Отговори
# 225
Фи, съгласна съм, че Тахир е напълно наясно, че може да манипулира Доан чрез Мелек, но и аз не вярвам сам да се е наранил. Може би с някой в комбина Thinking Йълмаз къде беше? Чавуш къде беше?
Еве, пусни си пак фрага и гледай какво вижда Махи. За мен също няма логика Тахир да се е наранил сам, но това показват. Ох, отивам и аз пак да гледам, че вече започвам да се съмнявам в това, което видях. Признавам си, че колкото пъти и да съм гледала фрага вниманието ми беше приковано към Доан и Чаала, ама и другите видях, уж. Simple Smile

Това си го откраднах от темата за "A.B.I.", защото освен че много ми хареса, казва толкова много.

# 226
Стори от Афито Heart Eyes

# 227
Фи, фрага е нарязан. В един момент Тахир се обръща изненадан, преди да го дадат прободен. Де да знам бе, всичко може да се очаква, затова е толкова интересно Grinning
Рускините имат един лаф: Ничего не понятно, но очень интересно Grinning

Без думи Heart Eyes

# 228
Гюлю и Пънч Heart Eyes

Heart

# 229
# 230
# 231
Дами, аз нещо се обърках с времето! В колко започва "A.B.I." и къде ще гледаме? Моля, споделете час и място на срещата. Wink

Еве, досега гледах Пепеляшка. Втора серия май повече ми хареса, но не знам рейтингът как е. Да не вземат да ми го спрат на 8-и епизод като "Непозната в огледалото". Тъкмо започнах да харесвам идеята за разказвач на историята. Ех, на стари години се радвам на приказки. Simple Smile

# 232
Фи, рейта се повиши на втора серия, още не съм го гледала аз Grinning

Абито почва около 21 часа новата серия, ще пусна линковете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
# 234
# 235
# 236
# 237

Лучия Силвестри - Изпълнителен креативен директор на бижутата на Bvlgari Heart Eyes

# 238

Булката..много е хубава,но е за Генджо..
Йълмаз да си гледа работата Hug

# 239
Махинур е като  хубавата Елена - не могат да си я поделят.
Саадет е такава каквото си беше - страхливка.
Чаала - голяма флиртаджийка , страхотна химия извадиха с Кенан. Екрана прелива от нежност - то ръце , то очи . Огън !
Чакам вече и Махи да проговори. Половината сериал мина , време е .

Общи условия

Активация на акаунт