НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 12 533
  • 144
  •   2
Отговори
# 135
  • у дома
На моето блока към ТУ е ремонтиран и си харесва стаята-две деца са в нея.Ще плаща и летните месеци,за да си остане в същата стая със същото дете /не се познаваха от преди това/.

# 136
Това не го ли извъртяхме миналата година! Има цял спектър между "ау, аз съм принц/принцеса, 4+ звезди или нищо" и "аз съм корав/корава, ще легна тук на матрак на пода."
Някакъв комфорт трябва да има. Да седне човек да учи, където има да се учи. Да се съберат. Възприята им за ситуацията е университет + битова част + социален живот и се натрупват. Ако някъде куца сериозно, започва и другото да те човърка.

# 137
Общежитието на моя син беше много добре, ремонтирано. За съжаление останалите квартиранти в стаята се оказаха доста….. мърляви и ще се изнася. Наесен наново ще кандидатства.

# 138
Моят син е в СУ. Стаята му е доста прилична. Няма да плаща за нея през летните месеци, тъй като няма да я ползва тогава. Според правилника на СУ обаче, като кандидатства отново за общежитие през август, може да посочи, че иска същата стая и при това положение ще го настанят отново в нея. Той малко се колебае. Съседният блок е с много по-хубави стаи, има колеги там. Мечтае си за него, но няма никаква гаранция, че ще бъде настанен там, ако не посочи като желание сегашната си стая. Притеснявам се, че може да стане от трън, та на глог, и да попадне на кофти място. Сега стаята му е прилична, със съквартирантите е свикнал, няма някакви проблеми. Съветвам го да заложи на сигурното.

# 139
Дъщеря ми си харесва и стаята и съквартирантките в бл.18 е на СУ, цената която плаща е 13 евро но обмисля смяна на университета с УНСС затова попитах какво мога да очаквам.Там и наемите са около и над 100 евро доколкото чета и затова искам да поразпитам.Жалко, че ако реши започва наново 1 курс нищо, че е същата специалност.Обясниха, че е трудно тъй като не се знае ще има ли свободна бройка.Ако някой е преминал през това може да пише и на лични.Благодаря!

# 140
И моят е в СУ. Както казах стаята е съвсем прилична, болкът е близо до много магазини.

# 141
И моята е в СУ, правихме поосвежаване на стаята и ще си я плаща лятото. На УНСС има най- много реновирани блокове, поне външно, за жалост казват, че е само фаца, не съм виждала на живо. Нашият за тия пари е топ направо, не е от хващащите око външно, но е на спокойно и хубаво място

# 142
  • Бургас
Моята дъщеря е в СУ. Всичко е ново - мебелите, банята, леглата, матраците, дограмата, дори асансьорите във входа. За УНСС не мога да дам информация, за съжаление.

# 143
zigizagi, на студентска бригада ли е?
Моята й предлагам да отиде, но не иска - много се стреляло.

# 144
  • София
Joy
Само в училищата се стреля много. На другите места е умерено. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт