Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 29 585
  • 537
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Не знам дали е споделяна, ако е, се извинявам, че я повтарям. Излезе ми от групата на сериала и ми хареса супер много. Както някой в коментар под видеото беше писал, това е песен за Евровизия.

https://youtu.be/YeWkFeQsHHg?is=aGsUCBXAbq1yT6Ub

# 346
  • България
Това са AI песни, личи им, че са писани от робот.

# 347
Не знам дали е споделяна, ако е, се извинявам, че я повтарям. Излезе ми от групата на сериала и ми хареса супер много. Както някой в коментар под видеото беше писал, това е песен за Евровизия.

https://youtu.be/YeWkFeQsHHg?is=aGsUCBXAbq1yT6Ub

Много е хубава.
Ама от текста много не разбрах. Има ли някъде текста да го видя.

# 348
Песента е типично AI творчество -  "птица с крила от перушин черен..."
Текстът е в инфото на клипа, голяма тъпня.

# 349
  • Варна
УжасТ! Извинявам се, но я чух и ми хареса.

# 350
Не знам, ама видях Лазаревска в Капките. Сменила е прическата и е мноооого готина 😍

# 351
  • София
Знам, че няма много общо със сериала, но пак е малко свързано - прочетох Лехуса. Като вече свикнала съд щуротийките на автора, бих казала че даже ми хареса. Глътнах я набързо. Или може би бях подготвена от писалите тук, че е манджа с грозде. Е, изненадах се - доста по-стройно и ясно ми вървеше от Мамник. Малко набързо писана ми изглежда, а и действието се развива буквално за дни. Представях си героите вече като тези от сериала. Ще ми е интересно да видя и по тази книга екранизация. Хареса ми и споменаването на БФ, нали Попов ми е колега, само че доста по-млад, а и друга специалност, но все пак ми стана драго.

# 352
  • Бургас
. Хареса ми и споменаването на БФ, нали Попов ми е колега, само че доста по-млад, а и друга специалност, но все пак ми стана драго.

И онези стааари томове на М. Арнаудов с народни песни! Ех, какво богатство са-с какво удоволствие и възхита съм ги поглъщала... !  Спомени от младите ми  години! Sparkling Heart

# 353
  • Галифрей
😂

Скрит текст:

# 354
Вярно, как не се сетиха да му сипят една ракийка, да стане човек от него.

# 355
Ми егоизъм. Не си дава ракията. Joy

# 356
  • София
Ми егоизъм. Не си дава ракията. Joy
А както знаем от Лехуса, това е най-добрата ракия в целия трънски край 😉 (невинен спойлер).

# 357
# 358
  • Галифрей
🤣😆 уникални са! Първото меме кърти 😂

# 359
Готино много. Имали ли сме толкова мемета за друг български филм?

Общи условия

Активация на акаунт