Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 468
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
  • София, център
Здравейте момичета!

Благодаря ви за вниманието и пожеланията!

Рождения ден мина страхотно, макар че гадния порой ни провали градинското парти, а от там и възможността Луси да си облече роклята, специално донесена за целта от Щатите. Беше си по джинсички детето, но за сметка на това обградено от всичките си братовчедчета и приятелчета. Само гаджето й не можа да дойде, но той беше на Лещен с баба си  Sad , тя жената е малко непричом за дълбоките им отношения  Laughing

Така се беше превъзбудила Луси, че пропусна обедния сън от вълнение!

Всичко мина чудесно, само си ме е яд за роклята, че ще си остане необлечена, а е толкова красива...

# 151
  • София, център
Абе защо броя на публикациите ми е leet?

# 152
  • София, център
А, оправиха се!

Абе като казах аз, че иде време сама да си питам, и сама да си отговарям....

# 153
Не си сама мила не си Naughty

# 154
  • София, център
Е, Сиси, браво, само толкоз ли?

# 155
Оооооо Нансе, днес ми е нещо много гаден ден, боли ме корем, подтиснато ми е от времето едно никво цял ден в къщи мразя така.
Дай снимчици да видим рожденничката, не се ядосвай за рокличката пак ще и я сложиш. Hug

# 156
# 157
Съкровище само толкова ли както казва Нансе???????????

# 158
За Луси

много здраве, щастие и успехи, да е все такава чаровница, да порасне умно, красиво и будно детенце и много да радва мама и тате.На сладката палавница много целувчици от нас! Hug
Искаме снимчици-тя Луси си е красива и по джинси  Heart Eyes

А на всички именници днес-мнооого усмивки и с добро да им се чува името !

# 159
Честит празник на имениците. Да им е живо и здраво името, да си го носят с гордост и да им носи късмет. Hug Heart Eyes Hug

# 160
Добро утро, пия кафенцето и изчезваме вали не вали трябва да отидем да купим торта за племенника ми нали днес ще е абитюрент и да помогна на мама за приготовленията че у тях ще празнуваме с родата Peace Даже с мъжо ще караме на кумата ни брат и и той е абитюрент днес та графика е пълен  Mr. Green
Хайде чао за сега!

# 161
  • Варна
Честит Рожден ден на ЛУСИ!!!! Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива!!!

# 162
  • София, център
Здравейте момиченца!

Ще покажа снимки, ама първо да ги сваля от апарата.

И хайде по-ведро настроение, наистина е отвратително като не може да се излиза заради дъждовете, ама няма да се предаваме я! Пък и времето го дават да се оправя...май...

Какво ще правите през 4-те почивни дни?

Ние мислехме пак до вилата да отскочим, ама ако вали най-вероятно тук ще си седим.

П.П. И отново благодаря за честитките!

# 163
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Ние ще сме си в нас, Злати ще е в Цюрих. В неделя надвечер ще празнуваме РД на Гого. Все още не знам къде, Злати трябва днес да ходи до Оксиния/Усмивка да запази.

# 164
  • София
Честит Имен Ден на всички празнували вчера!
Името да ви носи много здраве и само положителни емоции!
  bouquet

Пия следобедно кафенце,докато Мели спи.Бяхме на вън и ме направи на луда.И се чувствам скапана.Надявам се след празниците да тръгне на ясла.
През почивните дни ще си бъдем тук,може за 1 ден да отскочим до някъде...
Аз преди време,а може и вчера да е било попитах за общ РД?Искате ли да запазя някъде час?Имам предвид Барбароните,които много ми харесаха визуално /тези в Белите Брези/? Гледах и датите в календара 23/24.06 и 30.06 /01.07 се падат събота и неделя.Понеже за уикендите бързо се заемат часовете?А и на тези дати май повечето от РД-тата ще са минали вече,като изключим този на Емма.
Хайде стига толкова,ако решите нещо пишете.Специално за там мога да Ви кажа и условията.Не държа да е там,просто предлагам.

Общи условия

Активация на акаунт