НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 11 929
  • 131
  •   2
Отговори
# 15
  • Велико Търново
[

При нас е много рано за сватби, то още гаджета няма - чакам с нетърпение Satisfied

Аз само по тази тема се включвам-а дано намери гадже и от там другите неща да се случат.На този контитент нямаше достоен за нея, ама като гледам и на другия няма....

Миленка, благодаря за темата!Аз само я чета, но  това няма никакво значение.Ти скоро ще имаш рожденичка:heartsc:

# 16
  • София
Отбелязвам се и аз да съм в час, че мозъчната мъгла не прощава и току виж забравя в коя тема трябва да чета Simple Smile

# 17
И аз се посмях доста с коментарите. Благодаря за темата.
Наричам сина си всякак - зависи от настроението ми, от ситуацията и т.н. При нас гаджето /сегашното/ ни е първо, то ми говори на Вие, аз по име.

# 18
  • Пловдив
Аз само по тази тема се включвам-а дано намери гадже и от там другите неща да се случат.На този контитент нямаше достоен за нея, ама като гледам и на другия няма....

Миленка, благодаря за темата!Аз само я чета, но  това няма никакво значение.Ти скоро ще имаш рожденичка:heartsc:
Хах, Сисе, и при вас ли е така.
При нас драмата е, че и двете са много високи (Кали е 1,78, а малката е вече 1,82) и  все нямало на подходящата височина Bowtie

А скорошната рожденичка ще ходи с приятелка в Италия на датата - ще си откраднат един дълъг уикенд Simple Smile За първи път ще им е сами със самолет и са много развълнувани

# 19
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз в новата тема!

siska_79, то щото бяха много малки като бяха със синковеца гаджета😜😜😜😜😜😂😂😂..Майтапя се, ей 😁..Шегата настрана, обаче по 8 март ми излязоха като спомен онези снимки от онази среща, която им бяхме спретнали някога 😂😂😂

# 20
  • Велико Търново

Хах, Сисе, и при вас ли е така.
При нас драмата е, че и двете са много високи (Кали е 1,78, а малката е вече 1,82) и  все нямало на подходящата височина Bowtie

А скорошната рожденичка ще ходи с приятелка в Италия на датата - ще си откраднат един дълъг уикенд Simple Smile За първи път ще им е сами със самолет и са много развълнувани

При нас няма общо с височината, Божидара смята, че никой не отговаря на нейните критерии/казах ѝ, че ще трябват минимум трима различни мъже и да са на различна възраст, а Мина реши, че трябва да е като сестра си, защото всички хвалят Божидара и тя да не остане назад.Ограничи контактите, спря да излиза, записа се на дебати и сега щяла да учи в чужбина, дано не е в Америка, че ще трябва да продаваме къщата/.

# 21
Благодаря за темата!
И аз да се запиша Simple Smile
По темата със звателните - при нас сме на имена. Интересно, че аз на галено й викам Николетка и много често ме питат Николета ли се казва. Хората си имат дълги имена и кратки звателни, а аз наопаки.
Гаджето много го харесвам, не че е важно аз да го харесвам, но за моя личен комфорт ми е важно да съм спокойна когато е с него.

Семестърът си върви, започнаха контролните. Няма го притеснението от миналия семестър, чувства се по-спокойна, по-уверена и съвсем на място.

# 22
Змейко, отдавна ти предлагам да ги запознаем, очевидно сами няма да ги срещне съдбата. 🤣
Синко е висок към 1,90...

# 23
  • Пловдив
Змейко, отдавна ти предлагам да ги запознаем, очевидно сами няма да ги срещне съдбата. 🤣

Е това е приказка - те не бяха ли и една специалност в ТУ - тъкмо да й помага да учат Innocent

Ох, докато пишех и се обади - станала верижна катастрофа на магистралата, те последна кола... Слава богу няма пострадали, 5 човека в колата, точно шофьорът е рожденик днес и се прибираха да празнуват SleepySleepy
Направо изтръпнах само като я чух, толкова да ме е било винаги страх от тая магистрала...

# 24
  • у дома...
Змейко, добре, че всичко е наред с тях. И дано скоро се приберат децата.

# 25
  • София
да е здрава и на късмет новата тема!

# 26
  • у дома

Е това е приказка - те не бяха ли и една специалност в ТУ - тъкмо да й помага да учат Innocent
.
И аз с едно в ТУ с тази височина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 27
Записвам се и аз. По имена наричам децата, при големия си играя само с последната буква на трибуквеното му име -заменям "о" с "е".
Кога стигнахме до снахите, много бързо минава времето...
Харесва ми приятелката му, забавно и спокойно ми е в компанията й. Но е далече, напрягам се от тези постоянни пътувания. През пролетта и лятото няма директни полети до Лион...

# 28
Да ни е късмет в новата тема.
Няма в момента гадже на хоризонта. Имаше едно от средата на десети клас до средата на 11, което зърнах само веднъж отдалеч. След това реши, че не му трябва гадже, предпочитал кратки неангажиращи връзки.

# 29

Не, не са една специалност, иначе отдавна да се бяха срещнали. Ама нищо, ние ще им помогнем! Joy

Добре, че Господ ги пази децата, живи и здрави да са и да нямат никога повече такива стресиращи преживявания на магистралата! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт