Форумски липси

• 117 526
  • 1 507
  •   1
Отговори
# 750
Липсва ми мнението по темата от снощи.  Rolling Eyes В него питах защо М Лу ще я няма до есента и споделих, че и на себе си липсвам, тъй като се промених.
Помните ли rushsf - фенка на Пежо май беше.. Преди време се появи и изчезна, хм?
Мария Лу си е във Варна за цялото лято/ по трядиция/. Ще и предам терзанията ви Wink

# 751
Шанел определено ми липсва, вероятно е отпрашила в посока някой остров.
Освен това съм много заинтересована за Рейчъл Клатигърдева, която също е ме е радвала не веднъж. Ако някой е запознат под какъв ник твори в момента и сподели, ще съм му безкрайно благодарна.
след интригата, която сътвори  може и изобщо да не пише вече. Не беше добре това момиче.

# 752
Освен това съм много заинтересована за Рейчъл Клатигърдева, която също е ме е радвала не веднъж. Ако някой е запознат под какъв ник твори в момента и сподели, ще съм му безкрайно благодарна.
след интригата, която сътвори  може и изобщо да не пише вече. Не беше добре това момиче.
И аз питах за нея,но отговор не получих Rolling Eyes
Монда,дай подсказка за интригата Crazy...,къде съм пропуснала да чета Rolling Eyes?

# 753
Липсва ми мнението по темата от снощи.  Rolling Eyes В него питах защо М Лу ще я няма до есента и споделих, че и на себе си липсвам, тъй като се промених.
Помните ли rushsf - фенка на Пежо май беше.. Преди време се появи и изчезна, хм?
Мария Лу си е във Варна за цялото лято/ по трядиция/. Ще и предам терзанията ви Wink

Специални поздрави за Мери Лу от мен! Благодаря за отзивчивостта! Simple Smile Кажи и, че Колдплей ще имат концерт  в София и веднага ще си дойде...Simple Smile

# 754
И аз питах за нея,но отговор не получих Rolling Eyes
Монда,дай подсказка за интригата Crazy...,къде съм пропуснала да чета Rolling Eyes?
страдаше от раздвоение на личността

# 755
И аз мисля, че 10 цента е Лени, ставаме две.  Laughing

За Катерина не знаех, това е много хубаво...
На мен ми липсват стандартните - Лора, Чесън, Ню, Флор.
Монда, поздрави М Лу!!

# 756
 беше не 2, а 3-4 в едно
абсолютно измислен герой, не страдайте.....

# 757
На мене ми липсва Лизбет. Тя официално си каза, момичето, че заминава, в Споделете. Липсват ми понякога размишленията и.

# 758
Ламята се запиля през девет планини в десета.

и вие ми липсвате! Кюфтелинда проходи и съвсем не смогвам да чета и пиша!

# 759
А, ако Анда си мисли, че с много работа се става човек, греши. Ей ме на, никаква еволюция.....

# 760
Кой е бил с раздвоение на личността- Рейчъл ли? Хмм, значи измислена?? Ако е така- жалко, защото и на мен ми беше свежа.

Ева на сцена, не си само ти и кой там друг- 10с. е 100% Лени (и слава богу, бях се притеснила иначе къде изведнъж изчезна).

# 761
Само аз ли не разбрах кое е светското име на Рейчъл?

# 762
Само аз ли не разбрах кое е светското име на Рейчъл?
Не си само ти Rolling Eyes
Ако се домогнеш до инфо-свиркай Whistling

# 763
  • Ямбол

Ева на сцена, не си само ти и кой там друг- 10с. е 100% Лени (и слава богу, бях се притеснила иначе къде изведнъж изчезна).

И при мен се прокраднаха такива съмнения. Акаунтът й е дълбоко замразен. Какво се е случило? Или може би тя самата е предложила да започне с нов?

# 764

Поласкана съм Heart Eyes
И вие ми липсвате  Sad
Не остава време напоследък, а и не съм в кондиция нещо.
Като се посъвзема малко ще се завърна с гръм и трясък....някой ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт