Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 95

• 6 214
  • 200
  •   1
Отговори
# 195
Говорете с лекаря дали във вашия случай има смисъл. Иначе относно цените, да това са горе-долу цените, но много зависи и какво точно ще правите. Имате и доста други разходи, като изследвания на хормони, вирусология за двамата партньори, лекарства за таймиране на овулация. В зависимост от това дали ще правите трансфер или ще замразите има разходи за съхранение/трансфер, лекарства след трансфер, също ПИД на ембриона. При нас целият опит излезе около 3000 лева.

Здравейте. Имате ли идея ин витро на естествен цикъл колко излиза? Има ли смисъл да се прави според вас? Аз веднъж съм правила, но го култивираха до трети ден и ми го върнаха. Това беше в друга клиника и според мен ги беше страх да не умре. Иначе в ценоразписа на Надежда виждам, че пункция е 300 лева, оплождане на един 500 лева. Това вярно ли е?

# 196
Момичета,знаете ли кога доктор Стаменов ще е в отпуска?И да ви попитам-Надежда почиват ли август месец като някои други клиники?

# 197
  • София
Обикновено пускат график с летните отпуски на всички репродуктивни специалисти. Миналата година повечето почиваха през м. Юли, но се въртят и винаги има наличен лекар. Скоро трябва да го качат на уебсайта и в мобилното приложение.

# 198
  • Sofia
Миналата година в средата на юни помня, че ги бяха качили. Помня, че тъкмо почвахме стимулация и ми се наложи да питам на регистратура. Малко след това ги пуснаха на сайта.

# 199
Момичета,знам,че е обаъждано,но-може ли да се закупят добавките на Надежда преди да сме минали преглед при техен лекар?И ако някоя може да сподели какво съдържат?

# 200
Момичета,знам,че е обаъждано,но-може ли да се закупят добавките на Надежда преди да сме минали преглед при техен лекар?И ако някоя може да сподели какво съдържат?
Може да

Общи условия

Активация на акаунт