Форумски липси

• 119 439
  • 1 507
  •   1
Отговори
# 600
Когато започнах да пиша в този форум,първите,които ме впечатлиха бяха Деяна3,стрелче,Лейди Мармалейд,Ан Мари и ще пропусна някой,естествено.Те сега липсват,защото не пишат толкова често.

# 601
МОНДА липсва
в темата ЯГОДКА

някой питаше за Луна--миналата седмица се появи-в  Спамо-чата Wink--гледат се с бебчо Laughing

# 602
Дуци, липсваш. В Споделете.
Малко си го изпросих, но благодаря ти Hug
Клюкарника го заобикалям вече, просто някога съм писала в тази тема и ми излиза горе като непрочетено Simple Smile
Иначе и на мен ми липсват някои потребители, които пишат само в клю-то, но пък има и много, които ме дразнят. Няма угодия, ей Crazy

# 603
Стрелче и на мен ми липсва.Много естествен човек.
И на мен ми липсва.Тя работи вече.

# 604
Зори и тя изчезна. Sad

# 605
Дренка, поласкана съм. Не, не чета, права си.

# 606
С две ръце за Deja Pere.
Пописва, ама доста рядко.  Tired

# 607
На мен ми липсва Xenia .

# 608
Когато започнах да пиша в този форум,първите,които ме впечатлиха бяха Деяна3,стрелче,Лейди Мармалейд,Ан Мари и ще пропусна някой,естествено.Те сега липсват,защото не пишат толкова често.

И аз ги запомних тези потребители.Към списъка ще добавя Стрелче(май с нея бяхме регистрирани на една дата) и Мамица,а точно тези потребители не съм ги засичала отдавна.
Ех, от времето когато се регистрирах липсват доста потребители.

# 609
Мамица е в Ла Редут Simple Smile

# 610

"Ла Редут ",това пък какво е? Sad

# 611
# 612
На мен също ми липсва Мина.И по срещи не идва вече.
И Тео7777 не я засичам изобщо.

Тео7777 наскоро сподели в Споделете.

Тук съм бе, чета СК, както е видно. Laughing

Влизам в две теми предимно. В споделете умирам от срам като изтреса нещо неподготвена, ама като ме мързи да се подготвя. Много весело станало там, вчера прочетох две стр. назад, голяма веселба. Joy
За Стрелче споменахте, супер много ще ни се израдва, ако отидем да изпием едно кафе при нея. Няколко пъти ме кани и мисля другата седмица вече да отида да я видя. Ако някой има желание да дойде, можем да й спретнем изненада. Mr. Green
Мина си имаше малко проблеми, иначе е добре. Hug

# 613
Темата е много хубава .
Не я разваляйте.
Липсваше ми, Мара М******ара!

# 614
Имаше навремето един младеж-Свил.
Къде се дяна?

Общи условия

Активация на акаунт