Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 473
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде ... тук ...
Добър ден!

Мисля да не ходя да гласувам.
Гадно време. Децата подивяха вкъщи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН, ЖЕНЯ  bouquet

# 136
Моето кафе беше тази сутрин късно - във 6.30 ч.
Няма да гласувам този път.За подивяването-вчера едвам се сдържах да не размажа Боби ,просто цял ден беше капризен,отвратителен и не се спря да прави  простотии.И то такива,дето чудесно разбира,че не трябва да прави.Заспа в 11ч. ,спал е само 1.5ч. и после вече беше още по- страшно.

# 137
Гале, ще снимам роклята но по-късно и ще ти я покажа струва 35лв. възможно най-евтината и най-хубавата Peace от Асеновгр. май магазина се казваше "Мариета" мога да ти обясня ако искаш на лесно място е и са най- хубави и най-евтинки както вече казах. На всякъде обиколихме но всичко е един кич и много скъпи 50-60-70лв. една пък ми съобщи цена от 120лв #Crazy ненормална hahaha
Изабелка, защо е така неспокоен Thinking Бобсънчо ?
В това загубено време цял ден в къщи Роси вече издивява, помага ми да подрецдаме дрешките и, гардероба, скрина ....... но изгуби търпение дано следобяд да е малко по добре да не вали.

Нямаше да гласувам, но като знам че ще ми разпределят гласа някъде ме хваща яд и мислим с мъжо да гласуваме и понеже си имам фаворит ще отида  Peace

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА, ПАЛАВА ЛУСИ!  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПОКОРЯВА С КРАСОТА И УМ!!!  newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm67 newsm18  ura txtloves hbday bdbaloni
Нансе, да ви е здраво детенцето и много да ви радва! Хубав празник и да кажеш къде и как сте прекарали! Целувки на рожденничката от Адам!!!

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛУСИ, БЪДИ НА МАМА РАДОСТТА И НА ТАТИ ГОРДОСТТА! РАСТИ ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА, УМНА И ОБИЧАНА! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!  newsm59  nbirthday   bigdance2 Весело изкарване на празника!

# 140
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ!

# 141
Честит Рожден Ден, Луси!  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquetПожелаваме ти много щастие и весели игри! И много, много да те слушкат мама, тате и цялото семейство!  bouquet

Heart Eyesмама на Калина и  Калина Heart Eyes

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИЛКА. ДА РАСТЕ КРАСАВИЦА, МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА ДА ИМА. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ НАНСЕ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 143
          newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУСИ! newsm59

От все сърце ти желаем да си много здрава, да имаш най-щастливото, най-прекрасното, най-безгрижното детство!

Като стана Роси следобяда излезнахме и като ни запука един дъжд ужассссссс  umbrella Оставихме я при нащи и отидохме да купуваме подарък на моя племенник че във вторник е абитюрент- взехме му златна гривна със селиконова верижка много сладка. До тук добре и като се прибираме да взимаме Роси неможем да слезем от колата лелеееее голям порой, градушка валя кошмар, гърмя.......... страшна картинка. Понамаля дъжда и отидохме да гласуваме и се прибрахме, свеки се видяли в чудо целия двор се наводнил то пак добре че има наклон на улицата, тока спрял...... това природата е нямам думи Shocked Такива преживявания имахме Wink

# 144
  • София
                                                             ЧРД на Луси!

Да расте здрава и усмихната!

# 145
  • София
Е-е-е вече започна периода на РД-тата.Дано повечко мами се включват!Онзи ден писах-писах и всичко се затри и се отказах.
Сега е ред на сутрешното кафе.Ние пак сме болни,вирус някакъв,с който се борим като борбата е да минем без АБ.Засега сме само на сиропи за кашлица и Есберитокс и с предписан АБ в очакване да го включим.Дано минем без него  Praynig,че преди 2 седмици пихме доста силен.Днес пак ще ходим чичо доктор да ни чуе.Всъщност 4-ти ден ни е и се надявам полека-лека да отшуми гадния вирус...
Вчера резервирах час за РД на Мели и много ме е яд,защото желания от мен ден и час бяха заети,а онзи ден като отидох бяха свободни,защо ли не ги запазих тогава ooooh!?Абе важното е купона да тече.Резервирах там където беше миналата година първия общ РД. Сега са го ремонтирали,вкарали са терасата вътре с PVC дограма и се отварят вратите и ако е много топло,има стъклена преграда,през която родителите гледат децата си.Дано да е хубаво!
В тази връзка да Ви попитам ще правим ли общ РД?Защото вече се резервират дати и часове за след месец.
Иначе аз съм днес с двете деца и ще изперкаме с този дъжд.Алекс трябваше да ходи на екскурзия в Троян,но не го пуснахме заради дъждовете и той горкия много страда...
Хайде стига толкова...лека седмица,макар и дъждовна.

# 146
Добро утро, ние се наспахме и мама е с кафенце вече пред компа. В това гадно време май ще си стоим в къщи Sad Роси нещо и текнаха сополките  Sad
Многознайнице, добре си направила че не си пуснала Алекс, то гледай кво е чудо само да се тревожиш Peace И аз все питам дали ще се организира нещо за РД на малките нооооо отговор няма newsm78

# 147
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug

Да Ви почерпя по случай именния ми ден:

Алкохола по-късно Crazy

# 148
  bouquetЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЕЛИТо Hug! Желая ти много здраве, щастие, късмет и много професионални успехи!  bouquet :love:
  bouquetЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ХОТ ЕЛИ Желая ти да си много здрава, много щастлива и много успехи !  :bouquet:
И  НЕКА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДА СИ НОСЯТ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕТО  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 149
  • No Line On The Horizon
Честит имен ден на Елитата! Да сте живи и здрави!
Нансен, голяма да ти порасне госпожицата и много да те радва!

Аз тази година се заех сама да организирам РД на Флора, че са много деца - 27, и няма детски център, който да ги побере. Наела съм помещение, кетеринг, аниматор.
Флора вече спи на яслата от четвъртък миналата седмица. Махнахме и бобото преди десетина дни. Единствено с памперса сме назад, но се надявам и него да го махнем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт