Това е доста некоректно. На мен ми отстраниха полип и никъде нямам писмено информация за това. Ако отида при друг лекар, ще трябва да се чудя как да го убеждавам, както ми се беше наложило да убеждавам д-р Чапанова, че на втората ми хистероскопия са ми рязали септум, т.к. епикризата някак беше изпаднала, но по-нататък й я показах.
Явно практиките и тайните на Надежда…
ladychar86, не знам какъв съвет да ти дам. Аз съвсем прясно прясно този цикъл си изпатих от това, че не бях при моята лекарка, а при заместваща. Според заместващата нямало проблем да се правят биопсии при наличие на хроничен ендометрит, съответно бих таймираща инжекция, постявах цяла седмица прогестерон.. и накрая отивам в деня на биопсията, давам за поред път кръв, чакам чинно два часа и моята лекарка ми съобщава, че биопсия няма да ми направи преди лечение, щом от хистологията е излязал хроничен ендометрит. Колко се фрустрирах, предполагам всяка от вас може да си представи.
В тази връзка, ако решиш да не пропускаш все пак цикъла, запиши си час при Стаменов преди да излезе отпуска, нищо че няма да е 19-ти ден. Да изговорите всичко и да прецените ще стартирате ли или не, и ако да - при кого точно.
Успех!