КГБ = Клуб на Готините Баби - 246 "Априлско пробуждане "

• 20 433
  • 897
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде другаде
Добро утро!
Боряна , желая ти здраве , щастие и дълголетие. Музата често да е с теб , за да ни радваш с прекрасните си стихотворения.
Фло , здраве , щастие и късмет желая на вашата слънчева девойка. С лекота да сбъдва мечтите си. Да пребори БЕЛ и математиката , а и всички препятствия по пътя си.
Днес не съм на работа, Ще ходим с Теди на маникюр , после ще оправям прасарника , че утре идват гостите , а аз съм дежурна на работа заради изборите.
Хубав ден , баболини!

# 61
Добро утро.
Лелеее, колко сте изписали от последното ми влизане в къщичката ни. Имало защо, двоен празник имаме, две рожденички имаме .

Честит рожден ден, Борянка!
Здрава да си, да ти е спокойно и по - често да прекарваш време с твоята приятелка Музата на поезията ( Направих справка, то били няколко Музи, на различните жанрове - Калиопа, Ерато, Евтерпа, нека вкупом са често с теб) .

Честит рожден ден, на внучката на Фло!
Да е щастлива, да покорява света и да  пребори всички препятствия в училище!

# 62
Добро утро!
Като видях 20+ не прочетени съобщения рязко се събудих Simple Smile

Честит рожден ден, Боряна!
Пожелавам ти здраве, вдъхновени и желания всеки ден!

Честит рожден ден и на малкото Фло!
Да расте здрава, безгрижна и изпълнена с енергия и мечти.

Аз снощи бях на концерт в НДК. ABBA.
Хубаво беше.
Но има и НО.

Днес ще съм хоум. Ако знаете колко неща трябва да свърша Simple Smile Мисля, че ще ми е много по-ползотворен ден от вчерашния. След работния ден ще пътуваме за село.

Мамси, хубави яйца си направила. Бели ли бяха? С каква боя?
Това са ежегодни въпроси Simple Smile
Чакам да видя снимки и да усетя аромат на козунаци Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 63
Добро утро баболинки боровинки ☕🌷
Денят започва много добре! Празници в къщичката ни, и Слънчо се е усмихнал навън!

Борянка, честита да си на този ден и на всички останали! Да си здрава, и дълголетна! Много поводи за усмивки с любимите ти хора!  🎂🍀🥰

Фло, честит рожден ден на порасналата ви принцеса! Да е здрава, щастлива, успешна и с лекота да постига мечтите си! 🎂🍀🥰

# 64

Не съхранявайте нищо за специален случай, всеки ден, в който живеете е специален случай.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Кассс, то слънчицето се опита да се усмихне, но мъглата го закри напълно. И днес прогнозата е дъждовна. Каквото - такова ...
Важното е в душите ни да е светло и слънчево!
Усмихнат и спорен ден баболинки Heart и

# 65
  • в сърцата на любимите ми хора
Борянка, честита да си. Много здраве, спокойни дни и чести срещи с музата🤗.
Фло, много здраве, късмет и успех във всяко начинание на порасналата принцеса. Да има много поводи за радост и гордост 🤗.
Ранелла, яйцата бяха бели, а боята - някаква от Лидл, не помня каква точно. Но то на бели яйца с всяка боя стават хубави цветове.

# 66
  • Вила Великула
Фло, честит рожден ден и на внучкатат ти. Да е здрава, можеща и знаеща. Ама с такава баба-няма как да не е .
Весел празник.
Ние днес ще пътуваме малко по задачки. Стискайте палци нещата да ни се наредят както трябва.

# 67
ЧРД, Боряна, непораснало момиче! Остани си такава, каквато си  - остра, вдъхновена, трудолюбива, приятелка с думите и с нас,  много обичана от близките си хора и изобщо  - бъди благословена!
Фло, честито на вашето чаве, да е здрава, много щастлива и да постигне всичко, за което мечтае!
Ще ви нагледам после пак, сега съм в гювеча.
Хубав ден, боровинки!

# 68
  • София
Добро утро!
Боряна, честит рожден ден! Желая ти на първо място здраве, късмет и оптимизъм! И нека музата е с теб!
Фло, да ти е честита рожденничката!  И на нея желая здраве, успехи в обучението и много радостни дни! Започват празниците във вашето сплотено семейство! Да сте щастливи заедно!
Пипи, успех в начинанието, очакваме добри новини!
При мен е лежане и почивка. Никога не съм била толкова бездейна преди Великден, но няма как. Ще разчитам на дъщеря ми да ни нахрани на празника.
Хубав ден, тук даже и някакво слънце наднича!

# 69

Честит празник на моята астрална близначка ,нали така се казва на родените в един ден  в различни години, да е здрава ,щастлива, обичана и с късмет!

# 70
  • някъде другаде
Пипи , силно стиснати палци.

# 71
Честита да си, Борянка! Всичко най-хубаво пожелавам! 🍀 Ти си избери какво най-много искаш! Simple Smile
Фло, да е здрава, щастлива и успешна девойката, с лекота да се справя с всичко и най-вече да е много обичана!

Пипи, стискам палци!

# 72
Боряна, честит рожден ден!
Здраве, спокойствие и нови
стихосбирки.
На малкото Фло прекрасни
години изпълнени със здраве
и успехи!
Мериан, мисля, че проблемът
отшумява, пишеш дълъг пост
Дано!
Ранелла, какво не ти допадна
на концерта?
Пипи, да се похвалиш !
Започнах в "стил Фло", но тя е
ненадмината
Хубав ден, дами!

# 73
Белла,
Започвам с влизането в НДК. Проверка на билети и чанти. Отварям голямата чанта, с която бях и питам какво търсят, че вътре какво ли нямаше Simple Smile Питат имам ли храна. Ами солети и лукчета. Храна ли е? Храна е. Трябвало да я изхвърля. Или да я оставя на една маса и на излизане мога да си я взема. Не знам как си представят второто и им го казах. Сопнаха ми се, че нямало да я изядат. Не е там въпросът. Ако ме разбирате. Искат да се остави храна на една маса без надзор...
Влизаме. Нито един ескалатор не работи.
Залата. Студена.
Събитието беше промотирано като грандиозен спектакъл. Не разбрах защо. Очаквах декори, светлини... Нещо. Което ми липсваше.
Изпълнителите бяха добри. Едната жена беше бременна , но през цялото време не се спря . Чак се притесних. Гледала съм концерти на АВВА. Помня, че винаги са били с богати костюми и от тях струи една такава мека топлина. Е, нямаше тоалети. Не намерих информация за изпълнителите. Но можеше да се постараят едната да е руса, другата тъмнокоса.
Озвучаването. Ужасно силно. Зала 1 е голяма. И за да се чува добре навсякъде не е необходимо да се надува до край музиката от сцената. На моменти беше доста неприятно от кънтеж.
Иначе публиката се радваше. На крака. Танцува Simple Smile

Ставам да направя обредно кафе. Има ли желаещи?

# 74
  • София

Честит рожден ден на Елиа! Да е здрава,щастлива и лъчезарна! Да е все така умна,трудолюбива и напориста! Да постига мечтите си!Да радва всички!

Честит рожден ден,Боряна!
Пожелавам ти здраве и щастие!

Скрит текст:
Честита да ни е Боряна -
да бъде здрава и засмяна,
щастлива като пеперуда,
като калинка леко луда,
като бълха неизтребима,
на всички да е най-любима!
Да пише стихове желани,
да бъде по-добре от лани!
Да не забравя КГБ-то,