Дечица станаха бебоците от Юни 2005, рожденици ще има скоро в тази дива чета!

• 10 480
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мамита!
От много време не съм писала и много ми залипсвахте  Hug . Но Ники беше болен много време и хич не ми се пишеше. Той още не е съвсем наред, но поне вече е весел и прави бели Simple Smile

Ние вече сме постоянно присъствие на село, та за форума съвсем не остава време. Сега отивам да ви чета, че още не съм изчела и миналата тема.

# 91
  • София, център
Здравейте и от мен!

Ние си прибрахме Луси от Рибарица, впрочем, прибрахме цялото домочадие.
Луси ми се струва много пораснала, макар, че за 20-тина дни едва ли е така, обаче е потъмняла от слънцето, научила е поне 20 нови думи, както и бели, естествено.
Вчера й беше мъчно, че се прибира, защото тук ги няма тази игра и бяс на воля, обаче най-смешното е, че вчера, като се прибрахме, обясняваше, че Никола (нейно приятелче) бил в София, а баща й като я попита тя къде е, му отговори, че е на Либалица.
Май не прави разлика в наименованията на населените места, в които се намира !

# 92
Първо попаднах на снимки Simple Smile
Джънгъл, много целувки на Нати  Heart Eyes Много е сладка и явно се забавлява на музикалните уроци Simple Smile
Сиси, Роси е много красива и официална на сватбата Simple Smile Браво за памперса !!!
Целувки и на красавицата Вава Simple Smile
А за София, БРАВО Simple Smile Хубаво е децата да се занимават със спорт (и не само те, но това е една друга тема Crazy ) И аз искам Ники да се занимава със плуване, но ще видим.

Хамелеонче малко позакъсняло, но едно  Hug от мен и за рождения ден и за подкрепа!

Малко позакъсняло поздравление и за гергьовден, за всички! И за рождения ден на Ради! Пожелавам му много да го слушат мама, тате и Гого;)

Толкова за сега от нас. Целувки на дечицата и всички болни да оздравяват 

# 93
Привет! Роси спинка, мама готви и да надникна какво става тук Wink
Нансе, значи добре са я гледали щерка ти Wink Peace
Ерия, дано Ники да е добре вече Hug
Пете, лек полет мила Hug
Момичета ние замисляме тази събота и неделя да отскочим до София до кумовете, та ако остане време може да се видим с някой ако сте свободни но още не е 100% сигурно.
За 2-рия РД няма ли да измислим нещо  newsm78

# 94
  • София, център
Екстра й се е отразил на лиглата престоя!

Обаче, ей го, върна се, и продължи с местните маймунджалъци.
Преди малко се събудила без баба й да я усети, и както си е боса и по пижама намерила някаква маскарадна дядомразовска шапка, сложила си я, и прекосила двора през терасата, като отишла направо на вратата на съседите, които имат детски звънец, и си звъннала да си иска бонки. Хората й дали предварително закупено за честите й посещения шоколадово яйце, в този момент на сцената излиза изплашената от липсата й баба, а тя изяла яйцето със станиола, от страх да не й го вземат.

Добре, че и играчката не е глътнала...лакомия и шемет!

Ша рече човек, че не й даваме да яде, а то 15 кила и кусур, и все гладно! И изобретателно.

Чудно ми е детенцето, истинска дама  Twisted Evil

# 95
  • Варна
Нансе спуках се от смях!!!
Наистина Луси е много изобретателна!! Hug Joy Joy Joy

# 96
  • София
И ние със Стоян се спукахме от смях. Даже Ивайла иска пак да се смееме.
Ще ме умори това твоето дете, Йоанна, голям е образ. Но и ти го пишеш чудничко.
Поне майка ти си има тренинг с теб, разкажи някоя твоя дивотийка.

Джънгъл, щях да напиша същото за работата. Каква им е гаранцията като наемат някоя без деца, че след година няма да е в майчинство. Моя приятелка с две ми се оплакваше от същото, сега бачка в БНБ.
Бренин, успех на Фани.

Сиси, как ще пишем бързо, вие направете второто бебе да видиш как се пишат бързо темички.

Ивайла се отдава най-вече на рисуване и пеене. Вече знае почти цялото зайченце бяло, хей ръчички и още няколко. Е, понякога пее мила моя мамо зайченцето бяло, но то нормално.
От скоро забелязвам, че рисува нещо човечоподобно по всичките си листа.

Онзи ден си купуваме два хелера от магазина за рибки и като се прибрахме се оказа, че имаме не 2, а 22. Тя родила милата хелерка и сега имаме към 14 бебета, които се опитваме да съхраним в едно отделно миниаквариумче.

# 97
  • София
Здравейте!

Да се разпиша в "новата" темичка!Отдавна не съм писала,но Ви попрочитах.
Честито на патерици на всички,които са имали празник,малки и големи!  bouquet
Не си спомням от кога не съм писала,ама май знаете,че Мели ходи вече на ясла.Ходи 2 пъти по 2 дни.Появи се хрема,кашлица,уж попремина,но всъщност се засили по празниците,а точно тогава бяхме на Доспат,направи бронхит и като се върнахме хоп АБ.За първи път и беше,но какво да се прави.Та 2 седмици не ходи и сега пак е на ясла.Дори днес ще я пробват да спи там. Пресдавям си какъв ужас ще бъде!Иначе сутрин си поревава,но от друга страна май и се ходи.
Аз не съм започнала още работа,нали 9-те дни,които е била на ясла си я взимам на обяд.След това през юли нашето ОДЗ няма да работи,през август вероятно ще ходим на почивка и така.
Иначе какво ново около Мели  newsm78,все още не говори,но всичко разбира.Беше доста палава,сега като че ли малко се е поукротила.
За РД-то днес-утре трябва да резервирам,ама и аз не знам къде.За общ РД може да спретнем нещо за края на юни,ако има желаещи разбира се.Само че резервацията трябва да се направи от сега.
Хайде,че стана дълго и досадно,ще гледам пак да пиша.

# 98
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Отдавна не съм писала, ама ви чета най-редовно Flutter

Около нас няма нищо интересно - едно и също. Единственото ново е, че ще си остана вкъщи от началото на юни - не се получи с работата, не се чувствах на мястото си и им казах, че след тримесечния изпитателен срок ги оставям. Допълнително Ради го изписват от предучилищната в края на май и щеше да ходи с дядо си/баба си на работа през юни. Гого се отпуска да бърбори и му се разбира най-вече. Имитира батко си, най-вече в глупостите.

Засега Ви стига толкова, че стана дълго.
Чао  bouquet

# 99
Здравейте милички,
Нансен, страхотна е Луси  Hug Hug  Grinning
Сети защо не се обаждаш? само с един поздрав няма да се разминеш!!
Иленце, много гадости ми се случиха в последно време и гледам по цял ден да съм навън с Лора, така докато я гоня по градинките не ми остава време да мисля, а вечер съм изморена и спя.Обещавам обаче да се "обаждам" по-често.Целувки на красивата Вава и красивата й майка   Heart Eyes
Сънчо, някъде назад четох, че писа за бебешките "истерии", та да се включа по темата-Лори допреди две седмици се тръшкаше за всичко, лягаше където й падне , по улиците, по стълби, веднъж дори рева и се търкаля половин час, защото слънцето й светна в очите и я ядоса  Laughing
Сега обаче за сравнително кратък период много "порасна" - държи се зряло, повече разбира когато й обяснявам, защо не бива да прави нещо, изобщо вече не "истерясва" чак така .Явно е период и отминава.Много гушки за вас  Hug

Чао , отиваме на разходка, хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 100
Добро утро мацки Hug
Вчера да ви се похваля си купих панталон ленен тъничък а на Роси едно много сладко комплектче къси панталонки със блузка ама като перелинка-супер яко и тъничко.
Днес съм решила да я оставя на баба и дядо и да се отдам на козметични процедури Peace
ЕлиТ. щом не си се чувствала на място в работата няма смисъл ще намериш друга поне в София има повече шанс, отколкото в Пловдив  Heart Eyes на Гого и Hug за теб.
Сънчо като се  newsm78 права си Hug и  Heart Eyes
Лелееееееееее Нансе, щерка ти е много изобретателна и умна кой ли ден ще ви настръхнат косите Mr. Green
Хотче къде си как си защо не пишеш?
Съкровище а ти мила какво става с теб?
Хайде момиче изчезваме

# 101
Марти тръгна отново на ясли. Засега сме добре. А иначе при повторния преглед се оказа, че развиваме алергия, най-вероятно сенна хрема. Имало връзка с третата сливица. Препоръчват ни море, планина и октомври - махане на същата. Но още се двуомим, понеже знаем, че тя отново ще порасне.
Мама Фани продължава да си търси работа... Вчеро ходи дори на 4 интервюта.  Но нищо.....А пък на яслите - луда работа... Цял ден не са му давали вода и вчера като се върна у нас изпи за 15 минути почти цял литър. И другото което ми прави впечетление - там вързани ли гидържат незнам. Като го вземахме - направо като изпуснат от гората - Марти търчи на всички посоки, не се съобразява с нищо, скача, пада, търкаля се... Ето такова чудо не бях виждал. Много промяна в него. И повечето психическа... Незнам кво ги правят. А и се беше наакал и стоял така от сутринта докато не дойде втората смяна на работа и не са го забелязали и снощи дупето му като маймунски гъз - огън червено....А иначе нас изкараха виновни, че не сме го слагали на гърне. Е хубаво де, но като го сложа и той не ака, аз кво да го направя...Но какво да се прави..

# 102
  • София
В нашата ясла пък не я насилват Мели да сяда на гърне.Постепенно я приучват,за да не получела отвращение,а и защото е нова.В къщи категорично отказва гърнето.
Същото беше и с яденето през първите дни. Отказвала да седне на масата да се храни.Вече сяда и се храни.
Вчера и беше първия цял ден в яслата и е била спокойна.Обаче снощи започна да си сочи устата,след това да се буди и реве и хоп зъб.венеца и е доста подут,зъба май наполовина е избил,5-ия.Та баща и ходи посред нощ да и купува Calgel.
Само се моля д се разминат Т. и сополи,че миналия понеделник ни беше последния прием на АБ.

Приятен ден от мен!

# 103
  • София, център
Здравейте мацки,

абе и Луси тая нощ беше много неспокойна, цяла нощ си разказваше разни работи, които бях смислени, което ме навежда на мисълта, че не е спала много много, но не е и плакала, от което пък можете да се досетите, че аз съм спала  Laughing.  Да не би и на нея зъб да й е избил  newsm78 Ще направя опит да погледна, като се прибера. Дано да не остана без пръсти, че с какво ще ви говоря после...а иначе на нея са й пораснали до 4-ворките, ама това в сферата на предположенията!

Тя си е твърдо с памперс още, вчера се опитваше да намери моя, даже вдига полите на разни майки по градинките да ги проверява и тях.
Твърдо е убедена, че всички хора ходят с памперси, макар и невидими, а влизат в тоалетната, за да я лъжат, че правят пиш, и да й се крият....
Дано скоро да си промени убежденията.

# 104
  • някъде ... тук ...
Нансе, остави я по гащи и голо дупе - ще разбере  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт