Сполучливи имитации на маркови парфюми - 67

• 42 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Хванах вчера промоцията на Divain, всичко по 10 евро и си поръчах:

620 Elderflower & Gooseberry
1103 Figue Érotique Tom Ford
905 Princess kilian
618 Jo Malone tuberose angelica
734 Babylon Penhaligon's

Това последното за есента, другите за сега. Ще разкажа, когато пристигнат.

# 601
Дойдоха мострите на новите от Гиза. Един мъжки, четири дамски и дванадесет унисекс. Поради това, че все още ги няма качени в сайта, или добавени в каталога, нямам никаква представа кой кой е, но пък има голяма тръпка да пробваш на сляпо.

# 602
  • Sofia
Ама никакво инфо ли няма кое какво е?

# 603

Тези трябва да са.

# 604
Hsgrgs1 може ли да пробваш първият Amouage Existence и да  кажеш как е.

# 605
Аз изпробвах Океаните на радостта и Слънчева богиня на Гиза. Първият е много траен, но вторият не. Преди време си взех от имитацията на La vie est  belle Elixir, уникално траен е, много ми допада и като аромат.

# 606
Здравейтее, не съм писала от доста време, но гледам наваксвате си и откривате нови неща 😊 Видях, че Дивайн са пуснали Cedar chic, в който се влюбих и ползвах до сега от AW, но ми липсва драйдауна на оригинала, който е много нежен и усещам и на другия ден, докато този на AW в началото е прекрасен, но после ми бие леко на лекарство, та някой пробвал на Дивайн има ли впечатления? Също търся хубава имитация на Пасифик чил и Имаджинейшън на ЛВ. На Пасифик взех един арабски на Ла Феде май беше марката, който не е лош, улавя връхните нотки и остава линеен, докато Пасифик после става един як, сладък.. Е, разбира се са си сума оригиналите и има защо, не разчитат само на връхните нотки. За Валая мога да се включа понеже ми е любим и си имам оригинала, за мен най-добрата имитация е от misterscent. Всичко друго ми е разводнено, прекалено синтетично мускусно или преувеличени флорални нотки. Не съм пробвала на AW може би и там ще е добра, но имам доста вече като посвършат ще пробвам и тяхната. Искам да похваля още едно парфюмче на H&M Camo blend Nude canvas, което уж е подобен на Ванила паудър, но него не мога да го понеса, много е задушлив, този на хм е супер, с повече млечно сандалово дърво, което обожавам. Това от мен 😊

# 607
Хванах вчера промоцията на Divain, всичко по 10 евро и си поръчах:

620 Elderflower & Gooseberry
1103 Figue Érotique Tom Ford
905 Princess kilian
618 Jo Malone tuberose angelica
734 Babylon Penhaligon's

Това последното за есента, другите за сега. Ще разкажа, когато пристигнат.
Babylon уникален е 😊😊😊😊разкошна ванилия е 👍

# 608
  • Варна
Здрасти, хора!
Беше се споменавала CH La Bomba в предходните страници. Имат я JFenzi. Взех я за любимата заедно с Armani power of you.
La Bomba е много траен и много излъчващ. От лентичката цялата кухня ухае над 12 часа. Днес изкарахме с Милата навън от 10:00ч до 18:00ч и буквално усещах аромата през цялото време около нея. Дали е като оригинала, не мога да потвърдя още, но много ни харесва. Сладък, присъствен, някак в релсите на Alien Goddes или CH Very Good Girl, плодово-ванилов.
А Armani power of you e по-летен, плодово-тропически, превърна се във фаворит на Любимата.
А за мен JFenzi-тата са невероятния YSL Myslf L'absolu, който доста добре се представя. Версия на първия, ни за по-хладно време, по-плътен и сладък.
Armani He - стара класика.
Забърках си 70% ADG Profumo с 30% Dior Fahrenheit и получих буквално новия Armani ADG Elixir. Средна трайност, но страхотен аромат и достатъчно, поне за мен, близък до оригинала.
Жълти стотинки ми излязоха, жълти центове де, защото всичко си взех като тестери.

# 609
D-frag12, от къде купи JFenzi la Bomba?

# 610
  • Пловдив
Здравейте, издирвам аналог на Mancera Holidays.

# 611
Също търся хубава имитация на Пасифик чил и Имаджинейшън на ЛВ. На Пасифик взех един арабски на Ла Феде май беше марката, който не е лош, улавя връхните нотки и остава линеен, докато Пасифик после става един як, сладък.. Е, разбира се са си сума оригиналите и има защо, не разчитат само на връхните нотки. За Валая мога да се включа понеже ми е любим и си имам оригинала, за мен най-добрата имитация е от misterscent.😊

можете да намерите тези два парфюма в имитация на mpf https://arabicscents.bg/rezultati-tyrsene?pn15%5Bf%5D%5Ba25%5D=L … 5%5Bf%5D%5Bkw%5D= тук има на тези споменатите от вас. на добра цена са. в тик ток има профил Dubai.ScentZ 3.0 където само на лайф правят комбо от парфюми и може да Ви излезе изгодно. Аз така буквално единия ми парфюм без пари ми излезе в комбо.

# 612
  • Варна
D-frag12, от къде купи JFenzi la Bomba?
https://mecenatshop.com/damski-parfyum-vdahnoven-ot-carolina-her … ml-7113-1-1-1-1-1
Но ги има сигурно и по разни малки парфюмерии в различни градове. Аз лично в Трявна съм ги виждал в два магазина.

# 613
  • Sofia
D-frag, къде в Трявна? Като ходя следващия път да тествам. Martin Lion намирам там, но не е много впечатляващ асортимента.

# 614
D-Frag, еха смел си, визирам за комбото... Сигурно трябва да отлежи, че да е по-трайно? Не си ли пробвал леъринг с тях? Иначе за JFenzi моят опит с тях е, че на блотер изкарват доста, но на кожа 2-3 часа макс, поне дамските, които имам. Супер ги докарват на аромати, но не са трайни и дори не оставят следа на кожата 😒.

Общи условия

Активация на акаунт