Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 476
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
  • София, център
Нансе, остави я по гащи и голо дупе - ще разбере  Sunglasses

Е да ама не разбира.

Отива и ми носи памперс с думите " - да обуеш"!

За нея той си е като неизменна част от облеклото  Laughing

Ша разбере тя, ама трябва повече постоянство.

# 106
Дари вече ходи по цял ден без памперс. Много бързо свикна, чак се учудих. От около 4-5 дни и спи следобяд без памперс, не се напиква.  Grinning Казва си за всичко и си върши работата в банята, като мама и тати. Не иска да чуе за гърне. Mr. Green

# 107
brenin[/b,позната история.Ако се зачетеш в "Нашите деца",ще видиш,че почти при всички е така.За да обърнат внимание на детето,трябва да позанесеш кафенце,сладки,туй-онуй да се почерпят,някоя лична услуга да направиш.Иначе не става.

# 108
  • някъде ... тук ...
brenin[/b,позната история.Ако се зачетеш в "Нашите деца",ще видиш,че почти при всички е така.За да обърнат внимание на детето,трябва да позанесеш кафенце,сладки,туй-онуй да се почерпят,някоя лична услуга да направиш.Иначе не става.
Ние явно сме от изключенията - много съм доволна от лелите в яслата, и без да им правя мили очи и да им нося каквото и да било Peace

# 109
Ели,и аз съм доволна по принцип,особено като се има предвид,че Боби е абсолютен бесник,но е в същото време всеобщ любимец.

# 110
Добро утро
Мимес, браво на Дари за пампа Peace
Бренин май само в Пловдив е така с подкупите, почерпките и т.н.т. Голяма гадост все едно не им се плаща на тия хор, е верно то на никой не му стигат парите ама като не им оттърва да си хващат пътя. Аз съм подпалила яко и ако директорката която я знам че е такава ми поиска нещо право в полицията ще ида да видят те нещастници такива  #Cussing out
Когато отидох да подам молбата една лелка ми казва: "Имаме условия - трябва да са без памперс, да могат да се хранят самички.......... " представяте ли си не че имаме памперс не че няма да се нахрани сама ноооооооооо каква е тяхната работа само не мога да разбера newsm78 #2gunfire Имало случаи когато връщали гащичките с акото представяте ли си завивалиги и хоп в чантата, за да видели родителите че не са си научили децата да казват ще ги побъркам ако видя нещо такова. Хайде да не се вбесявам от рано-рано пък и вас да отегчавам Hug
Сега изчезваме после пак  Heart Eyes

# 111
  • София
Хайде не се палете.Вчера си взех Мели наакана.Бяха на двора т.е. ако бях казала нещо щяха да ми отговорят,че тя току що се е наакала и те не са усетили /а все пак може наистина скоро да е станало/.Затова си замълчах.Ще видя днес как ще е.
Повече ме притеснява,че пак почна да подкашля.Излиза и зъб,има лек секрет в носа,който май отива назад...ама да видим.Ох няма край...
А памперса мисля да го махам през лятото,така напраих и с Алекс.Тя и без това през юли не е на ясла,ще се въоръжа с "N" чифта гащи и така.
Хайде лек ден,че домакинстването ме зове!Само не знам как ще бъде като тръгна на работа....

# 112
  • София, център
Здравейте,

как сте?

Съжалявам за ясленските неволи.

Явно рано или късно всеки се сблъсква с такова, или близко отношение!

# 113
  • София, център
Ехоо  Shocked

Къде сте?

Накрая да не започна сама да си пиша и да си отговарям?

# 114
  • някъде ... тук ...
хихи, дзак Crazy

# 115
Опааааааа и аз съм тука Peace
От няколко дни съм взела една боя и все не ми остава време да се нахлепам, та сега се омазах newsm10

# 116
Привет!

От сряда се опитвам да ви изчета и да пиша, ама все не мога да смогна Crazy

Луда работа, ей!!

След Италията бях и в Германия, ама този път за доста повече време и страшно ми липсваше палавата ми щерка!

Сега имам да наваксвам с толкова много неща, че................къщата, работата, детето, мъжа.......ФигУрата ми! - след техните картофи и меса!!!

Ама беше наистина заслужаващо усилията и нервите изживяване и не съжалявам!

И

# 117
  • някъде ... тук ...
И....?
Чакаме за още  Simple Smile
Липсваше Hug

И Хотчето ми липсва, май само тя не е писала скоро от постоянното присъствие Thinking

# 118
ами имаше и и............., ама една припряна дама м натисна ентера Grinning

# 119
Така е,като се върнахме на работа-преди не ставахме от компа.Аз следя нещаща-сутрин ставам в 5ч.Не се спи и това е.Боби сега е със алергичен ринит и конюктивит и нощно време му е запушен носът и не се спи. ooooh!.Май вече и покашля,което не ми харесва,ама хич.Тъкмо почти три месеца не е боледувал,а ако се тръшне-не ми се мисли.
Аз съм се утрепала от работа,снощи заспах в 20.30 ч.,сила нямам вече.Тая седмица откарах 7 работни дни. Whistling,но утре кака ви Изабелка си е записала час за фризьор,шъ съ праи убавица  4470

Общи условия

Активация на акаунт