А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 207
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На прав път си. Хубавото е по-скъпо.
По-скоро някакъв компромис между цена и качество. Не ми се плаща за марка и име на фирма производител, но издръжливостта е с висок коефициент (както се казва). Ще дам 500 лв повече, но ще получа 10 години повече издръжливост. Но не бих дала 500 лв повече, за да  ми се увеличи издръжливостта от 10 на 12 години (сравнение между МДФ и масивна дървесина)

# 121
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116970
дано така да е станало, ама и аз съм едно компютърно недоразумение.

# 122
TAKW, идеална е, на коя фирма е?

# 123
Скабрин.

# 124

Да още снимки, и вкарай цена на кухнята без уреди и с уреди?

# 125
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116970
Тъй като Скабрин ни е приятел ни направи значителна отстъпка.Без уредите струваше към 3 500, а с тях към 8 000. Може би без намалението щеше да е с 500-1000 по-скъпа. Тази снимка имам сега още, ако те интересува повече ще направя и ще пратя.

# 126
А пък бебето Андреана е стахотен бонбон! Simple SmileДа ти е живо и здраво!И аз си пожелавам един такъв бебок! Heart Eyes

# 127
Здравейте момичета!
Тези дни ще поръчвам кухня и имам спешно питане-някой има ли отзиви за уреди Eurolux,/италиански са/,тъй като ми ги предлагат от фирмата като добри.,става въпрос най-вече за миялна и пералня за вграждане-цените им са около 800лв на уред.Иначе останалите уреди са ми Горение,но те нямат пералня и миялна за вграждане.Моля ви помагайте,че след 1-2 дни трябва да съм решила Hug

# 128
takw,бебока е страхотен пожелавам си такъв!!!да ви е живо и здраво Laughing

# 129
Здравейте момичета!
Тези дни ще поръчвам кухня и имам спешно питане-някой има ли отзиви за уреди Eurolux,/италиански са/,тъй като ми ги предлагат от фирмата като добри.,става въпрос най-вече за миялна и пералня за вграждане-цените им са около 800лв на уред.Иначе останалите уреди са ми Горение,но те нямат пералня и миялна за вграждане.Моля ви помагайте,че след 1-2 дни трябва да съм решила Hug

Здравей,
Eurolux   е марка на FABER NARDI, които са специализирани и може би най-добри в абсорбаторите, така че според мен водни уреди ( като миялни, перални и т.н.) трябва да се купуват от реномирани марки в тази област - Ariston, Electrolux (AEG) i др.

# 130
Здравейте момичета!

Здравей,
Eurolux   е марка на FABER NARDI, които са специализирани и може би най-добри в абсорбаторите, така че според мен водни уреди ( като миялни, перални и т.н.) трябва да се купуват от реномирани марки в тази област - Ariston, Electrolux (AEG) i др.

newsm10

# 131
  • Варна
Gorenje имат съдомиялни за вграждане, поне в сайта им има , също така имат и перални под плот (по-ниски са) и тесни, които могат да се вградят.

Честно казано мен Eurolux малко ме притесняват, защото не са марка на Faber/Nardi a на фирмата вносител, което за мен означава "произведени незнайно къде". Не знам де, може и да греша.

# 132
За бебето благодаря, пожелавам и на вас. За уредите- Gorenje наистина имат за вграждане, а Eurolux не ми говорят нищо.

# 133
Момичета, за или против МДФ лак?

Надявам се много скоро и аз да покажа моята кухня. А някой да имат кухня със скосяване? Понеже обзавеждаме мансарда.

# 134
Момичета, за или против МДФ лак?

Надявам се много скоро и аз да покажа моята кухня. А някой да имат кухня със скосяване? Понеже обзавеждаме мансарда.

Хихи - аз определено съм за!!! Цялата ми кухня е такава   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт