Къде мога да гледам хубави и актуални сериали на български език

• 874
  • 7
  •   1
Отговори
  • София/Севлиево
Та това е въпросът.В HBO go съм изгледала всичко, което ми харесва, включително много от българските филми там.Вчвра ММ пусна едномесечен абонамент за Нетфликс и за огромна и не особено приятна изненада разбрахме,че нямат субтитри на български.Преди беше лесно -влизал в торената и теглиш.Но сега какви са алтернативите?Държа да е на български, защото с английския съм зле и дори да чета английски субтитри ще разбера не повече от 75-80% от всичко,а така се губи цялото удоволствие от гледането.

# 1
От легалните стрийминг услуги само HBO, SkyShowtime и Apple TV+ имат български субтитри. Disney+ последно нямаха, не знам дали са добавили.
Иначе аз ползвам Stremio. Но там трябва малко четене. Може да питате Gemini, обяснява много подробно как става всичко.

# 2
  • Down south
Та това е въпросът.В HBO go съм изгледала всичко, което ми харесва, включително много от българските филми там.Вчвра ММ пусна едномесечен абонамент за Нетфликс и за огромна и не особено приятна изненада разбрахме,че нямат субтитри на български.Преди беше лесно -влизал в торената и теглиш.Но сега какви са алтернативите?Държа да е на български, защото с английския съм зле и дори да чета английски субтитри ще разбера не повече от 75-80% от всичко,а така се губи цялото удоволствие от гледането.
Кофти усещане, a и Netflix не предлага кой знае какво.  
А и есичко си има цена.

ПП Поддържам го, както и още седем апликации. В случай, че се появи нещо интересно.

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 12:37 от Daylily

# 3
  • София
Пробвай https://playtube.tv/watch/%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D … lHeiTLGetrvx.html. Там изгледахме Татковци и Столичани в повече, вторият май са махнали вече.

# 4
  • София/Севлиево
Пробвай https://playtube.tv/watch/%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D … lHeiTLGetrvx.html. Там изгледахме Татковци и Столичани в повече, вторият май са махнали вече.
Тук гледаме анимации с малкия.И някои по-стари сериали...

# 5
# 6
Аз гледам в Нетфликс филми, които имат руски субтитри. Друга стрийминг платформа с прилично съдържание май не съм намерила, HBO max от време на време ползвам и това е.

# 7
Stremio ползвам аз, освен платените платформи, в които имам абонамент. Досега не съм попаднала на сериал/филм без субтитри на български, но е възможно да има и такива.

Общи условия

Активация на акаунт