НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 11 992
  • 131
  •   2
Отговори
# 105
  • у дома...
Едър философски добитък е/зодия телец/,[/b] както казва вуйчо му.
Това ми хареса! Вярвам знаеш, че няма смисъл да се опитваш да му казваш какво да прави Satisfied

# 106
Просто майка психология учи. След всяко мое напътствие или споделено притеснение съм диагностицирана. Казва, че ако продължавам да анализирам много живота само с психолог няма да стане. Аз пък му отговарям, че в психиатрията лекар е този, който пръв облече бялата престилка. ММ само коментира, че студент не е бил и с хора не може да работи. Много е интересно у дома.

# 107
Твоят поне е психилог. Моята в ветеринар и пак ме диагностицира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 108
Happy, ти пък й кажи да внимава, че някои диагнози са наследствени Joy

# 109
Нашият син се прибра от София онзи ден и на 6ти ще пътува обратно. Отработил си е лекциите и упражненията до тогава с други групи. В ТУ семестърът приключва на 9ти май, а първият изпит на сина е на 11ти май. Ще имат общо 3 изпита, 1 зачот и 3 предмета с оценки от текущи изпитвания. От текущите му остана да направи един тест по Електротехника, иначе го чакат изпити по Висша математика II, Програмиране и Материалознание. На 30ти май приключва изпитната сесия, като неговият последен изпит е на 28ми. Сега вкъщи си разпределя времето между учене и излизане с приятели, а днес ходи да дарява безвъзмездно кръв за първи път и е много горд от себе си. Ние, като родители-също. Relaxed

Последна редакция: чт, 30 апр 2026, 20:34 от punch

# 110
  • София
В ЛТУ вторият семестър продължава до края на май,след което веднага почва сесията. За 4 седмици трябва да минат 7-8 изпита. На мен са ми много интересни- цитология и хистология,медицинска ботаника,  зоология, екология, морфологична практика, работа с лабораторни животни,латински език,английски език. През семестъра имат доста контролни,колоквиуми и други изпитвания. Понякога освобождават част от изпита (например практическата част), но няма пълно освобождаване.

# 111
  • Велико Търново
Учебната година приключи и за Божидара.Лети за България на 08.05. и седмица почивка, и започва работа.Толкова бързо мина тази учебна година.Изобщо не знам какво и кога учи, обаче знам, че социалните умения ги владее виртуозно.Намерила си е контакт в ръководството на колежа и се е уредила със самостоятелна стая с целогодишен климатик, която се намира в най-хубавата сграда.Каза, че има отказали се студенти и ако нещо не се справя сме щели да получим имейл.

# 112
  • Пловдив
Нашият син се прибра от София онзи ден и на 6ти ще пътува обратно. Отработил си е лекциите и упражненията до тогава с други групи. В ТУ семестърът приключва на 9ти май, а първият изпит на сина е на 11ти май. Ще имат общо 3 изпита, 1 зачот и 3 предмета с оценки от текущи изпитвания. От текущите му остана да направи един тест по Електротехника, иначе го чакат изпити по Висша математика II, Програмиране и Материалознание. На 30ти май приключва изпитната сесия, като неговият последен изпит е на 28ми. Сега вкъщи си разпределя времето между учене и излизане с приятели, а днес ходи да дарява безвъзмездно кръв за първи път и е много горд от себе си. Ние, като родители-също. Relaxed

На едни и същи дати са с моята госпожица Simple Smile Теста по електротехника за 7ми ли го остави и той?
Девойката беше в Бари за 20-ия си РД с приятелка, та се върна заредена с емоции. Дано и сесията мине успешно

Сисе, много ти е оправна щерката, радвам се, че толкова добре се справя Flowers Hibiscus

По темата за херпесите - има и доста ефикасни лепенки за херпес с лекарство на тях. Обикновено се появяват при срив в имунитета, така че щом усетите, че започва, добра идея е освен всичко друго и високи дози вит. С. При мен се появяват около носа след хрема и е ужасно...

# 113
  • София
А пък моята студентка тази година прави много ангини- като се започна още от септември през 2-3 месеца беше с налепи, темп и болки в ушите. Кошмар някакъв, особено и като не си беше в София. Като малка правеше много ангини, но после ги израстна. Сега само от това боледува - директно прави налепи.

След 10 дни приключва и нейният университет. После веднага започва стаж за 3 месеца.

# 114
На моя син този семестър не мога да му хвана дирята.За огромен ужас си намери работа, студенстка, на часове в някакво заведение.Илиза сутрин след мен, пребира се след като съм заспала.Комуникация никаква.Нямам идея кога му свършва семестъра, и кога са му изпитите...Знам само, че ССС е трудна  специалност и би трябвало да е фокусиран там.Казва, че ходи на всички лекции...Мисля че ме чакат изненади лятото, но каквото, такова...Важното е за сме живи и здрави ...Кака му се бори за приемане в магистратура, абсолютно знае какво иска и какво ще работи.Кара стаж по специалността.Там е различно.
Най-странното е, че докато бяха в гимназията беше точно обратното.

# 115
При моя човек краят не се види. Практиката ще разцепи сесията и последният изпит е след средата на юли. Ако има и поправка някоя, ще слее двете години. Важното към момента е, че е доволен, че се намира там, където се намира. Пу-пу.

# 116

На едни и същи дати са с моята госпожица Simple Smile Теста по електротехника за 7ми ли го остави и той?
Девойката беше в Бари за 20-ия си РД с приятелка, та се върна заредена с емоции. Дано и сесията мине успешно

Да, на 7ми му е тестът. Дано всичко мине добре. Реши утре да пътува обратно към София и ще остане там до след първия изпит.

# 117
  • Някъде в Европа...
zigizagi, Asiviral се казва крема за херпеси и е 10 гр.. В момента Zovirax 2 гр е около 140-140 лири, а Аsiviral 10 гр е около 190 лири...

# 118
Да, и неговата основна съставка е acyclovir. Наистина е доста по-изгодно, но аз за себе след 30 години проби, съм установила, че най-много ми помага оригиналния продукт, който е точно Зовиракс. Може и да е внушение, разбира се Simple Smile.

# 119
Аз да се включа по въпроса с херпесите - никога не съм имала, но бях закъсала по едно време с болки в челюстта и след много четене попаднах на теория, че е възможно болките да се предизвикват от херпесен вирус. В чуждестранни форуми разбрах, че хората контролират херпесните вируси с Л лизин, пият го за превенция, а и при поява във високи дози. Това е аминокиселина, с нищо няма да навреди. Не е нещо силно като ацикловира.
А за ангините - като студентка много боледувах и се излекувах с често ядене на сладолед Simple Smile
Моят студент постоянно пътува до Франция, вчера се върна от едноседмична екскурзия. Този път не стояха само в Лион, разходиха се и до Марсилия за няколко дни. Чакаме гаджето в края на май на гости тук. И тя често идва.
Покрай университета се запали по ходенето по планини, търсят растения за ботаниката. Хем се радвам, хем ми е притеснено, че хич не ходят добре екипирани. Последния път бяха тръгнали с маратонки, падали, ставали, бяха радостни, че не счупили глезени. А поне пет пъти го предупредих, че още има сняг, то и от вкъщи се вижда за Витоша, за Рила да не говорим как е Simple Smile
Не зная колко изпита има, дано се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт