Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 465
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде ... тук ...
Права си за седенето в къщи и изкукването Rolling Eyes
Тази работа много ми помогна, поне за определено време мисля, че ще държи влага и ще съм наред  Crazy

Пиши си, оплаквай се Hug

# 181
  • София
Инес,  Hug Остави я Мелата да беснее, дете е, това й е работата. Не се ядосвай, че разхвърля, да не мислиш, че аз ходя подир Еммата да събирам постоянно играчки  Naughty. Един ден даже зверски щях да се пребия, нямаше свободно място на пода. И мен ме дразни целия тоя хаос, като имаш предвид, че вечер нямам сили да оправям и всичко остава за събота и неделя  ooooh!. Успокой малко топката (кой го казва  Mr. Green). Не можеш ли да я оставиш на бабите за един ден?

Я бързо казвайте къде ще ходите на почивка през лятото!

Елитоу
, за кой ще си тая вечер (ШЛ). На мен и двата отбора са ми много любими  Laughing, но понеже мъжО е за Ливърпул, ще го дразня като викам за Милан. Пък и Неста е там все пак  Laughing

И не ми поси.ай цветенцето  Laughing Naughty

# 182
  • някъде ... тук ...
Коко, кво цветенце newsm78

Аз по си харесвам италианския футбол Flutter

За почивката казах - май не си чела Mr. Green Пак на Бяла - 6-12.08, после 2-3 дни на Шипково Sunglasses

# 183
  • София

Така изясни ли ти се  Laughing?

# 184
  • София
Тази вечер мач ли има?Пак няма да мога да се добера до ТV от мъжете.Кви баби,кви 5 лева?Имаме си две баби софиянки,но аз си я гледам.Преди малко майка ми съобщи,че няма да пътуват та може да я командировам малко,че имаме работа с мойто мъж за вършене,само глупости не си мислете.
За почивка ние сме резервирали от 28.07 на Слънчев Бряг /тази част,която е към Влас,то е почти извън Слънчев Бряг/.Миналата година бяхме там и много ни хареса.
Мислех си при Бети в Созопол,но не знаех Алекс как ще се чувства там...
Вече се чудя дали ще сколасаме,защото ще имаме много задачки закачки през следващите месеци,а мъжът ми и в професионален план и започвам ле-е-е-кинко да се притеснявам.Но да сме живи и здрави!
ЕлиТо ти скоро в къщи ли си оставаш,че се присетих нещо такова?
Хайде,че май леко на чат го ударих.

# 185
  • някъде ... тук ...
Да, на работа съм до края на май - разминаха ни се интересите нещо Rolling Eyes

РазбраФ тъ Адаш Crazy Mr. Green

Вчера ходихме на връчването на свидетелствата за предучилищна на Ради. Гого беше най-малкия и най-послушния зрител на тържеството, а и клоуни имаше. Накрая и почерпка Sunglasses
От 3.06 и Ради си е вкъщи - ще се гледаме и ще ходя по ВИАС с него, а Гого - на ясла. Ако работех, щеше да ходи с дядо си на училище/работа в Шумен.

Чао засега, днес много се разписахме нещо Sunglasses

# 186
  • София
Не знам за вас, но аз ще полудея вече от този дъжд  Close Няма ли да спре най-накрая! Адски зле ми влияе.

Ели, къде сте резервирали в Шипково? Мойто мъж искаше да ходим там, но аз намерих едно страхотно местенце на Говедарци и ще ходим там.

# 187
ОООООО, мацки, как сте, плувате ли ?  Mr. Green
Аз имам страхотни спомени от барбарони-срещата миналия път, а и вече съм си открила вълшебни хапчета против прилошаване в колата, така че ще съм много хепи ако направим общ РД и се видим  Hug .Обаче втората половина на юни си правим сметка да сме на моЙе /аз, любимия и любимото-романтика  Heart Eyes / , така че ще мога на 30.06 или 01.07, за предишните съб., неделя се надявам да сме на морския бряг и няма да мога.
Да се похваля-Лорич проявява интерес към гърнето, имаме постижения в областта- по няколко пъти от двете неща, вече казва преди, а не след края на процедурата и си иска гърнето  Grinning.Още е с памперс де, но май първата крачка е направена.
Иначе не се спира и ни се качва на главите и на нас и на околните, започва да говори "човешки" и да прави изречения като : "Мамо, тате-няма го." или "Мамо, блечи Лола" ...   Joy Толкова от нас, Рали, радвам се, че Ники си остава вкъщи  Hug .
Болничките дечица да оздравяват, а вие не се поддавайте на дъждовно настроение, а мислете рождеденно  Grinning .Целувки   bouquet !

# 188
  • някъде ... тук ...
О-о-о, Сети Hug

Ели, не сме резервирали на Шипково. По-миналата година бяхме в Йоана, много хубаво беше, ама не става за беснеещи хлапета. Миналата - под Лятното кино, в едни бунгалца - на един познат са, но нямат басейн. Тази година ще видим - не съм решила. Нали знаеш - ровя, ровя, намеря няколко предложения и тръгваме, пък каквото стане. Иначе морето е резервирано и уредено Sunglasses

# 189
Привет и от нас!
Ние изкарахме абитюрентската чудесно, беше много готин племенника но  Embarassed не съм свалила още снимките. Нещо се моткам  newsm78
Ооооооооооооо Хотче, това време много ме подтиска и ми е едно такова никво, нищо не ми се прави, мързи ме аааааааааа ужас.
За РД ще говорим с мъжо и ще пиша по късно да видим че той с неговите командировки-курсовете де в Унгария край нямат, сега на 29 пак тръгва, после за РД на Роси на 19.06 пак и на моя няма да го има и няма да ви обяснявам какво ми е ooooh! Crossing Arms
Сети   я кажи какви са тези вълшебни хапчета, че и на мен не ми се отразяватдобре дългите пътувания?
Многознайнице, успокой топката не хващай гората още от сега Joy
Хайде до после, че трябва да се стяга вечеря #2gunfire

# 190
  • Варна
При нас пък е слънчево...обаче ние заминаваме утре за Елена и предполагам че ще ни удави Cry
А сме 4 семейства с деца...ужас ще полудеят ако трябва да ги затворим вътре.
На всичкото отгоре и двете сме болни...Велизара със силна хрема засега, а аз със гърлобол. Няма Т и смятам ако не вдигне да тръгнем, пък може от чистия въздух да се оправи, ако не обрано колата и във Варна.
Ако някой знае хапчета п/в повръщане ама за деца да свирка че мойто гълъбче се разсипва да повръща по време на път.
Хайде и дано изгрее слънце и на вашата улица Wink

# 191
Сети   я кажи какви са тези вълшебни хапчета, че и на мен не ми се отразяват добре дългите пътувания?
казват се dimenhydrinat ,аз взимам двечки/но май по-принцип пише едно/  един час преди пътуване и освен лека сънливост и малко пресъхване на устата нищичко не усещам, какъвто и да е пътя съм супеееер, а иначе бях много зле.Тези хапчета са за възрастни . Замалко да забравя, при пътуване по-дълго от 2 часа, на втория час глътваш още едно...
Иле, дано се оправи Вава и да се порадвате на почивка с хубаво време  Praynig .Много  Hug

# 192
Хайде качих малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132746

# 193
Влизам да ви кажа че май мъжо му са изместили датите на курса и съм много щастлива Party за рожденните ни дни със щерката ще си е тук УРаааааааааааааа. А и ще почива два дена направо немога да повярвам Wink
Сети   bouquet
Иле, тук ни удави, какво е това валене незнам ooooh! Дано имате късмет да не вали на Елена и весело изкарване. Оправяйте се бързо и двечките Hug  За хапчета незнам  newsm78, но взимете си лукчета и смучета, аз така правя Peace

# 194
Принцеса  Hug Много ме кефи как Роси си седи на столчето, с изправено гръбче, както подобава на дама и небрежно поглежда фотографа   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт