А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 169
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчик
Ще пиша, кое най-много ми харесва в моята фурна:
1.Пиролизата на първо място
2.Вентилаторите
3.Електронният таймер- настройвам кога да се включи и кога да се изключи печката-супер удобно
4.Харесвам телескопичните страници- особено ако е на по-високо ниво фурната
5.Термосондата- но може и без нея
6. Напълно студената врата, дори при пиролиза. Peace

От програмите ползвам вентилаторно печене, традиционно, грил, долно-пробвах пица, по препоръка на производителя- не ми хареса, стана с твърд блат.Размразяване- ползвам го , за да втаса там тесто с мая.

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 17:49 от Джемма

# 91
За да не пускам празен пост да се запиша ще ви покажа някой механизми които съм си маркирала и смятам да потърся  Wink

# 92
  • гр. София
Благодаря на Мари-ана и Джемма за отговорите.
Като се има предвид,че печката ,на която готвя е РАХОВЕЦ, Всички изброени от вас екстри ми се струват космически.Е сигурно с  хубавото бързо се свиква. Mr. Green

# 93
Здравейте,реших и аз да покажа нашата кухня,която всъщност е мнооого малка   http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=130331
Не че е нещо особено,но пък излезе евтино,монтираха я доста качествено и в срок!!!
Дано се отворят снимките

# 94
# 95
  • Някъде на път....
dunaika, албумът ти е личен и трябва парола, за да се видят снимките. Направи го публичен и така ще можем да ги видим!  Peace

# 96
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
какви красиви кухни Simple Smile
Поздравления на всички за уюта, който сте си създали
При нас правенето на кухня предстои ии сега събирам само идеи Simple Smile
Изчетох и двете теми и някъде в едната от тях видях такава в цветове оранжево и сребро, само че сега не мога да я намеря Sad
Ние с мъжа ми си говорехме за такива цветове и исках да му я покажа.
Затова ще ви помоля ако срещнете някъде тази кухня (беше с оранжев лампион) да  ми я пуснете като линк, може и на лични.
Благодаря ви предварително

# 97
  • Плевен
какви красиви кухни Simple Smile
Затова ще ви помоля ако срещнете някъде тази кухня (беше с оранжев лампион) да  ми я пуснете като линк, може и на лични.
Благодаря ви предварително
Дай е-майл ще ти пусна снимки.

# 98
Да се запиша и аз. Много полезна тема и страхотни идеи.

# 99
Ще пиша, кое най-много ми харесва в моята фурна:
1.Пиролизата на първо място
2.Вентилаторите
3.Електронният таймер- настройвам кога да се включи и кога да се изключи печката-супер удобно
4.Харесвам телескопичните страници- особено ако е на по-високо ниво фурната
5.Термосондата- но може и без нея
6. Напълно студената врата, дори при пиролиза. Peace

От програмите ползвам вентилаторно печене, традиционно, грил, долно-пробвах пица, по препоръка на производителя- не ми хареса, стана с твърд блат.Размразяване- ползвам го , за да втаса там тесто с мая.
Каква е фурната ти?Аз също бих искала да вземем с пиролиза/има ли описвания ефект/ - харесах на АЕГ. Толкова ми е омразно да чистя фурна

# 100
  • Балчик
Аег е моята.Ефект има и то какъв. Направо останах супер приятно изненадана, не съжалявам нито за миг, че съм дала повечко парички. Peace

# 101
аз си взех на горение и мн.си ми харесва. Crazy

# 102
Запис и от мен.
Предстои ни цялостно обзавеждане на апартамент и всякаква информация би ми била от полза. В частност, кухнята и банята са ми слабост. Много ми хареса кухнята на Асинка и исках да попитам /може и на лични да ми отговориш/, коя е фирмата изпълнител и колко е излязла като цена цялата кухня.
Ще следя темата с интерес, пък по-нататък и аз ще се включа и със снимков материал.

# 103
Аег е моята.Ефект има и то какъв. Направо останах супер приятно изненадана, не съжалявам нито за миг, че съм дала повечко парички. Peace
http://www.aeg-electrolux.co.uk/node146.asp?ProdID=3012
Ето това в момента се предлага в техномаркет. Твоята сякаш е по-различна. От къде сте я взимали?

# 104
  • Балчик
Моята я взехме от Технополис Варна, ето тази е, но като я купувахме беше със 110 лв по-евтина :
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09012266

Общи условия

Активация на акаунт