А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 689
  • 583
  •   1
Отговори
# 180

Ясно или пак да пробвам да обясня? Sick

разбрах!!!

# 181
  • Варна
Видях маса, подобна като на Doret тук, само че е правоъгълна: http://www.nikrommebel.bg/page.php?key=catalogue&s_id=156&am … 37&g_id=1257#

# 182
...плота е по-широк от стандартните 60 см ...

И в старата и в новата ми кухня пералните са скрити под плота, но не са за вграждане.
Не се е налагал нито по-широк плот, нито сме имали проблеми с цокъл - просто има вече доста модели перални, които са с дълбочина под 60 см - специално 54-55-56 - старата беше Индезит, а новата е Аристон със сушилня - доста добър модел с много прилични размери - никакъв проблем с дълбочина!!!!!
А имаш ли вратички пред уредите или просто са пъхнати под плота? Ако имаш вратички, моля кажи кои са ти моделите на уредите - в събота ми предстои обикаляне по магазините, а съм супер неориентирана - нито с цени, нито с модели съм наясно, изобщо ужас  #Crazy

Да, имам - то това е идеята да са скрити  Wink
В старата кухня пералнята е Индезит, но е от преди много години, а в новата в АРИСТОН , но за точния модел ще трябва да погледна по-късно, щото не съм при нея Laughing
а цената беше към 1000лв,. но защото е комбинирана със сушилня, имначе майка ми си взеха същата без сушилня и беше около 800лв.

# 183
И моята пералня не е за вграждане,во е скрита в шкаф с вратичка. Никакви проблеми. Моделът е Samsung Silver Nano.Имам и предвидена ниша за миялна, но още не сме си купили. На същия принцип ще е. Този който ни прави кухнята ни е приятел и каза, че няма никакви проблеми. Плюс това шкафовете не са плътно по уредите.

# 184
Момичета,дайте съвет,Фагор или Канди пералня за вграждане newsm78 newsm78 newsm78
Видях една тема във форума ,за предимствата и недостатъците на двете марки,но колкото хубави и лоши неща има за едната ,толкова и за другата,вече съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Вие какво мислите?

# 185
Аз лично бих избрала Фагор

# 186
  • Варна
Вижте на какво попаднах, пълно е с гъзарийки и прекрасни съвети. Сигурно са цифра, но не пречи да се понаслаждаваме bowuu
http://www.hettich.com/hft/pro/media_hg/HFT__Rezeptbuch_BUL.pdf

Пускам го и в тази тема, защото е по-обширна и мисля че е добре да присъства и тук.

# 187
  • Плевен
Момичета,дайте съвет,Фагор или Канди пералня за вграждане newsm78 newsm78 newsm78
Видях една тема във форума ,за предимствата и недостатъците на двете марки,но колкото хубави и лоши неща има за едната ,толкова и за другата,вече съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Вие какво мислите?
избери я на външен вид като не можеш да избереш марка или виж коя има повече екстри.

# 188
Аз да питам за термо гърбовете-тук всички майстори ми викат стандарта е 60 см, ама на мен ми се струва много ниско. Има ли някакви по-големи? Предлагат ми като искам да е повече от 60 см да се сложи от плоскостта, от която се прави корпуса.Какво ще кажете?
А това с еднаквия цвят на плота, гърба и цокъла как се постига? Майсторите казват, че не можело да стане?

Ето тук се вижда, гръб и плот един десен, а тук по далечен план. Сама да прецениш дали ти харесва, колкото до не моженето, ето че можело.

# 189
  • Монреал
Не винаги има еднакви цветове на ПДЧ /гръб/, плот и цокъл. Зависи какъв цвят си е избрала srteq за нейната кухня. 

# 190
Вижте на какво попаднах, пълно е с гъзарийки и прекрасни съвети. Сигурно са цифра, но не пречи да се понаслаждаваме bowuu
http://www.hettich.com/hft/pro/media_hg/HFT__Rezeptbuch_BUL.pdf

Пускам го и в тази тема, защото е по-обширна и мисля че е добре да присъства и тук.
Супер е каталога,ееех! Simple Smile Hug

# 191
[
[/quote]
избери я на външен вид като не можеш да избереш марка или виж коя има повече екстри.
[/quote]
Валя,проблема е че имат едни и същи екстри,на почти една и съща цена са ,а тук външния вид не играе роля,защото е за вграждане.Остава само мнението на препатили или доволни от тези марки newsm78 newsm78

# 192
Не винаги има еднакви цветове на ПДЧ /гръб/, плот и цокъл. Зависи какъв цвят си е избрала srteq за нейната кухня. 

Ами в такъв случай винаги може да се сложи алуминиев. Алуминият годи горе-долу на всичко.

# 193
ето начин по който може да си разширите стандартния плот от 60см.Прави се нещо като двоен гръб,може да се оставят ниши,може да се сложат плъзгащи вратички,а може и просто да си е гладко,които иска плочки може този двоен гръб да се изработи от гипсокартон върху който да се залепят плочки

Много идейно, чак сега се загледах  Hug Така всъщност можеш да си добавиш малко дълбочина към стандартния плот и да си пъхнеш отдолу всичките уреди, ако правилно разбирам, нали  newsm78 А плота за стената ли се хваща или за двойния гръб (гипсокартона)?

# 194
  • Бургас
Здравейте, и аз да се включа в тази темичка.Следя я доста отдавна.Вече имам почти готова кюхня,ще я снимам като стане.

Цитат
Цитат на: streg в петък, 11 май 2007, 06:38
Аз да питам за термо гърбовете-тук всички майстори ми викат стандарта е 60 см, ама на мен ми се струва много ниско. Има ли някакви по-големи? Предлагат ми като искам да е повече от 60 см да се сложи от плоскостта, от която се прави корпуса.Какво ще кажете?
А това с еднаквия цвят на плота, гърба и цокъла как се постига? Майсторите казват, че не можело да стане?
Моят термо гръб, термо плот и лайсните  са еднакви и стой много хубаво. Височината на термо гърба ми е 65см /самият термо гръб е 65см и решихме с майстора да го оставим така.

Общи условия

Активация на акаунт