Отговори
# 15
# 16

Слепият Ешреф 🥺

# 17
Много готини  гифчета и творчество. Усещам закачливият  стил на Рут. 😀🙂😘🥰

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 22:31 от femmi2

# 18
Добър вечер! На хаир да ни е темата и дано великденския заек не обърка яйцата в листата на Етхем.

А това пък от моя Изко Wink

# 19

Феми, видеото не е от Рут - от този профил е, но и на мене много ми хареса.
Изобщо епизод 38 е изпипан, а Нисан и Ешреф най-после излязоха на преден план.
Всички диалози са доста емоционални и въздействащи. Хуморът се прокрадва в умерени количества и внася особен чар на действието.
Цитат
Хахаха, това е толкова добро и ИСТИНСКО! 🤭 #EşrefRüya

# 20
Аййй , ей такива горещи страсти и мисли и вдъхновение харесваме и си пожелаваме.😛 🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💕💘🫦🫦🫦

Мерси за видеото. Така е изпипан епизод е 38 и народа се е вдъхновил с любимите ЕшСан. 🥰
Закачките ,  погледите им с нотка на чар и хумор придават особена красота и въздействие.

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 23:10 от femmi2

# 21
# 22
Изгледах епизод 38 и с бг. субтитри и за първи път съм доволна от това, което видях.
Епизод, изпълнен със съдържание и силни емоции. Утре ще го коментирам.

Влюбен сладкиш:

# 23
Добро Петъчно  утроооо! 🙂 Хубав , слънчев , цветен  пролетен ден ви желая. 

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 09:50 от femmi2

# 24
Добро утро

# 25
Здравейте, дами!

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Днес красивата турска актриса,
колежка на Чаатай в сериала, Кюбра, празнува рождения си ден.
АСЛИХАН МАЛБОРА!!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Чрез изкуството си дарявате на хората толкова много емоция, толкова много красота и дълбочина. Пожелаваме ви да продължавате да се радвате на професията си, нека вратите към най-интересните проекти се отварят пред вас, нека колегите ви се възхищават на вас, а публиката да изразява своята благодарност. Нека животът ви бъде изпълнен с повече светли, отколкото тъжни моменти, повече срещи с прекрасни хора, повече пътувания и открития. Нека всичко в личния ви живот бъде прекрасно и нека сте заобиколени от хора, които ви ценят и подкрепят.
Пожелаваме ви добро здраве, семейно благополучие, финансова стабилност и онова чувство за пълноценен живот.
Пожелаваме ви щастие, вдъхновение и сбъдване на всички ваши желания!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЛЪХАН!
от руските фенове
🌷🌷🌷🌷🧨🧨🧨🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Да е честита Аслъхан!

Зашеметяващо видео от фен на шоуто,
демонстриращо красотата на кадъра #EsrefRüya

"Щастието е избор. Просто започни да правиш нещата, които те карат да се чувстваш добре."
Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени и позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!
Успешен петък ви желая!

# 26
Да е Честита Аслъхан. Birthday С Чаатай имат малка разлика в годините. В най хубавата и красива възраст са и двамата. Ще си го празнува с приятели и близки и ако ашкъма се освободи по рано от работа и е приключил снимки ще  да се присъедини. Сигурно е избрал и романтичен подарък. Ех , цял Свят и завижда неблагородно за този Огнен и Красив  Мъжкар със всичките му лудости и недостатъци. Нищо човешко не му е чуждо. Как му открадна ей така изведнъж Сърцето след като дори и приятели не са били и беше в сериозна дългогодишна връзка и се разделиха с бившия дали заради Чаго или по други причини, тя си знае най добре и няма да разберем. Също е любопитно как и кога са се  опознали с Чаатай ( предполагам и залагам в някои нощен клуб край морето и са пили и забавлявали и после горещи  страсти..... ) По време на "Кюбра" и след това нямаха допирни точки и всеки си беше отделно и живееше живота. Но е умна и не е за подценяване.

От новата фотосесия в Баку - Азърбайджан. Не пише засега за кое списание. Може и някоя реклама да е снимала. Не ми харесва особено и въздейства, но айде да не я дялкам точно сега.... Има си екип и концепция , фотограф. Няма спор че има хубаво и поддържано тяло и е слабичка , дори е нужно да качи. Двете си приличаме по това че сме еднаква Зодия с рогата напред и с характер. Темпераментни сме и нежни. Той е зодия Везни. Всъщност е между Дева и Везни и затова си е темерут. Интересна комбинация. Ще балансира със спокойствие. Имат някои общи интереси във връзката им. Това е важното, както и доверието.  

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 12:29 от femmi2

# 27

Flowers Tulip ФЕМИ* и тази тема е много добре
направена и докато се включа вече сте
в края на 2-ра стр,
благодаря за подробните коментари,
Чаго е неудържим и неповторим..
Heart Eyes
..не мога да повярвам колко харесваш
новата любов на красавеца,
все едно ти си ги запознала,
на мен от първата фотка до него
не ми допадна,лично мнение
Joy

# 28
Софиии 🌷 , нещо си се объркала джанъм.  Изобщо не харесвам новата му любов ли е страст ли е или каквото там имат и изпитват. Само вметнах факта че сме една зодия и така съм се докоснала до Чаго. Това не значи, че умирам за Малбората и ще му я дам и отстъпя. Има тяло , не е грозна в никакъв случаи не е някаква неземна красавица. Това, че не е на нивото му и няма кой знае каква кариера се обсъжда от много народ , това не е задължително да е така. Бившата му също е безлична и играе в пълнежи но е късметлийка и от добро и богато семейство.

Може и Обикновена да е но да има качества да не е префърцунена и да дразни и самоизтъква. Чаго е хлътнал и не го крие и му личи. Позволява много неща и е нормално да и вдигне самочувствието и това че е уверена че е нейн и на никоя друга. Но изкушения дебнат....
И друг път съм казвала, че като двойка - чифте не ми харесват и усещам и въздействат и не мога да им се зарадвам истински. Като някои роднини са ми като застанат един до друг и я възприемам, като сестра или братовчедка. И тя ми се струва малка няма тази зрялост и как да се изразя по точно не знам.... Нещо липсва в тая връзка. Това не значи че не желаем да са щастливи.... Напротив щом се обичат , вярват и подкрепят така да бъде. В този живот нищо не се знае дали ще продължат или разделят. Само звездите отгоре знаят това. Ако ще има следваща....  е любопитно колежка ще бъде отново , което е клиширано и изтъркано или ще е извън бранша. Много пъти сме му пожелавали Балканска гореща и талантлива красавица и да историята да се повтори още повече, че сега има Бг гражданство и може да пътува свободно навсякъде из Европа и бизнес да започне.  

В стари теми съм писала че ми харесва избора за "Кюбра" и ще си паснат, щото  сериала не беше любовен и нямаха много такива сцени. Имаха някаква химия и тя игра добре не може да се отрече. Добре, че не я избраха за "Гаддар", щото и това съм коментирала и пожелавала. Връщам си думите и си посипвам главата с пепел и клавишите. В сегашния "Ешреф Рюя " изобщо нямаше да е подходяща и да им се получи. Щеше да се говори и шуми  и смесва личното с професионалното и останалото ще е на заден план. Доста по популярна е в момента заради връзката им и се отвориха някои врати. Сбъдна се мечтата й за театъра , снима фотосесии. Не че преди не е имала такива. Сега и в личен план я коментират и разпитват повече. Не му трябва да играят пак и събират. Не му трябва! Някои ще бъдат доволни и щастливи. Имат си общи фенове, което е нормално.

Благодаря за думите за темата. Като има желание и актуалности пишем бързо особено на онлайна, като излъчат епизод и сме пред екраните.

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 22:10 от femmi2

# 29
Магнетизмът на #EşSan е невероятен в епизод 38 Heart

Общи условия

Активация на акаунт