А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 665
  • 583
  •   1
Отговори
# 165
И аз да се разпиша с нашата кухня с една снимка от Гергьовден, после ще кача и още една две:
 http://images17.snimka.bg/002817355-big.jpg

# 166
Петинка,много Ви е хубава кухнята Peace.Какъв материал е, колко Ви излезе и какъв цвят са вратичките Hug.?

# 167
Петинка,много Ви е хубава кухнята Peace.Какъв материал е, колко Ви излезе и какъв цвят са вратичките Hug.?
Деси, честно да ти кажа-не знам, защото ние си купихме жилището с вече сложената кухня. Знам само, че e Италианска, заедно с подовата настилка (гранитогрес) и е от МДФ може би. Не е ПДЧ, а някакъв по-солиден материал. Виждала съм и тук в КОМО и АИКО такива, но честно нямам идея колко струват.

# 168
Verochka,
тази фирма http://www.salex.bg/ продава материали за кухнi i dr. mebeli..
имат супер много десени стандартни плотове, а също и по-широки, май 90 см, но те са с по-ограничен асортимент. Най-добре иди на място и си избери

# 169
  • ENGLAND
Чесно казано още когато ти разглеждах снимките масата ми направи впечатление,но има отдоло едно като хармоника нагънато,това столове ли са или механизам на масата?ако е удобно може ли да ми изпратиш няколко фотоса на масата?ще съм ти безкрайно благодарна?А как е при вас времето? Laughing
Катя, ето снимките, специално за теб Simple Smile
 http://family.webshots.com/album/554254893URJCON?start=48
Масата се сгъва, сгъват се и столовете и се слагат отдолу- 4 броя, на колелца и даже има от двете страни по едно чекмедже. Не е супер стабилна, но пък е много удобна, спестява много място.
А сега разбрах колко е удобно да имаш сгъваеми столове. Дребосъка много обича да се катери, но нахраним ли се и столовете изчезват. Laughing

# 170
  • Плевен
Масата се сгъва, сгъват се и столовете и се слагат отдолу- 4 броя, на колелца и даже има от двете страни по едно чекмедже. Не е супер стабилна, но пък е много удобна, спестява много място.
А сега разбрах колко е удобно да имаш сгъваеми столове. Дребосъка много обича да се катери, но нахраним ли се и столовете изчезват. Laughing
Чудесна маса и многофункционална! Какви са размерите на плота при максимално разгънато положение? А това със скритите столове много ми харесва. Peace

# 171
  • София, Манастирски ливади
Чак сега видях че има продължение в нова тема, не съм влизала във форума няколко дни и вече съм изпуснала...Участвах със снимков материал в предната тема, скоро, обаче, ще правим преустройства в кухнята и пак ще кача снимки!
Запис!!!

# 172
Verochka,
имат супер много десени стандартни плотове, а също и по-широки, май 90 см, но те са с по-ограничен асортимент. Най-добре иди на място и си избери

А като цени имашли инфо как са? Имам предвид плоскости поръчани по определен размер и кантиране съответно?

# 173
Verochka,

А като цени имашли инфо как са? Имам предвид плоскости поръчани по определен размер и кантиране съответно?

Незнам. Знам, че разкрояват и режат плоскости, но дали кантират......
Ние само цветове пдч и плотове гледахме, един приятел ще ни прави кухня и той има работилница за кантиране и др. Ако иска6 мога да ти дам координати и на мейл да ти пусна малко снимки с мебели, правени от него.
Звънни на Салекс и питай за цени. Но те работят с различни фирми и различните цветове имат разлики в цените.

# 174
Verochka,
Мерси   bouquet Още утре ще им звънна (дано да могат да ми дадат инфо по телефона, че са ми в другия край на София

# 175
...плота е по-широк от стандартните 60 см ...

И в старата и в новата ми кухня пералните са скрити под плота, но не са за вграждане.
Не се е налагал нито по-широк плот, нито сме имали проблеми с цокъл - просто има вече доста модели перални, които са с дълбочина под 60 см - специално 54-55-56 - старата беше Индезит, а новата е Аристон със сушилня - доста добър модел с много прилични размери - никакъв проблем с дълбочина!!!!!
А имаш ли вратички пред уредите или просто са пъхнати под плота? Ако имаш вратички, моля кажи кои са ти моделите на уредите - в събота ми предстои обикаляне по магазините, а съм супер неориентирана - нито с цени, нито с модели съм наясно, изобщо ужас  #Crazy

# 176
  • ENGLAND
Какви са размерите на плота при максимално разгънато положение? А това със скритите столове много ми харесва. Peace
Валя, 1м. на 1.38 е разгъната. Средната част е 1м. на 38 см.

# 177
Аз да питам за термо гърбовете-тук всички майстори ми викат стандарта е 60 см, ама на мен ми се струва много ниско. Има ли някакви по-големи? Предлагат ми като искам да е повече от 60 см да се сложи от плоскостта, от която се прави корпуса.Какво ще кажете?
А това с еднаквия цвят на плота, гърба и цокъла как се постига? Майсторите казват, че не можело да стане?

# 178
Аз да питам за термо гърбовете-тук всички майстори ми викат стандарта е 60 см, ама на мен ми се струва много ниско. Има ли някакви по-големи? Предлагат ми като искам да е повече от 60 см да се сложи от плоскостта, от която се прави корпуса.Какво ще кажете?
А това с еднаквия цвят на плота, гърба и цокъла как се постига? Майсторите казват, че не можело да стане?
не е нужно точно термоплот да сложиш за гръб/те за това са термо за да издържат на горещи неща,а ти на гърба ,какво горещо ще слагаш newsm78/60см е ергонометричния стандарт при жена висока около 160-165см,защото се предполага ,че от тази височина нагоре започват горния ред шкафове,под които в много случаи има осветление ,което пък осветява плота по точно определен ъгъл и тн. бля-бля-бля.
Тези стандарти са по скоро за производителите на мебели ,които трябва да се съобразяват с общите ергонометрични изисквания на мебелите си.Ти ако искаш и 2 метра гръб можеш да си сложиш,стига да ти е удобно.
А относно това,че не можело да има еднакви-гръб,плот и цокъл са пълни глупости-нали все от един и същ материал се правят.Вече има плотове и плоскости с един десен

# 179

Като ходихме да разглеждаме десени на плотове, за някои имаше означения, 4е се предлагат и същия десен лайсни и свръзки между лайсните, но доста от тях нямаха и при тях се слагат други, едноцветни.

Стенни панели пове4е от 60 см също незнам дали има.
Но имам една идея, която незнам дали може да се реализира, но виж кухнята на etomira. Там са сложили много широка лайсна. Може под тази лайсна да се скрие едно допълнително парче от гърба на кухнята, което да даде по-голяма ширина. Ясно или пак да пробвам да обясня? Sick

Общи условия

Активация на акаунт