Отговори
# 540
Много сладко си приказват Ешреф и Яшар, то такава топла сцена не е имал  с Нисан. 😂

# 541
Накъде са се запътили Ешреф и Яшар. В една кола и така приятелски си "гукат" - да не повярва човек приятели ли са, врагове ли...

Нисан я викат в клиниката.

# 542
Нисан за къде пак стяга куфарите?

# 543
Хайде, Нисанче пак с куфара, към болницата сигурно...

# 544
Нисан за къде пак стяга куфарите?
Отива да маха бебето.

При мене пак Реклама има.
Тази вечер гледането е кошмар.

# 545
Ами да се сприятеляват тия двамата и да се свършва с тая мафиотска война и кой е по най умен.

Айде появи се новата актриса и добре си поговориха с Нисанчето.
Има нещо мътно тука и си личи.
Този, който следеше Нисан е шофьор на тази новата актриса и образ.

# 546
При мен реклами.
Яшар пак ли ще прави опити да разстрелва Ешреф? 🙄
Тоя агент, как е възможно никой да не го потърси. Това не ми дава мира, вместо да е в помощ на Ешреф за постигането на целите, той освен че му пречи, ами директно го натика в ръцете на Яшар.
Много глупаво измислено. 😒

# 547
Не знам какво става тая вечер и какви са тия разминавания но при мен реклами Йок все още.  Нисан е на преглед да маха бебето ли що ли. Ешреф й се обади по тела и говорят и сега ще катастрофира и ще свърши епизода. Нисан ще извика и изплаши и няма да абортира. Това дете ще живее така е написано от горе. Дали ще е сираче дано се смилят над него и нас и над всички. Hands Pray

Айде РЕКЛАМИ Money Малеее , мъка ми е да видя Ешко така. SobНаправо колата е на сол и той в безсъзнание и кръв. Нисан извика с цяло гърло и чу как се обърна колата.

Последна редакция: ср, 08 апр 2026, 23:47 от femmi2

# 548
Лори, ние пропаднахме с тези реклами.
Какво се случи тази вечер наистина не зная.

Феми, Ешо с Фъстъчето ли катастрофира?

# 549
Ето затова не може да се вникне в епизода, щото е кошмар онлайна.  С превод и без прекъсвания може да ви хареса и промените мнението.

Не! Ешко катастрофира с друга черна кола не е с фъстъчето.

# 550
Еми, аз също още съм в рекламите, наистина ги научих вече всичките. 🤣
20 минути сигурно вече все реклами😒
Чак си отворих инстаграма и разгледах какво се случва в Подземието и се разплаках на едно клипче с откъс от епизода, от друго пък настръхнах чак. 😭Май ще си го пусна после с автоматичния превод, че има много интересни моменти.
Мъжо правилно ми казва да не смесвам сериалите, сега трябва да се настроя за Ешреф.🫣

# 551
# 552
Ето затова не може да се вникне в епизода, щото е кошмар онлайна.  С превод и без прекъсвания може да ви хареса и промените мнението.

Не! Ешко катастрофира с друга черна кола не е с фъстъчето.
Феми, ти нещо против онлайна ли имаш? Ако кажеш може и да не коментираме в темата епизодите.

# 553
Нямам разбира се. Нали тая вечер има разминавания и не сме наравно с епизода затова го написах. Аз съм напред , вие сте назад има реклами , няма реклами и нищо не се разбира.

Последна редакция: чт, 09 апр 2026, 01:29 от femmi2

# 554
Ехаа, Кадир в помощ на Ешреф ли се появи? Или това беше планът на Хъдър и Ешреф - да настроят Кадир и Кенан срещу Ешреф.

Предполагам, че Яшар успя да се измъкне, а не остана в постройката, която взривиха.

Общи условия

Активация на акаунт