Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 467
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Айде здрасти и от мен  Hug Доживях да се разпиша  ooooh!
Еммата е с конюнктивит и я прибрах наобяд от яслата. В момента телефонът ми не спира да звъни и продължавам да бачччч  Close
Благодаря на всички за пожеланията за имения ми ден. Да почерпя, макар и със закъснение  cheers
Честит Рожден Ден и на Лусилката  newsm67 Да расте здраво, усмихнато и жизнерадостно дете  Heart Eyes
Честито и на всички, които са имали повод да празнуват, и нъм честитила   bouquet Бъдете живи и здрави!

Вече нямам търпение да идват отпуските, адски съм изморена. През юни ще ходим с мъжО на Говедарци за три дни без Емма и отсега ми се е свило сърцето  Sad Никога не съм я оставяла досега и не знам как ще ни се отрази и на двете. За отпуската сме планирали едно моренце на Созопол при Бети, но дотогава има време, ще видим... На 24.05. заминаваме към Тетевен. Нансе, ако решите все пак да ходите към Рибарица, свиркай  Wink
За Рождения Ден на Емма идея си нямам какво ще правим  Thinking Тези клубове нещо почват да дразнят с изискванията си.
За общ РД съм за, и без това отдавна не сме се събирали. Но май трябва да побързаме с организацията.

Гледах, че пак сте обсъждали яслите по-нагоре. Изключително съм доволна от нашата, както неведнъж съм казвала. Притеснява ме, обаче, че през лятото ще правят сборни групи от три градини и друга ясла ще бъде дежурна. Не знам как ще се отрази на Емма тази промяна, със сигурност няма да й е много добре. Но няма кой да я гледа  Sad

Липсва ми бърборенето по цял ден с вас, но няма как  Laughing

Целувки и  Hug на всички. Ще пробвам да кача малко снимки на разбойничката  Mr. Green
Ей на:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135356

Али, супер  Peace Ние сме свободни на 30.06. и на 01.07. Нека и другите да кажат  Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 22:17 от Хот Ели

# 166
  • някъде ... тук ...
Адаш, Инес Hug

Май първо да си спретнем една бирена, пък после - евентуално РД?

Злати ми се обади да ми каже, че за РД на Гого е запазил в Оксинията, в Младост 3. Плаща се само наем за помещението, което вкл. и каките-аниматорки. Всичко друго ние си внасяме. Каза ми, че ще е достатъчно широко за 5 дребуса и 6 по-големи деца, а ако е слънчево - имало голяма тераса. Не съм го виждала, не знам. Да се надяваме, че ще ми хареса и всичко ще е наред.

Чао засега Heart Eyes

# 167
  • София, център
Хотче, плановете ни са да ходим до Рибарица, само дано не вали, че ако е дъждовно най-вероятно ще се откажем. Но ако сме там, ще звънна.

Детските клубове и мен ме дразнят, за това избрахме варианта със заведението на братовчед ми. Беше ми малко притеснено как ще се получи, обаче взе, че стана! А и аз си падам по по-непринудените неща по принцип!

За общ рожден ден съм съгласна, само дано като определяте датата Луси да е тук! Иначе идеята е страхотна да ги съберем пак пиклешите.

# 168
  • София
Добро утро!

Вече ми е време за второто кафе!Ние за 4-те дни сме тук,ама като гледам времето поне не ме яд.
Така да кажа какви са условията в Барбарони,да видите далуи Ви устройват.
Часовете са 11,13.30,16.18.30.Партито трае по 2 часа и се заплаща по 5 лева на дете.За тази цена се пада и една какичка.Минимума е 10 деца за да се затвори заведението.Яденето е на отделна сметка,има варианти,те вече са по-големи могат и да хапват за разлика от миналата година.Запомних че има вариант с пица и плата с хапки.Ако сме там и ще има ядене мога и по-нататък да Ви разкажа като мине РД на Мели.
Казвайте кои са навити,защото като знам какво умуване настъпва в такива моменти  ooooh!,кои дати и часове Ви устройват.Реално иам месец до тогава,може и малко повече ако е на 30.06/01.07.
За бирена среща може,но аз другата седмица не мога.По-другата евентуално.Вие ако се организирате за другата добре.

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 09:37 от Многознайница

# 169
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug

Инес, моят мъж на 30-ти юни има РД и обмисляме вариянт да идем някъде двамата, all incl., без децата тогава. И Асан е хора все пак Wink

# 170
  • София
А-а-а моля-моля без децата не e all.incl.!
Напишете тогава,на кого коя дата е удобна то е ясно,че на всички ни не може да се угоди като време и час.

Какво видях преди малко...!Знае си кой и защо Hug!

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 10:40 от Многознайница

# 171
  • София, център
Айде, айде, без недомлъвки!

# 172
  • София
Добрютро  Hug
Кафе и форум - мираж...  Close Остана някъде далеч в миналото това удоволствие  Whistling
Еммата е вече и с температура. Не знам какво му става на това дете  Confused

Ели, май е дошло време за   luvbed EFP stork-girl , а  Mr. Green?

За партито, тъй като Бетката я няма, нека всеки си каже кога му е удобно, за да може Али да резервира. Аз съм за 30.06., 01.07. На 23.06. ни няма, ще бЕгаме с мъжО на почивка само двамата. В крайна сметка съм съгласна и за 06-07.07. Тъкмо тогава ще празнуваме и РД на Емма, а още идея си нямам как  Laughing

Нансе, на 25.05. сигурно ще дойдем до Рибарица, стига да не вали.

# 173
  • София, център

Нансе, на 25.05. сигурно ще дойдем до Рибарица, стига да не вали.

Да видим дали и ние ще стигнем с тия дъждове. Че там като завали и става такава влага, че трябва 10 дена слънце, за да изсуши въздуха...Айде, ние сме ходили в какви ли не атмосферни условия, ама много ни е пукало, но сега с Луси, ако не може да излиза, направо ще пощръклее вътре. А лошото е, че тя сама си отваря, и най-демонстративно напуска къщата, и после е като мокро пате.

# 174
  • някъде ... тук ...
...
Ели, май е дошло време за   luvbed EFP stork-girl , а  Mr. Green? ...
Не е бе, има време - аз казах 2010-та  Mr. Green
А Вие - само двамата?  Wink

# 175
  • София
Аз се надявам още мами да се включат и да кажат.Макар,че дилемата в момента е голяма,на 23 и 24.06 едната Ели не може,на 30.06 и 01.07 другата Ели не може.
Да попитам момичетата извън София има ли желание и възможност някоя от тях да дойде?
Май тези,които си ходим на бирена среща ще си съберем децата,на мен на такова ми мирише. Както и да е!

Еммата бързо да оздравява и да заминава при баба в Тетевен,че и мама да релаксира.

Аз съм яхнала метлата вече,това дете не ме слуша и това е,то не са лигавщини,не е чудо.Чакам понеделника за да ходи на ясла.
Имам нужда от почивка-а-а-а smile3511,а такива екстри да отидем двамата с мъжа ми някъде,няма-а-а!Ще взема пример от Вас и хващам пътя към гората,сама!

# 176
Здравейте!
Много целувки и поздрави на всички!
Ние сме добре. Отново се отказах от яслата, но това е защото убедих гледачката да го поеме за цяла седмица Simple Smile Т. че ще мисля направо за детска градина догодина!

Честити рожденни и именни дни на всички, които сме пропуснали! Много здраве и любов!

Чао за сега

# 177
  • София, център
Многознайнице, я по-кротко!

Набивам ти канчето виртуално!

К`во като не те слуша дребоса! Не го слушай и ти! Спрете да се слушата за 2 часа, остави я Мела да прави каквото си иска, ти си турни едни въображаеми тапи за уши и релаксирай! Няма къщата да ти бутне, я!

# 178
  • някъде ... тук ...
А така, послушай Нансен, уж си Многознайница, пък Naughty Crossing Arms

# 179
  • София
Сега заспа,всъщност преди 1/2 час и е тишина.Може и да и се е спяло,че подозрително рано и бързо заспа.
Имам нужда някой да я вземе за 2-3-4 дни,да си оправя къщата,да си почина.Тя върви и разхвърля, а аз се нервирам като съм в къщи и я гледам тази разхвърляния.Маже с ядене навсякъде,няма да се заиграе сама.Нон-стоп съм на щрек дали няма да измисли нещо,няма да отвори вратата /нали не си мислиш,че само Луси владее този номер/,дали няма да се добере до нещо опасно.Ако не стане нейното се започва едно хленчене и тръшкане,днес вече и петте братя играха,защото явно само повишаването на тон не хваща дикиш.
Просто се чувствам уморена...От другата седмица и Алекс си остава в къщи нали свършва училище и не ми се мисли двамата какво ще измислят.
Нещо май двете години престой в къщи ми идват в повече...на есен с песен!
Хайде наоплаках Ви се,наревах се,пък дано ми мине,ама не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт