Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 474
  • 264
  •   1
Отговори
# 120
И вие ми липсвахте! И продължава да ми липсва време, ама нали сама си го пожелах, сега сама ще си сърбам попарата Laughing
Работата си я харесвам, оценявам факта, че приемата за нормално факта, че съм майка с малко дете _поне засега не съм имала проблеми, ама съм гледала и да не отсъствам - да е жива и здрава детегледачката!!!!)  Praynig

Сега трябва да се заема с организирането на РД - давайте идеи, че май ще е миналогодишния вариант Embarassed и организирането на почивката - май пак миналогодишния вариант, че нито има време, нито сили за търсене и .....а с малки деца )особено послушни  Mr. Green като мойто, не е много лесно Blush Thinking

Иначе, все още нямам сили и воля да се преборя с килограмите.....което ме тормози, но като съм нервна - ям повече, така че гледам да не мисля много за кг - те си Crazy - желязна ми е тактиката Naughty bowuu hahaha Joy

За яслите - нямам оплаквания - Калина ходи с желание, залива се от смях и тича да влезе при децата и госпожите - даже не мога да я обуя с пантофи???? Вярно е, обаче, че тя беше едно от първите Юнчета, които тръгнаха на ясла, явно и това има значение!
Боледувахме доста, особено в началото.....но ми харесав, това, което беше написал Бренин, за стъпалата.....и болестите.....Май наистина е така!
Днес детегледачката я е теглила - 14,500 кг - ок,а? Crossing Arms За височината - сега ще я премеря! отчет: 91 см!!
май вече имам щерка голяма! Все още повечето й думички са трудно разбираеми, макар че тя самата разбира 100% каквото й казвам!

bowuuмай вече трябва да спра, а?

# 121
  • някъде ... тук ...
Гале, пак ли ще сте на Бяла? Ние сме на същото място от 6-ти до 12-ти август Sunglasses

# 122
Привет Гале, аз се чудя къде се губиш а ти по чужбината бравос на теб Peace
За РД вчера капарирах в един детски център до испанските къщи в Тракия много е хубаво изкарват вънка с оградка чудно има кафенце и там ще сме с майките с децата, друго не можах да измисля newsm78 Вие къде ще го празнувате?
Аз започнах да хапвам салатки повечко и не ям манджи само ги готвя  chef за фемилито че няма как  #Crazy
Ще организираме ли тази година РД на хлапетата какво ще кажете?
Изабелка дано се оправяте бързо Бобсънчо да оздравее  Hug Хайде да кажеш как е минало при фризьора каква прическа ще си правиш? Wink

# 123
Сисе, аз чета че си почнала да хапваш СЛАДКИ повечко и се опулих Mr. Green. То като на мен само сладки ми се привиждат, така е Embarassed

Ние ще празнуваме РД-то на двора, за сега толкова съм измислила Joy

# 124
Мимес, завиждам ви че ще празнувате на двора, нашия двор е строителна площадка и не става за деца даже неможем да изкараме на Роси къщичката за игра Crossing Arms
Саладки-саладки Мимес, Сладки НЕ! Joy
Вили какво правите, как е Ицко? Беше казала че познаваш нашия приятел Момчил, от къде се познавате?

# 125
ЕлиТо,  за там си миля пак, че беше много хубаво, ама още не съм питала дали е свободно, а и цените са се повишили, та...... Rolling Eyes

Мимес, това с дворчето е прекрасна идея - толкова много свобода ти дава да се развихриш....., ако на някое от дечицата му се приспи - има къде да го настанши, абе - предимства бол!!! А и можеш с малко балони да направиш чудеса Peace

Сиси, миналата година бяхме на Острова, дето е на Гребната, обаче имаше и възрастни гости. Сега все още се чудя за големите - иска ми с евече да са само деца, ама все пак са малки още, за да са без родител  newsm78
Иначе там обслужването беше на ниво, тичаха на воля по поляната/градината, без никой да им се кара, има занимавки като люлки, пързалки и ПЯСЪЧНИК!! и така.....

Явно наистина съм уморена, изобщо не ми се мисли за нещо по-различно, просто това е разработен и пробван вариант... Mr. Green

За този детски център до Испанските къщи - не съм ходила там, имат ли сайт или нещо, за да поразгледам или май най-добре да отидем с Калина направо - да си го харесва тя!
 newsm78

# 126
Гале, нямат сайт, той е малък но вече го изкарват вънка с оградка чуден е хайде наканете се и елате ние всеки ден сме там на кафе но не я пускам всеки ден на детския кът 2лв. на час иска лелката мисля че са и малко множко newsm78 пък и да не се учи така Naughty
Хайде че моите заспаха отивам да се гушкам при тях  Heart Eyes

# 127
Добро утро 
                                 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Дженап  newsm59  Gift
Хайде на кафетооооооооооо  food010

# 128
Честит Рожден Ден Дженап    bouquet
Здравейте момичета, много ми липсвахте. Ние най-накрая свършихме с ремонта, изчистихме... не мога да повярвам, че всичко свърши. Миналата седмица от работата ме командироваха в Асеновград и затова липсвах. Сега чакам с нетърпение да ми докарат моето съкровище да си го нагушкам.
Тети, честит рожден ден на патерици. Желая ти много здраве, щастие и много любов.
Сиси, относно Ицко, от как сме на ясли нещо все болнав, но като гледам и другите деца са така, няма друг начин. Иначе е много доволен, стана много общителен и се научи на много неща. Понякога не иска да си тръгва от яслата.  А Момчил го познавам, от един квартал сме в Пловдив, а и нали работеше в местната кабелна, та е идвал лично да ми свързва телевизорите  Wink Света е малък!
Сънчо, как си мила? Дано всичко е наред и да гушкаш две бебчета  Hug
Пете, не мога да ги видя снимките, много ме е яд. Много се радвам за теб и Нати, че ще имате подкрепа в женските удоволствия.
Гале, браво на теб, ще обиколиш света, което е много хубаво.
Изабела, да ни се покажеш после каква си убавица  Flutter На Бобсънчо, бързо оздравяване.
Еееее, докараха ми сладкишев, отивам да се гушкаме. Чаоо момичета, лек и спокоен уикенд.

# 129
Здравейте дами  Hug ,

Джена, Честит Рожден Ден, много здраве, щастие и късмет!!!

# 130
Вече съм с къса коса  smile3553

Другата седмица ще правя и кичури  Sunglasses

# 131
Честит рожден ден, Джена!!!  bouquet

Много радости и късмет! И да се появаваш по-често  Wink

Изабела, много ми харесваш с тази прическа!!! Наистина ти отива!

Вили, няма да го обиколя - макар че ми се иска, де! Приключих с пътешествията до края на годината Peace поне що се отнася до служебните Flutter

Сети, много лаконично Wink Хайде, накани се и ни разкажи за Лорка - може и фотосесийка да спретнете двете! Стига лошотии!~ Peace Praynig

# 132
Изабела много ти е готино така Peace
Аз да ви се похваля преди малко се завърнахме от Асеновград, купихме на Росинка шаферска рокличка, супер яка с обръч много сладка и  венче за косата, рекох да я снимам няма батерии  ooooh! та като я облека пак тогава Wink Сега остана аз да се облека ама пусто като незнам какво да си купя, в прочем знам ама това което искам НЯМА! Crossing Arms

# 133
Добро утро в неделния дъждовен ден Sad
Хайде на кафенце в наш"то уютно кафененце Wink

# 134
Добро утро!

Вече съм на втора оргомна чаша с кафе и се боря с едни ексели тука............. Laughing Grinning

Сиси, кажи за шаферската рокля, покажи снимки, че и нас ни чака същото!

Много гадно това време , бе! Студено е чак!

Момичета, вие ще гласувате ли?

Общи условия

Активация на акаунт