Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 101

• 8 947
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Много ви благодаря за подкрепата момичета. Наистина ми вдъхвате някаква надежда и най-вече разбиране. Мога ли да попитам по-подробно за изследванията на витамините и хормоните ,някои определени или вървят по пакети.
Отново сърдечно благодаря за милите думи и подкрепата!❤

# 271
В заглавния пост на темата ги има препоръчаните изследвания. Относно чакането, предвид че не е имало кюретаж, няма нужда да чакате за нови опити. Аз все пак бих проверила минимум витамини и щитовидна жлеза. И ако имам дефицити, бих ги коригирала преди нови опити. По принцип най-честата причина за ранни загуби са хромозомните аномалии. Само че без изследване на абртивния материал си остава само и единствено предположение. Съжалявам, че се е наложило да преминеш през това, tedito.

# 272
Момичета, чхг ми се увеличава на 33ч като първо беше 258, след това 698. 48ч след последния тест на чхг бях на ехограф (което е около 4+5 гс). Казаха ми, че лигавицата е удебелена и има някаква сянка, но няма ясен сак. Пуснахме ново чхг днес.. да се подготвям ли психически за но аборт 🥲

# 273
  • На изток от Ада
Момичета, чхг ми се увеличава на 33ч като първо беше 258, след това 698. 48ч след последния тест на чхг бях на ехограф (което е около 4+5 гс). Казаха ми, че лигавицата е удебелена и има някаква сянка, но няма ясен сак. Пуснахме ново чхг днес.. да се подготвям ли психически за но аборт 🥲
Ами то рано. На ехо се вижда при чхг 1000 , че и повече.

# 274
Току що излезе новото чхг и са както следва:
10.05 - 258
12.05 - 698
14.05 - 1672
Не знам какво да си мисля, каза ми че чхг трябва да е 1500 за да се види нещо, при мен е над 1500 и каза че не вижда ясно окръглена структура все още 😭

Ами то рано. На ехо се вижда при чхг 1000 , че и повече.

# 275
  • На изток от Ада
Иди на друг Аг. А колко дни ти закъснява?

# 276

5 дни

# 277
  • На изток от Ада

5 дни
много рано ходиш,  ходи се при 10 дни закъснение поне .

# 278
  • София
5/6та седмица началото е добре за пръв преглед. Удвоява се, това е добро начало, та сега може да изчакаш за следващ преглед

# 279
Благодаря за подкрепата 🥹
Просто колкото чета в темите… все повече ме клони да мисля, че е извънматочна. Как е възможно на 1600 да не се види нищо… нямам болки и кървене,ЧХГ си расте супер, но това го има и при ИМ😭😭😭 не мога вече

5/6та седмица началото е добре за пръв преглед. Удвоява се, това е добро начало, та сега може да изчакаш за следващ преглед

# 280
  • На изток от Ада
При имб чхг варива. Пада и се качва.

# 281
Така добре ли ти растеше ЧХГ при извънматочната? Това е много добро покачване. Не може да се съди само по стойността какво ще се види на ехографа. Има значение и какво е закъснението.

# 282
Не съм имала извънматочна, имах кухо яйце🥲 но не растеше така, беше 78-83-130-211-400

Утре отивам все пак на второ мнение.

Така добре ли ти растеше ЧХГ при извънматочната? Това е много добро покачване. Не може да се съди само по стойността какво ще се види на ехографа. Има значение и какво е закъснението.

# 283
  • На изток от Ада
Не очаквай много от 2 ро мнение.  Не чети мн из нета.

# 284
Утре няма смисъл да ходиш на лекар. Иди в понеделник. Не разбирам как при добро покачване на ЧХГ четеш за извънматочната бременност и предполагаш, че си с такава?

Последна редакция: пт, 15 май 2026, 16:26 от Minnie.Mouse

Общи условия

Активация на акаунт