Списъкът голям е, да! Всички виждат втората черта! 30.04.07 - 06.05.07

• 16 070
  • 499
  •   1
Отговори
# 360
Biko, ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти най-прекрасната берменност Hug  bouquet

# 361
  • София
Еха тази седмица добре се представяте, много се радвам милички!
Бико честити 2 чертички и лека бременност!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 362
  • София
Честито на всички видяли  EFP Пожелавам им лека и прекрасна бременност и накрая едно сладко, малко, пухкаво smile3504

# 363
Страшна седмичка бе,пълна с  EFP, Честито и от мен на Biko  bouquet

# 364
  • E-CLM & CH-VD
Този май месец май е късметлийки месец  Mr. Green

Могри, Бико - честито!!!!!  Hug Нека оттук нататък, до щастливия финал, да има само усмивки и приятни емоции!   bouquet

# 365
Бико - честито и от мен! Лека и щастлива бременност! Hug

# 366
Biko честито  newsm44  bouquet

# 367
Бико Честито!!!И дъжд заваля от положителни тестчета...... Peace
Стелче  Hug,недей така, щом и ти ми се скара ще взема да ви послушам,въпреки че е много трудно това са си близо 2 години.
Усмивка огромно ЧЕСТИТО бъдещо майче!!! Hug  bouquet

# 368
  • София
Дилянче, Морги, Бико ЧЕСТИТОООООООООО
пожелавам от все сърце безпроблемни бременности.

Аз ви следя и четя редовно, но не ви пълня темичките, а няма и нищо интересно.
Деси миличка съжалявам за котето ти, целувам те.
Мушморок следя те от близооооо.
Момичета мисля и аз да ви се изтреся на срещата, но още не е сигурно, та като се разбере дали съм на линия ще пиша в съседната темечка да ме включите и мен в списъка.

# 369
Бико Честито и от мен.
Ей страхотна седмичка си имаме, дано се задържи така късметлийска и за другите нас, чакащи  Praynig

# 370
Честито на всички бременлинки! Здрави и красиви бебчета ви желая!
Понеже тук сте с повече инфо, моля, който му се занимава - да ми обърне внимание  Rolling Eyes
Значи, аз съм на 32год, мама на момиче и момченце(което е още кърмаче). Второто детенце стана след 7 месеца опити, и то след като се бях затормозила много, че явно вече не мога да имам друго бебче или сме несъвместими с мъжа ми...Пренасочих мислите си в друга посока - и чудото се случи  Heart Eyes Изкарах сравнително лека бременност, роди се голям бебо - 3750гр.
Сега - на почти 15 месеца още го кърмя. И то интензивно - 3пъти през деня, 1 път през нощта. Пуснах тема в Кърмаческия форум дали това ще повлияе на забременяването с трето дете - но няма еднозначен отговор в темите, които прочетох  newsm78
Първата менструация ми дойде 9месец и половина след раждането, после беше сравнително редовна.
Трябваше да ми дойде на 2април, но ми закъсня 5дни, след това по тестовете за овулация ми излязоха 25 и 26 април. Бебеправихме усилено, но с тези закъснения на М и овулация - дали има шанс да съм бременна и кога трябва да чакам да ми дойде, кога да направя тест?
Благодаря на отзовалите се  Hug

# 371
Бико честито мила   bouquet  bouquet  bouquet
ей момичета много положителни тестчета в тази кратка седмица а дано така да продължаваме и следващите  Praynig Praynig Hug

ама голяма борба ще е за бебе 2008  Mr. Green

# 372
  • БУРГАС
Браво! ЧЕСТИТО, БИКО! Леки девет месеца и пухкав сладък резултат!
Харесвате ми тая седмица, но винаги има още какво да се желае!
Голденце, аз че ще одъртея в неделя - ще одъртея, ама определено смятам да оцелея! То и места няма никъде, та май по домашно ще се черпаваме. Иначе, нямам нищо против и през седмицата да се видим. Когато кажеш. Свиркай и ще кацна където искаш.

# 373
Бико, честито миличка !Да си жива и здрава и най - леката бременност ти пожелавам .
 preggo preggo
и естествено на край да видим най - хубавите бебенца
 newsm30 newsm30

Малеее ... какъв бейби бум - умирам от кеф със вас  newsm44 newsm68 newsm44 newsm51

# 374
Здравейте Сладурки Wink
Честито на Biko и Morgy
Лека,щастлива и безпроблемнаааа бременност,живи и здрави Бебешоци!!!
Януари ще е като лято с толкова много Слънца Laughing

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 12:30 от Щастлива Бубичка

Общи условия

Активация на акаунт