Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 461
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
Сети ме залови по кю-то  Blush
и аз искам общ РД   bouquet

# 196
Честит празник на славянската писменост и на светите братя Кирил и Методий !!!

# 197
Здравейте момичета, първо искам да честитя рожденния ден с малко закъснение на сладката Луси. Нека бъде винаги усмихната и щастлива, здрава и късмета да я следва във всяко начинание. Нансе честито и на теб и тати - нека ви порастне голяма сладката госпожица и весели къщата.  Heart Eyes  bouquet
Честит празник и на всички празнували (съжалявам че не е лично за всеки честитката, но не успях да насмогна с четенето).
Честит празник и на славянската писменост.

Започнаха рожденните дни, предстоят приготовления и красиви моменти. Весело посрещане на празниците на нашите слънчица. Нека винаги грее усмивката по личицата им и искрчките в невинните им очичките.
Не се впускам в подробности около мен, понеже съм далеч от Маринуш. С тати се чуваме редовно - ходим на ясла, беснеем, ходим по разходки ... липсва ми страшно много   Cry Съжалявам че не влизам често, но просто мисля че е по-добре за мен.
Хот Ели и Сиси - разгледах снимките на двете госпожици - прекрасни са - много целувки от мен  Heart Eyes
Приятен ден мацки и много усмивки ви пожелавам.

# 198
Иле,има свещички Вомакур,слагат се половин час преди тръгване и след това бебището заспива-няма повръщане ,няма беснеене.

# 199
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Привет Теди Wink
Ооооооооо Бубе, как сте?

# 200
Добро утро!

Давайте да изпишем темата, че съм измислила новото заглавие  Laughing

Честит празник на Елитата!!!!! Моля да ме извините, напоследък съм толкова отнесена, че просто всички около мен са супер изнервени!
аМИ,   ИМАМ НУЖДА ОТ СЪН И ПОЧИВКА!

Crazy Crossing Arms

ЕлиТо, ние по всяка вероятност ще сме в пак там, Бяла, същата къща, но от 20 август. Все пак още не съм дала капаро и може да се променят нещата!

# 201
  • София
Мацки, честит празник   bouquet

И весели почивни дни  Hug Heart Eyes

# 202
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Hug

Ние бяхме в зоопарка досега. Супер е времето за разходка, Гого се умори и заспа на връщане. Даже не е обядвал, ще видим докога ще спи Rolling Eyes

# 203
Честит празник и от мен!!!
Бройте ни и нас засега за РД-то. Иначе плануваме с една приятелка да заведем децата на балкан и точно тези дни сме си набелязали да пътуваме, ама ще видим...
Иначе като се организирате за бирена, пуснете един смс, че ми е домъчняло за "групата" и малко съм се поотцепила напоследък, ама то с тая работа ooooh!
Целувки засега и приятна почивка!!!  Heart Eyes

# 204
Добро утро!

Хайде на кафето   food010  food010  food010

# 205
Добро утроооо, хайде де Grinning.

# 206
Ами хайде и от мен добро утро Wink
Вчера бяхме на кръщенка и РД на приятелката на Роси, изкарахме чудесно беше много хубаво. След малко ще кача някоя снимка Peace
Да се похваля, купих си рокля за сватбата на кумата ни най-накрая само обувки остана но неможах да си харесам подходящи и трябва пак да обикалям да търся  Peace

# 207
# 208
Много сте хубави, айде сега чакаме и снимка с новата рокля  Hug

# 209
Сиси, наистина сте много хубави, а Роси много порастнала изглежда! Пу-пу! Много е хубава!

Айде, чакаме снимки на новата рокля!

Ние ще ходим на две сватби и трябва да започна и аз да се приготвям, че са по-специални и трябва да съм много изтупана Whistling Crazy

А кое е заведението newsm78

Общи условия

Активация на акаунт