А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 721
  • 583
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Някой знае ли къде в  София се продават плотове/плоскости за рязане?(изключвам мр Бриколаж и Практикер).Интересуват ме плоскости ,нос по големи размери.Място където ги обкантват и режат.

# 196
Някой знае ли къде в  София се продават плотове/плоскости за рязане?(изключвам мр Бриколаж и Практикер).Интересуват ме плоскости ,нос по големи размери.Място където ги обкантват и режат.
Нюман примерно...

# 197

салекс- дадох линка по-напред

# 198
На сточна гара има огромен цех за плоскости.

# 199
фирма РОСИ складове за дървен материал и разкрой аксесоари от метални изделия и др.
www.rosi.bg
склад София: гара Искър - кв.АР3, ул."Мюнхен" 14
тел: 02/979-82-42; GSM: 0889/503-045

п.п. моята от там я направих

# 200
Добра вечер и от мен!
Поръчахме кухнята и след месец ,ако всичко е наред ще имам нова кухня newsm68 newsm44 а дотогава ме чака ремонт и местене на ВиК  Sick, но няма как.
Имам въпросче към мамите от Варна,от къде мога да си купя кош за вграждане/който се слага в шкафа под мивката/ и дозатор за т.сапун,който се вгражда в мивката newsm78 newsm78
Предлагат ми на Бланко,ама са много цифра,та ако някой има идея къде да намеря ,ще съм  благодарна  bouquet

# 201
  • Балчик
Аз си взех кошче за 26 лв, можеш да го видиш в албума ми на първа страница, където е линка към кухнята ми. Взех го от един склад като тръгнеш от Варна към Каменар, минаваш Айсберга и следващият склад за плоскости, мебелни материали...
А за дозатор и аз си търся откъде. Мама Тони ми писа на лични, че си е взела на Бланко за 36-37 лв. Къде във Вaрна продават Бланко ?

# 202
  • Варна
Джемма, Blanco са на ул. Брегалница 6.
Дозатор гледах в магазин Вето, той е на ул. Битоля 6. Около 40лв беше и там.
Двете улици и магазините са доста близо един до друг, така че можеш да ги разгледаш и двата. Ти нали беше ходила в склада на Кент импекс, там нямаше ли?

Да ви се похваля - и аз днес най-накрая си поръчах кухнята. Имаме още детайли да до измислим, но в общи линии проекта е готов. След 40 дни трябва да е готова и ще я покажа.

# 203
Джемма, дозатора на Бланко наистина е 38 лв и на мен ми се стори доста скъп,а иначе маказина им е  както ти е обяснила Ментолка, точно срещу Пикадили център,до един магазин за климатици.Кошче днес намерих /турско/ в един магазин на Бенковска,между другото там видях и доста от механизмите в моята кухня-джоли и др. за 20лв,а твоето какво производство е ?

# 204
  • Балчик
Не е скъп дозатора, има по 70-100 лв. Shocked Кошчето ми е турско.

# 205
А моя е по лиценз на Икеа и струва 21 лв, едно към едно като дизайн с тоя на Бланко.

# 206
Кухнята на Kleos:

Пускам снимката аз, защото тя не успя в една от темите. А самата кухня е направена от мои много близки хора.

# 207
  • Балчик
А моя е по лиценз на Икеа и струва 21 лв, едно към едно като дизайн с тоя на Бланко.

А от къде го взе или не е от БГ ?

# 208
А сега кажете от къде във Варна аспиратор на Фабер

# 209
А сега кажете от къде във Варна аспиратор на Фабер

Държиш ли да е Фабер newsm78 защото лидери при аспираторите са Евролукс Peace
Джемма, явно кошчетата са едни и същи,но на малко различни цени Peace
Сасано и аз да питам от къде взе твоя дозатор newsm78

Общи условия

Активация на акаунт