А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 199
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Всичко изчетох, прегледах, информирах се. Идеи за цветове и изглед имам в изобилие, вие ми дадохте няколко, особено полезен беше линка с механизмите.  Hug
Имам едно питане...Моят кухненски бокс е нестандартен, ще купувам на модули, види се. Дайте съвети за магазини, в които предлагат монтаж (може би са много), но го правят като хората. Мисълта ми е че чувам от няколко места, че лошия монтаж съсипва всичко. Клатят се шкафовете, уплътненията поставени калпаво, лайсните се срещат на ъгъла, все едно сина ми ги е слагал. И от иначе свестни кухни, се из...ират на метеното.
Ще ходя в "Лабиринт", дали там си заслужава.
А и да спазват някакви срокове.
Чао, лека нощ и продължавайте в същия дух - супер сте и сте полезни, аз ще прикача снимки като ми монтират моята кухня.

# 106
съжалявам за пропуска,ще пробвам пак да ги покажа   Embarassed

# 107
# 108
# 109
dunaika-Много е готина кухнята ви.Кажи къде е правена.В София или някъде другаде?Поздравления!!!

# 110
Тъй като си говорите за фурни, аз пък реших да попитам за хладилниците и по специално за отварянето им.
Мястото , което съм предвидила за хладилник е най- в ляво в кухнята ми, а като гледам вратите на хладилниците се отварят всичките на дясно. По-удобно би ми било, а и няма да се блъскам в терасната врата, която е непосредствено до хладилника ако сложа гладилник, който се отваря на ляво. Така вратата на хладилника ще се отваря към терасната ми врата, аз няма да стоя като заклещена между 2 врати докато вземам нещо от хладилника и ще имам открит достъп към кухнята си която остава в дясно от хладилника.  Надявам се успях да го опиша разбираемо.

Въпросът ми е някой от вас виждал ли е  или има ли хладилник с ляво отваряне или такива въобще не не се произвеждат?

# 111
На всеки един модел хладилник вратичката може да се обръща

# 112
  • Балчик
Вратите се обръщат, не се притеснявай. Нашата я обърнахме по същата причина.

# 113
Не всеки! Аз имам един Шарп, който не става. И едва ли е единственият.

# 114
dunaika-Много е готина кухнята ви.Кажи къде е правена.В София или някъде другаде?Поздравления!!!
mmilena, благодаря,правена е в Пловдив от една малка фирма   bowuu

# 115
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2811049
Не е снимана съвсем като хората, но става.Пералнята и миялната( която още нямам) са в шкаф.

# 116
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2811049
Не е снимана съвсем като хората, но става.Пералнята и миялната( която още нямам) са в шкаф.
Tова не е линк към твоя албум.

# 117
  • София
Момичета, много полезна темика и практична, защото едно е да го гледаш на снимка, друго реално приложено.
Кажете моля за магазин "Лабиринт", има ли добри попадения там? И второ май е най-добре МДФ с естествен фурнир? По-скъпо е от ПДЧ, но май е по-стабилно и издръжливо. Ще се радвам много да споделите опит и патила.

# 118
  • Стара Загора
Не всеки! Аз имам един Шарп, който не става. И едва ли е единственият.

И на нашият ще обръщаме вратата, то си личи дали може.

# 119
  • Плевен
Момичета, много полезна темика и практична, защото едно е да го гледаш на снимка, друго реално приложено.
Кажете моля за магазин "Лабиринт", има ли добри попадения там? И второ май е най-добре МДФ с естествен фурнир? По-скъпо е от ПДЧ, но май е по-стабилно и издръжливо. Ще се радвам много да споделите опит и патила.
На прав път си. Хубавото е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт