НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 28 182
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома...
Ако имате предвид помощта, за студент редовна форма на обучение - вероятно ще изискват уверение от университета. Иначе помощта за отопление е за отоплителен сезон - октомври-май. Сега се кандидатства за новия отоплителен сезон - 2026/2027. И да, с Закона за държавния бюджет за 2026 г. промениха условията и студентите на общежитие вече не могат да ползват такава помощ.

# 271
А кой може

# 272
  • у дома...
Всеки студент, който е в редовна форма на обучение, който не живее в общежитие и няма доходи от трудови правоотношения за месеца, предхождащ месеца на подаване на заявлението. И няма повече от едно жилище на свое име.

# 273
  • София
Струва ми се че пропускате момента ,в който студентите живеят в жилището на родителите си съвместно с тях ...
Голямо източване на социални облаги настана...
Аз по тази тема няма да се включвам зчв не ме касае.Студвнтката стартира учебния процес преди две седмици Не съм в течение със случващото се в детайл.Такс че , вероятно всичко е наред Simple Smile
Успешна учебна година на всички

# 274
  • у дома...
Такива студенти имат право. Аз затова съм написала , че само тези, които са на общежитие нямат право.
Вече студентите платено обучение нямат право и на стипендии от университетите. Това е другата промяна от тази учебна година.

# 275
Аз мислех, че не може, като живее при нас. Ми ще му кажа да подаде. Аз лично бях против подобни неща, но явно повсеместно се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт