А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 669
  • 583
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми харесва лак, но нали имаше коментари, че доста се драска, трудно се поддържа и т.н. А какво е МДФ с естествен фурнир - някой да ми покаже, ако може.  bouquet

# 136
Асинка, права си за Евролукс,наистина са специализирани в прозиводството на абсорбатори,за него не се двоумя,че ще е тази марка,защото е много мощен,но сега ме хвърлихте в рамисъл за пералнята и миялната newsm78 newsm78
В линка ти Ментолка, има Горение миялна за вграждане ,но дали ще я намеря във Варна, а перални нямат за вграждане.Мерси за инфото и ако някой е ползвал нещо от тази марка ,нека сподели дали е доволен Hug  bouquet

# 137
  • София
А какво е МДФ с естествен фурнир - някой да ми покаже, ако може.  bouquet
Технологията на правене е следната: върху МДФ плоскост се фурнирова (мисля че под температура и налягане) лист от естествена дървесина. Така покритието ти е от естествен материал, без да е масивно дърво.

# 138
Момичета, за или против МДФ лак?

Надявам се много скоро и аз да покажа моята кухня. А някой да имат кухня със скосяване? Понеже обзавеждаме мансарда.

Хихи - аз определено съм за!!! Цялата ми кухня е такава   bouquet

добре де не остават следи от пръсти? newsm78

# 139
  • Монреал

...има Горение миялна за вграждане ,но дали ще я намеря във Варна, а перални нямат за вграждане...

Аз пералнята и съдомиялната  /бели са /просто ще ги сложа в шкафове от двете страни на мивката и отпред ще са с врати. Така в цветово отношение /титан и бордо/ кухнята ще изглежда много добре.  Пералня за вграждане и аз не съм виждала...

# 140

...има Горение миялна за вграждане ,но дали ще я намеря във Варна, а перални нямат за вграждане...

Аз пералнята и съдомиялната  /бели са /просто ще ги сложа в шкафове от двете страни на мивката и отпред ще са с врати. Така в цветово отношение /титан и бордо/ кухнята ще изглежда много добре.  Пералня за вграждане и аз не съм виждала...
Дима,наскоро коментирахме на работа това поставяне на уреди които не се предназнечени за вграждане в шкафове и гл.ни технолог ни убеди че не е редно това поставяне,защото тези уреди не се предвидени да функционират в затворено пространство.
даже ни го обясни доста нагледно ,но тъй като не е в моята компетентност ми е малко трудно да те обедя.
по мое мнение ако те интаресува де не го прави!!

# 141

Има и перални за вграждане. Това е само пример, ако не е Горение.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 19:19 от Сасано

# 142
  • Монреал
Благодаря за съвета. Мъжа ми прави мебели, основно кухни и каза, че няма проблем да са в шкаф, но ще се поразровя тук там и ще поразпитам. Благодаря.

# 143

Дима,наскоро коментирахме на работа това поставяне на уреди които не се предназнечени за вграждане в шкафове и гл.ни технолог ни убеди че не е редно това поставяне,защото тези уреди не се предвидени да функционират в затворено пространство.
даже ни го обясни доста нагледно ,но тъй като не е в моята компетентност ми е малко трудно да те обедя.
по мое мнение ако те интаресува де не го прави!!

Аболютно съм съгласна с теб Peace
Дима, аз в момента имам и пералня и миялна,но не са за в граждане, и сега като си правя нова кухня и на мен не ми се иска да давам излишни пари за нови уреди,но не става да се вграждат тези,не само заради вече казаното ,а и защото при мен не може да се сложи цокъл поради това ,че са по-дълбоки и варианта е да в шкаф,но да се виждт  4-5 пръста от уредите,ами не ми изглежда много естетически,та затова се принудих да купувам нови за вграждане.
Сасано, тази пералня каква марка е newsm78

# 144
Сасано, тази пералня каква марка е newsm78
Това е AEG.

# 145
  • Монреал
Котето, говорих с мъжа ми, при нас няма да има проблем да влязат в шкафове, при това няма да стърчат навън, просто плота ще ми е по широк. Освен това каза, че ще има разстояние от всички страни, т.е. няма да е плътно прилепен уреда до стените на шкафа. Аз като гледам, и сега пералнята и съдомиялната са ми в шкафове, само че без вратичка отпред.
Четох, че пералнята за вграждане на АЕГ не трябва да работи при затворена врата, така че и това не е проблем за мен.
В крайна сметка, още не сме я започнали кухнята и ако има някой препатил от вградени уреди, които не са за това, да се обажда. Hug

# 146
А знаеш ли каква е цената?

# 147
Дима, ами щом се събират под вашия плот -ОК, а всъщност те не са ли стандарт 60см newsm78,защото моята пералня е 58см и това пречи поставянето на цокъл.А това че трябва да работи на отворена врата съм го чувала и друг път.

# 148
  • Монреал
Котето, мисля че е тази http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=687028&cat=67&f=3703

Мебелиста, каза, че наистина стандарта е 60 см., но си има начини да стане, просто  всичко струва пари.  Laughing След месец-два ще си снимам новата кухня за да ви я покажа. Дано стане както сме я замислили.

# 149
Страхотни идеи видях и мисля да използвам доста от тях   bouquet А относно скриването под плота на уреди, които не са за вграждане точно днес коментирах темата с проектантката на бъдещата кухня и тя горещо ме убеждаваше, че не било редно да се пъхат под плота поради ред причини (вентилация, трудности с цокъла и прочие). Аз обаче съм виждала такива кухни - просто плота е по-широк от стандартните 60 см и изглеждат мнго добре, а и хората са доволни, нямат проблеми. Та да попитам - някой знае ли от къде може да се намери такъв нестандартен плот?

Общи условия

Активация на акаунт