Отговори
# 525
Феми, до сега обаче не бяха показвали кървав нокът на арматурни клещи. 🤢😩

Аз видях днес огромна подкрепа за Гьоркем от много турски актьори, певци и влогъри, качваха сторита с поздрави за позицията му.
Всички споделяха публикацията, която и той, тези които помня: Ебру(Гонджа), Ебру(Неджля)Джерен, Левент, Неджип, Толга,Хатидже, Яшар (оператора), от екипа още доста хора.
За други актьори и певци няма да изброявам, но бяха доста.
Аз смятам, че като човек с позиция, още повече баща, трябва да си заявява позицията и мнението, а всеки мъж трябва да вземе пример от него.
Аз съм впечатлена от него. 🙂

# 526
Като го изгледате с превод може и да си промените мнението.
Има силни диалози и сцени. Дори в Туитър хвалят това и актьорската игра и закачките по между им. Нотката на хумор ни липсваше. Някой плачат на моментите на ЕшСан.

Много силна и емоционална сцена  и разговор имаше между Гюрдал и Гонджа.

# 527
Ние се оплаквахме от озвучката, че изоставаше с 3 мин, но в YouTube са назад над 7-8 или повече мин

# 528
А не Еми аз имам клетва да не гледам Етем ако останалите ми любимци се ореантират при него и тях ще ги зачеркна от списъка си с такива просто това е травма блазя им на другите. Стига ми и едно дизи лятото ще наваксам с друго ,че останах на първия му епизод само и това ще е.

# 529
Като го изгледате с превод може и да си промените мнението.
Има силни диалози и сцени. Дори в Туитър хвалят това и актьорската игра и закачки. Дори и някой плачат на  моментите  на ЕшСан.
Феми, сигурно гледаме различни сериали. Къде ги видя силните сцени между Ешреф и Нисан, та чак и до плач те изкарва.
За мене единствената силна сцена беше в имението, когато дойде Гонджа.
Друго не успя да ме впечатли.
Но може утре с превода и аз да се разплача (ама от жал ли ще е, или от нерви) нямам идея.

# 530
Кои моменти на ЕшСан? 🤔🤭
Това на летището ли?
Аз се опитвам да се хвана за нещо, но не пробудиха никакви емоции до сега... Само нерви, че се хабят такива актьори с нелеп сценарий. 🙄

# 531

Феми всичко и се вижда романтика май и сопол да се лее пуснах да я видя таз сцена той Етьо се подиграва бе.

# 532
Този епизод направо дъното удря.
Ако утре рейтинга се покачи, аз публично ще си призная, че не разбирам нищо от турски сериали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Споко, всички ще са надолу заради мачовете. Турците са си ритнитопковци. 🤭
Нисанче нещо нареди Яшар.

# 534
Споко, всички ще са надолу заради мачовете. Турците са си ритнитопковци. 🤭
Нисанче нещо нареди Яшар.
Нисан беше много категорична и Яшар доста се позамисли. Но какво му каза...

# 535
Аз се ориентирам по това, което превеждат в Туитър. Има една фенска страница и профил и мацката всеки път превежда и то доста добре и от там по реакциите им харесва видяното.

Абе не казвам че епизода е от най добрите ама си ми харесва засега дори и с нелепостите най вече заради Разузнаването и това че Ешреф наистина е кьорчо и не вижда и забелязва знаците от Нисан и симптомите и си гледа неговите неща. Направо луд го правят няма мира и спокойствие !
Как издържа....   

Любопитен е рейтинга за утре особено заради мачовете и другата конкуренция. Мисля че няма да сме толкова зле но да видим....

# 536
Май Нисан му каза, че не е добре да се използват жени и деца в техните вражди и войни. И му отказа да ходи повече в тях, поне така си го намествам.😃

Мъжо стана да пие вода и ме базика, че съм била оптимист и още съм гледала.
Пита ме защо не съм пуснала Подземието, там щеше да е къде къде вика... 😀

# 537
Уаууу! Каква ефектна екшън сценаааа. Само дори и заради това качество си заслужава да се гледа. Огън , жупел и барут и то буквалноооо 💥 Чаатай - Ешреф как си сложи очилата със самочувствие , финес и елегантност. Sunglasses 🖤😝🤤 🤯🥵🥵🔥🔥Походката му и стойката... Как да ги опишеш.

# 538
Уаууу каква ефектна екшън сценаааа .Огън за жупел и барут и то буквалноооо 💥 Чаатай - Ешреф как си сложи очилата със самочувствие , финес и елегантност. Sunglasses 🖤😝🤤 🤯🥵🥵🔥🔥Походката му и стойката... Как да ги опишеш.
Ти си много преди нас, Феми.
Аз още не съм стигнала до тези сцени.

Но в болницата бащата на Мюслюм май разбра истината за Джахит, чувайки разговора между Мюслюм и Гюрдал.

# 539
Джахит се влоши още в болницата. На Мюслюм му стана нещо докато се караше с баща си.
Може да е получил инфаркт от толкоз притеснение и емоции.

Общи условия

Активация на акаунт