  Shocked и сини очи, а снощи нарисува цялото ни семейство на плажа, включително сестра си и баба си!

Палечка, ти щото си имаш кротушка Ани и не си свикнала с мъжкарчета, но ще наваксаш, живот и здраве  Hug

Веси, аз ходих в "Мания" в Халите и имаше доста дрехи за бременни, най-вече разни рокли летни и панталони имаше, но аз нямах време да гледам много-много.

Сладка мама, Виброцил май можем да ползваме, ама не съм много сигурна  newsm78 Що не си вземеш някой спрей с морска вода (забравих как се казваше  Thinking ) Имаше и едни ароматни масла (евкалипт, лавандула и т.н.), дето се мажат около ноздрите, но понякога дори и по-дълбокото им вдишване има ползотворен ефект  Peace

Ани, тоя метод при мен показа момче (както и абсолютно всички други методи, които съм пробвала), затова беше толкова голяма изненадата, че бебо е БЕБКА, както Стоил непрекъснато ме поправя  Mr. Green

# 68
Привет и от испанско  Hug и тук времето отврат, излизам с кучето сутринта и гледам, то вали  Shocked А последната седмица беше лято - 30 градуса и айде обратно в нас да търся дълги ръкави дето да ми стават  Tired
Кали, аз винаги съм си мечтала за палаво момченце, ама сега като ти прочетох перипетиите и май си промених мнението  Blush Много целувки на малкия малчуган и да се оправя бързо ръчичката  Hug
Мишок, честито момченце
Болните да оздравяват бързо, за запушен нос знам няколко капки лимон. Не съм го пробвала, че ми звучи много гадно, но са ми казвали, че е ефикасно.
Феми, чакаме отчет със снимков материал утре  Wink не се притеснявай, всичко е наред, нали те рита бебока  Simple Smile
Младоженките, честито и ви чакаме на снимков отчет  Simple Smile

Мойта госпожица нещо много се е кротнала напоследък, много рядко я усещам и все се притеснявам. В петък съм на доктор, дано всичко да е наред  Praynig
За количките, за сега сме се спряли на Chicco S3 , най ни допадна като дизайн и качество, но няма много мнения за нея в нета и това май малко ме притеснява  Confused
Ние днес с мъжо имаме празник - 11 години заедно, чак аз не ги вярвам като ги напиша или кажа. Толкова много ми изглеждат, а в същото време, толкова неусетно минаха  ooooh! Черпя с по-едно голямо парче торта и по едно натурално сокче  Wink

# 69
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
thumbеlina, благодаря ти много за загрижеността! Hug Добре сме вече и двамата. Даже вчера цял ден кръстосвахме насам-натам, като наблегнахме на похапването - за да си възвърнем силичките, не за друго. Wink ani-bani, аз много леко я минах тази зима откъм болести - имах лека температура по Нова година за 2-3 дни и никакви други проблеми. Виж, мъжът ми един вирус не изпусна. Не, че има значение - важно е здрави да се задържим и занапред. Peace

marina_79, коригирах ти бебешора, извини ме за грешката. Rolling Eyes

Днес и аз съм на ФМ. Дано всичко е наред! Praynig

За срещичката пак ще пусна анкета, но си мисля - нека гласуват само момичетата, които имат възможност да присъстват само в единия от двата дни - 17.05. или 18.05. - та така да изберем датата?!?

# 70
Анири, аз само да кажа, че 17 и 18 са четвъртък и петък:)
Стискам ти палци за ФМ, сигурна съм, че всичко е ОК.

# 71
  • Кърджали, България
Анири, стискам палци  Hug Да се отчетеш после!

Клара, честита ви годишнина!!! Много щастие още заедно ви пожелавам!!!

# 72
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири, аз само да кажа, че 17 и 18 са четвъртък и петък:)

Упс, упс, упс... Mr. Green Тази болест ми изпи мозъка. Wink Поправено. Sunglasses

Мерси за подкрепата за ФМ, момичета!

kali, стискам палци бързо да се възстанови твоят щурчо и да не ви изненадва повече така неприятно! Hug

# 73
Кларич виж тук за количката http://911.bg/a2/offers.asp?p=1987179&id=5168

# 74
Анири не си сгрешила, бяха ни казали момиче, но после ясно видяхме мъжката му гордост! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт