Отговори
# 660
Eşref Rüya

Епизод 41, Трейлър 1

„Да видим дали можеш да спасиш нероденото си дете?“

tigasa, благодаря за линка с новия фраг.
След малко ще направя гифки и ще пусна превода.

# 661
Преведено от португалски
-Дъщеря ми не е мъртва, тя е жива… Дъще!
-Лъжа, имам сестра, имам Семейство!

Тази жена дойде само за да обърка още повече момичето Нисан, вече има толкова много объркване, а сега се появи и майка 🫠

Последна редакция: нд, 12 апр 2026, 21:26 от femmi2

# 662
Ешреф! Ешреф! Умолявам те! Добре ли си?
Отговори ми! Ешреф! Мисля ,че стана катастрофа.
Рибарю аз съм Ешреф.
Изненада.
Професоре!
Тук е.
Искаме да ни кажеш какво знаеш за дъщерята на Старецът.
Този град ще бъде изкъпан с кръвта на Стареца.
Бях се запознала с един човек.
Тоест се разделихте?
Попадна в затвора.Но следата която остави у мен е много повече от един спомен Нисан.
Как така? Или дъщерята на Старецът е...
Моята дъщеря не е умирала жива е. Дъще...
Лъжа! Аз имам сестра.Аз имам семейство.
Някои нощи се будя с куршуми в шепите ми които не мога да спра.
Кажи!
Утре ше бъде напълно различен ден в този град. За сега и спаси живота.
Кой си ти? Какво става?
Да видим дали ще успееш да спасиш нероденото си дете...

# 663
Благодаря за превода Animal Bee Още по напеченооо е ... Nature Boom Nature Fire Слава богу Ешреф се спасява и е здрав и прав , като скала  и няма кома или загуба на памет .  На Нисан й е трудно да повярва, че има живи родители , след като от малка е Сираче и има сестра и се е грижила за нея, като майка и сама се е оправяла в живота , колкото и трудно да е и си следва мечтата да е певица . Някои заплашва Ешреф с нероденото му дете ... Fearful Още по заплетено е . Изглежда така ще разбере, че Нисан е бременна . Който и да е този ще го намерят и няма да му простят .

Последна редакция: нд, 12 апр 2026, 21:39 от femmi2

# 664
Eşref Rüya

Епизод 41, Трейлър 1

„Да видим дали можеш да спасиш нероденото си дете?“

Нисан: - Ешреф! Ешреф, умолявам те! Добре ли си? Отговори ми, Ешреф! Мисля, че стана катастрофа.
Ешреф: - Рибарю, аз съм Ешреф.
Яшар: - Изненада!
Ешреф: - Професоре.
Яшар: - Тук е. Искаме да ни кажеш какво знаеш за дъщерята на Стареца.
Ешреф: - Този град ще бъде изкъпан с кръвта на Стареца.

Майката на Нисан: - Бях се запознала с един човек.
Нисан: - Тоест се разделихте?
Майката: - Попадна в затвора. Но следата, която остави у мен, е много повече от един спомен, Нисан.

Яшар: - Как така? Или дъщерята на Стареца е...
Майката: - Моята дъщеря се оказа, че не е умряла! Жива е! Дъще моя!
Нисан: - Лъжа! Аз имам сестра! Имам семейство!
Ешреф: - Някои нощи се събуждам...В дланта ми сякаш има куршуми, които не мога да спра. Кажи!
Яшар: - Утре ще бъде напълно различен ден в този град.

Мъжки глас: - За сега ѝ спаси живота.
Ешреф: - Кой си ти, бе? Какво става?
Мъжки глас: - Да видим дали ще успееш да спасиш и нероденото си дете.

Диди, Катя, благодаря ви за превода.
Динамичен фраг, неочаквани обрати. Интересно и обещаващо. Да видим какво ще излезе накрая.

# 665
Цитат
Динамичен фраг, неочаквани обрати. Интересно и обещаващо. Да видим какво ще излезе накрая.

Доста обещаващ и напрегнат фраг и епизод се очертава . С любопитство ще чакаме  Фраг 2 . Искаме сцени и с ЕшСан Heart Eyes  На това красиво място  на което изтекоха снимки е наистина къщата на майката на Нисан .   

# 666
Сбъркаха я Нисан.Тя пак с акъла си остава.

# 667
Ферхунде да съм ако това дете се роди.

# 668
Изобщо не вярвам, че в епизод 41 ще има повече сцени с EşSan, а за романтика дори не мисля. Но по-важно е екшън сцените и мафиотската нишка да бъдат качествено предадени. Да не се оплетат съвсем сценаристите.
Феновете отново са недоволни.
Цитат
Той научава за детето си от някой друг, научава за Руя от някой друг, научава, че е дъщеря на стареца от някой друг...
Помните ли Ешреф и Руя, двойката, която беше основният герой на сериала?
Сценаристът сякаш е забравил за съществуването им.

Сбъркаха я Нисан. Тя пак с акъла си остава.
Нисан е изкупителната жертва в този сериал. Няма ден покой за нея. Премина през всички кръгове на ада и стоически оцелява. Докога ли?!
Бебето и аз не вярвам, че ще се роди.

# 669
Хайде на бас че ще има хубави и щастливи моменти с ЕшСан Wink

Прави са феновете че ЕШреф все от някои друг научава за важните неща ... Smirk  Ще пита защо Нисан е скрила и не му е казала но предвид случката с Гонджа се уплаши и е нормално .

''Стареца'', като разбере че ще има внуче ще спрат мъките и войната и детето ще живее . Още доста неща ще доразвият в Сезон 3

# 670
Феми, твоят оптимизъм е пословичен, но аз гледам съвсем реално на развитието на действието дотук.
Историята за Мечтата на Ешреф е тотално разводнена и в много от епизодите дори заметена.
Сценаристите нямат никакво намерение да събират Ешреф и Нисан.
И в 3-ти сезон ще гледаме същата драма. И ще се радваме на епизодичната поява на EşSan.

# 671
Продължавам да се чудя какъв е жанра на този сериал, нещо започна на фантастика да ми бие... Чак пък съвсем нищо да му няма на Ешреф, след като го е ударил тир.🙄
Главната двойка няма общи сцени във фрага, а Нисан пак сама ще преминава през труден момент.
Ешреф сам си е виновен, че Нисан не му сподели за детето. Такова му е отношението, любов не се доказва с думи.
Да беше отделил време за нея, да беше я накарал да усети любовта му.
Този контрол и натрапващо чувство за собственост, не са любов.
Жените обичаме сигурност, не приказки.
Какво ме интересува колко ме обича на думи, щом нонстоп съм сама и през всичко преминавам сама?
За какво ми е той, щом не усещам подкрепа и сигурност?🫤

# 672
Сряда ако е нужен Лексотан с апарат за кръвно ще мина преди епизода - обещавам.

# 673
Диди, на мен не ми трябва нито лексотан, нито пък кръвно ще кача заради недомислиците на сценаристите.
Претръпнах и гледам само, за да разбера колко още ще мога да издържа.
Историята на главните герои вече не ме впечатлява, не очаквам никакво развитие около тях. В момента ме вълнува Мюслюм и си мисля какво ще стане с него.
Интересна ще ми бъде и историята на Гюлюмсер ако изобщо покажат нещо повече за нея. Питам се какво я принуди толкова бързо да се разкрие пред Нисан и какво ще стане когато Старецът научи, че Нисан е родната му дъщеря, а Нисан милата как ли ще "преглътне" новите си родители.

Лори, всички фенове цъкат с език, че Ешреф е на крака след този тежък инцидент.
Супермен е нашият мафиот. Него ни куршум го лови, ни катастрофа го сваля.
Ама карай да върви - филм да става, екшън да има.
Цитат
Нормалните хора отиват в болница след инцидент. 👄😮‍💨

#EşrefRüya

# 674
Дори и фантастика да е това си е турско дизи. А , пък и в "Гаддар" си беше фантастика с екшъна и перелината и накрая беше манджа с грозде и там имаше драма с бременност и аборти и Даахан и Айдан направиха детето още от първият им път в Хотела. Роди го и имаше скок във времето и завърши с отворен край.

"Ешрефа" го разводниха..... но как се пълнят епизоди и сезони без да има пълнежи и каквото измъдрят това е. В момента се набляга повече на екшъна и други неща и любовната линия я поизоставиха. Всичко си беше добре и си имаха своите моменти и живяха в Общ дом заедно, но пак липсваше споделяне и повече комуникация и всеки искаше да предпази другия и сам се оправяше. Нещата се промениха след като научи  за прословутото  "Предателството" и го арестуваха и от тогава започна отдалечаването между тях и плюс това само му натякват да стои далеч от Нисан. Това с майката и Стареца беше излишно да го струпат на Нисан, но тя какво ли не преживя и видя. Поне гледаме и наслаждаваме на качествен Екшън и Кинематография. Екипът зад камера е от най добрите.

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 02:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт