НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 27 512
  • 268
  •   3
Отговори
# 240
Успешна година на всички набори !
Унсс започнаха, но сина не е отишъл, ще ходи другата седмица. Бойкотира занятията тази седмица, защото ще го настаняват в общежитието от 23.09. каква е тая работа да почват на 15, а да настаняват толкова късно, не знам. И колата му я блъснаха и не може да отиде и да се връща, неговите приятели с квартира също ще почнат другата седмица, а не иска да се занимва с други познати за спане. Не се бъркам, да се оправя. Лятото беше спокойно, нищо кой знае какво интересно не му се случи. Надявам се и аз да отиде догодина на бригада в САЩ, но не съм убедена,че ще поиска. Зависи от доста неща. Гаджето му го приеха в МУ Пловдив и съответно вероятно ще гледа да си седи тук повече, дано не съм права .
Тази година ми е спокойно, мина последния ми 7 клас , супер успешно, та чак ми е празно,като не трябва да крещя всеки ден за бел и математика на малката щерка. Сега ще й крещя за италианския, но все още не ми идва отвътре някак и не съм се напрегнала. Може би по-нататък.
Успех на наборите и да дерзаят!

# 241
  • Благоевград
И от мен успешна година! Първата завърши повече от успешно за моя радост.
Лятото беше на бригада в САЩ и се върна нов човек. Това беше неговата казарма. Справи се отлично с всички предизвикателства.
Успешна година и от мен. Къде беше на бригада и доволен ли е?
Не разбрах кога са обявили записването за спорт в ТУ че даже пък и се е запълнило всичко.

# 242
Не разбрах кога са обявили записването за спорт в ТУ че даже пък и се е запълнило всичко.
Е, как кога?! Естествено онзи ден в полунощ. Вероятно любимата приказка на ръководството но ТУ-София е за Пепеляшка, защото винаги записването за спорт се обявява в полунощ. И който не успее да се запише, се превръща в в тиква! Синът ми едвам е успял, новият сайт е крашвал постоянно, защото е бил претоварен от заявките. Събуди ме посреднощ с викове и псувни. Чак към един часа е успял да се запише.

# 243
  • София
При нас обаче тая година заминава, лекарите казаха минимум натоварване и екрани поне 6 месеца и сега ще се прекъсва. Догодина ще е втори курс, тази отпада. Поне още не е започнала академичната година и няма да изгубим таксите, другото явно трябва да се примирим.

Успех на всички и явно и моето място няма да е тук през тази година, но ви оставям с благодарности и най-сърдечни пожелания за вас и студентите!

# 244
  • София
Бояна, съжалявам за това развитие, но здравето е най-важно и го разбираме чак, когато е застрашено. Бързо възстановяване на сина ти!

# 245
  • София
Бързо оздравяване на младежа, това е най-важното!❤
Висшето няма да избяга.
А дали прекъснал или не, няма значение, мястото на студентските майки е тук, Бояна. 🌷

# 246
Здравето е най -важно! За щастие са вече големи,в университета, и могат да прекъснат. А когато се възстанови, ще продължи! Не мисля, че мястото ти не е тук. Темата е за набори, не за университети, а животът не е само учене.

# 247
Бояна, от сърце желая на момчето ти бързо възстановяване! Здравето и спокойствието са на първо място, всичко останало се подрежда. Не бива да съжаляваш за пропуснатата година нито ти, нито той, защото никой не знае какво печели, когато смята,  че "губи". Wink
Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover

# 248
  • София
Много ви благодаря за топлината и добрите думи!

P.S. Той не е и набор, завалията, ноември 2007-ма, но емоционално съм при вас, благодаря ви!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 09:59 от Бoяна

# 249
Бояна, всичко ще е наред.
Само да се възстанови бързо. Времето без екрани може да си го оползотвори и да не мисли за годината като за пропусната накрая.

# 250
Бояна, да се възстанови скоро и напълно младежът! Здравето е на първо място. 🍀

# 251
  • у дома...
Бояна, важното е момчето да се възстанови и да е здрав. Всичко останало е без значение. Университетът няма да избяга. Бързо възстановяване!

# 252
Бояна, от сърце желая здраве на сина ти. Да се възстанови хубаво, другото ще е там и догодина. Не са ученици, за да е фатално. Животът и света са пред тях, ще се справи момчето ти!

# 253
  • Някъде в Европа...
Бояна, не е нищо станало, че прекъсва..Когато се възстанови - тогава. Всяко зло за добро.Важното е спокойствието, оптимизма и позитивизма за бързото му възстановяване, даже по-добре, че ще прекъсне...
Естествено, че ти е тук мястото - студенти или не, това са си нашите деца...

# 254
  • София
Успешна и здрава година на всички!
При нас започна преди 2 седмици и вече набират скорост с материала. Само да е здрава, че пак е на ръба на разболяването - напоследък прави ангини много често, а уж трябва да е израстнала тези проблеми.

Бояна, явно травмата, която е претърпял, не е шега. Бързо възстановяване и ученето не го мисли сега. Не спирай да пишеш.

Имам 12класник, който ще ми скъса нервите тази година. Няма тема, по която да сме на едно мнение - от ученето, до бала и обратно.

Общи условия

Активация на акаунт