Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 29 523
  • 537
  •   1
Отговори
# 375
Елора, добре дошла в клуба на “ама в книгата…”! 😁🤝

# 376
  • Галифрей

# 377
Елора, добре дошла в клуба на “ама в книгата…”! 😁🤝
Ми добре заварила Blush

Да филмират Лехусата и да почваме да "хейтим" tooth  Sunglasses
Скрит текст:
Сериозно, яд ме е. Вместо да направи нещо ново, ще ми краде от чужди продукции. Срамота Божинов, срамота.
Уж беше писал, че да са изненадани зрителите. Ми то ние гледахме предимно разговорчета и една сцена с кола дето я гледахме в Джурасик. Попов им предоставя на тепсия нови идеи и сценарий даже. Ми барни, промени, какъв Джурасик, кви пет лева.
Толкова забавни неща можеха да въведат. Нови неща.
Очаквам в като филмират Лехусата да краднат пак 3-4 сцени от някой хамерикански филм от преди 20 години, щото е видно, че главите им не могат да родят нищо ново.
Абе мани, маниии....
Мрън, мрън, бла, бла

Аре малко мемета, стига мрънкане, че пак ще дойдат да ме ошляпат някой потребители Joy

Ако отиде там тоя Мамник повече няма да е гладен, даже холестерола ще вдигне за 100 години напред Joy

Сладко бебе Мамник. Аме не случи на майка. Травмира го горкото

Джурасик стайл

# 378
Мамникът бил домашното канарче на Чък Норис, ама наскоро останал безстопанствен и избягал - намерили го чак в село Вракола.

# 379
Васил Попов слушах в този подкаст  https://youtu.be/rNPNhuv3H1A?si=B809BtbfdAZt2Jhd  

Едно момиче на около 10 години попитало Попов защо Лазар може да се върне от гроба, за да снеме проклятието от себе си, но не може да се върне, за да снеме вината, която носи, че детето му расте без баща си...
 Каза, че хората очакват да се върне Лазар, но нямало да се връща той, неговата история била приключила...

Говори за сцените в конюшната и добрата работа на пиротехниците. Контролирали огъня, тогава валял и дъжд...

Каза, че сцената със смачканата кола била снимана без дубли. Ударите били нанесени от някаква голяма машина като кран, а сцената е снимана с каскадьор, който се справил блестящо.

Някой случайно да присъства на представянето на "Аждер" днес?

Последна редакция: чт, 02 апр 2026, 19:31 от Анонимен

# 380
  • Галифрей
Днес няма мамнимче.

Според мен глупаво решение,че Лазар няма да се върне. За мен и други хора,неговата история не е приключила. Той има потенциал в него, най- якият мъжки персонаж. Заслужава да бъде щастлив. Не е същото без него аве тъпо решение.

# 381
Е, къде ще му излезе края така разни мъртъвци да възкръсват и да си живеят Joy
Не става.
Божанка да се задоми с някой там и това е.

# 382
  • Галифрей
Е, къде ще му излезе края така разни мъртъвци да възкръсват и да си живеят Joy
Не става.
Божанка да се задоми с някой там и това е.
А той какво беше извинявай?  😂
  С кого да се задоми? Няма с кого.

# 383
С Камен или Митко Grinning

# 384
  • Галифрей
😂 в сериала я давам на Камен 😂

😁😄

# 385
  • Бургас
Е, то това не е концерт по желание да възкръсва и да си ходи когато си иска. Имал е недовършени дела, свърши си ги и толкова. То иначе ще заприлича на латиносериал.

# 386
  • Галифрей
Не съм съгласна. Другоземец е най-голямата сапунка евър хайде моля ти се 😂 Казвам го като пример и авторката  е завършила зоология и  имаше  хубави идеи,а ама всичко е оплескала.  Пълни глупости и шантави истории на куп. Почти същото и във Вселената на Мамника.
Просто ми е тъпо за Лазар, най-хубавият мъжки образ и заслужава да има хубав завършек, не просто да изчезне. Толкова мухи ми напусна автора в книгите и сигурно и той не знае, неясно е. Всички обичат Лазар. 😁❤

# 387
И Господ го обича и си го взе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
  • Галифрей
Да вярно 🤣  и ся ни навира святочера. Аз малко ги шипвах, ама не е същото 😩 Опс малко спойлер е 😁
Тя си обича Лазар и липсва много 😔

# 389
Нищо, нищо Mr. Green
Аз вече свикнах. Тамън стигнах
Скрит текст:
и до него, точно одеве Дана така го нарече.
Оф, тая Неда как ме издразни, може ли така глупаво да постъпи. Ще си върне ли парите?

Общи условия

Активация на акаунт