Отговори
# 720
Благодаря за споделеното!

# 721
Още снимки и кадри

# 722
Първи изображения от епизод 41 на Eşref Rüya.

12 април 2026 г., неделя, 20:58 ч.

Ешреф Руя се завръща с нов епизод в сряда вечер от 20:00 часа по Kanal D!

# 723

Един актьор и 6 различни визии и пресъздадени драматични и дълбоки образи , три от които са в екшън жанра.

# 724
Eşref Tek ❤️‍🔥

Благородство и харизма 🔥😎

#çağatayulusoy #EşrefRüya

# 725
# 726
Сърцето ми не биеше преди теб, след теб може би ще съм жив, но няма да мога да дишам, няма да живея без теб...🥺
#eşrefrüya #eşsan

# 727
Здравейте, момичета .୧⍤⃝💐
Благодаря за споделеното! 🙃

Нисан, изправена пред най-тежкото бреме в живота си!

Чудя се до сега не беше ли изправена все пред такива? 🤔

Стори от Ерол👇
Мъртвият Яшар е в ръцете ми Simple Smile

Спойлери👇

Малко красота от Сумие и Серенай😍

# 728
Какво се случва в #EşrefRüya?

Нисан научава, че майка ѝ е г-жа Гюлмюсер. Тази конфронтация е задължителна за гледане по телевизията, но се надяваме, че ще бъде красива сцена, със силен акцент върху миналото, ретроспекция, но първо, нека разберем откъде е дошла Нисан, за да бъде осиновена в онази ферма 🙏🏻♥

# 729
Ще е добре да разкажат затова как Нисан се е озовала в семейството на Афра и къде е живяла майката през това време.

Да разкаже също и за любовната история със Стареца. Знаем засега че е бил в затвора и е искала да избяга и спаси дъщеря си от мафията. Той не знае още че има внуче и коя е дъщеря му иначе няма да посегне на Ешреф и за го заплашва. Като хвърлят бомбата и се разбере истината няма да иска да воюва и ще пази внучето си и дъщеря си и зет си. Няма да му е приятно че Ешреф ще му е зет ама трябва да се примири. Той е достоен враг и умен и обича Нисан много въпреки че напоследък отвякъде  го притискат и няма време за ЛЖ. Това занапред ще си дойде на мястото. Поне така се надяваме и  искаме.

Последна редакция: вт, 14 апр 2026, 15:40 от femmi2

# 730
задължителна за гледане по телевизията ... от домовете с устройствата. 🤭

Който и да получи мнозинство, ще го гледам утре.😄

Аз не знам дали ще мога утре да гледам, но ако мога ще ги гледам и двата.

Отново удар за Нисан... поредния.
Аз именно за това се ядосвам, не може Ешреф вече да знае,че тя е Рюя, да знае какво се е случило в детството й, от нея знае как е живяла борейки се за Афра...Стана виновник за доста от нещата, които й се случиха и въпреки всичко да му се събере в устата, да не е ставала доносник и че страдал бил повече от нея.🙄
И на всичко отгоре упражнява токсичен контрол над нея... Ми някак си, дори не ми минава през ума за неговите чувства.
Защото не се виждат други чувства, освен тези на собственост и желание да я направи зависима от него.
Трябвало като му се прииска да я види, това да се случи...Моля?!🙄

# 731
Отново удар за Нисан... поредния.
Аз именно за това се ядосвам, не може Ешреф вече да знае,че тя е Рюя, да знае какво се е случило в детството й, от нея знае как е живяла борейки се за Афра...Стана виновник за доста от нещата, които й се случиха и въпреки всичко да му се събере в устата, да не е ставала доносник и че страдал бил повече от нея.🙄
И на всичко отгоре упражнява токсичен контрол над нея... Ми някак си, дори не ми минава през ума за неговите чувства.
Защото не се виждат други чувства, освен тези на собственост и желание да я направи зависима от него.
Трябвало като му се прииска да я види, това да се случи...Моля?!🙄
Лори, ние с теб доста сме набрали на Ешреф. Но той определено си заслужава целия хейт и по никакъв начин не мога д го оправдая за отношението му към Нисан. Не са достатъчни само думи, нужно е и действие, за да усети жената до теб, че наистина е обичана.
Цитат
 Горката ми Нисан, смела и издръжлива млада жена, на която животът не е дал мир, кога някога ще намериш радост в живота си?

Цитат
Тъй като нямаме обща снимка в епизода, ето как го правим 🫠 #EşrefRüya #EşSan

# 732
Голямо спокойствие от япъма с тоз втори фраг

# 733
Според продукцията:
 Turkish karizma.😎

Нищо лично към актьорите, но моето мнение не се променя - харизмата им е като на опусумите от Ледена епоха. 🤣

От срещата на Чаатай с Кьоксал Баба.
Между другото той освен интернет звезда е и бивш боксьор, въпреки ръста си, който се дължи на рядко заболяване.
Аз си го следвам отдавна.🙃

А ето и линк към видеото със звук в профила му 👇
https://www.instagram.com/reel/DXG2eAUiBj1/?igsh=amtjNnIyaTVvZWtu

Еми, просто като жена не мога да възприема поведението и отношението на Ешреф. Не ми е мъжко, сори. 🫣
Ясно е, че при тях в "техния свят" , колко си мъж се измерва в броя изстреляни куршуми, че жените се обезценяват и се свежда всичко до чувствата, желанията и комфорта на мъжете... Точно това не приемам. Кой казва,че само мъжете имат чест, гордост и достойнство?
И защо е важно само мъжкото достойнство да се пази?
За мен мъжът се познава по това как се чувства жената до него.
А Нисан се чувства по-самотна от всякога, откакто е с Ешреф...
Дори когато бяха заедно, тя беше самотна.
Да оставим това, че тя не получава уважение и разбиране от него, а само нареждания тип заповеди.
Той позволи на всички да я унижават - приятелите му, сираците му.
Ърмак после ще й търси сметка от какво не била доволна, Ешреф как я бил обичал... Абе защо Ърмак тогава не се захласва по това как обича Ешреф, а говори за Фарук?🤔
Защото и Ърмак вижда на какво е подложена Нисан, но нали е от кръгът му, винаги ще е на негова страна...
Нито чувствата, нито средата на Ешреф са здравословна среда за жена и дете.

# 734

Ново с фен . Ох тая усмивка бееее всичко озарява и грейва Heart Eyes

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт