КГБ = Клуб на Готините Баби - 246 "Априлско пробуждане "

• 20 909
  • 897
  •   1
Отговори
# 615
Флаш, палчета и от мен.
Преди години татко имаше такув проблем. Знаете ли от какво си беше докарал язви в стомаха? От аспирин. За щяло и не щяло пиеше упсарин.

Да се похваля, че съм с нови очила. Прогресивни. Ще свиквам. Тази вечер гледам тв и ровя в телефона с един чифт очила. Рахат!

# 616
  • София
Флаш,  дано сестрата я стабилизират бързо и да си възстанови показателите.
Пипи, оправяйте се с ТМ. И аз нощес хремясах, не знам от какво. Не сме виждали мрънчоците, у нас е приятно топло.
Марияна, преди да предадеш болничния на фирмата го преснимай. Същото направи и с амбулаторния лист към него - ще ти трябват за следващото направление и ЛКК. Като останат 10  дни до края на БЛ  отиваш при ЛЛ, пуска направление за ЛКК и задължително вписва в амбулаторната карта мнение за продължаване. За по-сигурно може да вземеш и мнение от ортопедията, където е минала операцията или от физиотерапевта. За последното не ти трябва направление - просто отиваш в отделението и молиш да го напишат в амб. карта. И така докато натрупаш 180 дни болнични. После пак ще ти пиша за ТЕЛК.
Кас, много хубава пеленката. Аз се замислих защо да не си оплета одеало за моето огромно туловище. Но не знам как се плете с ръце.
Ако имаш някакво клипче или указания - моля да ги споделиш.
Едно време много плетях, сама се научих от схемите в Жената Днес и Прамо. Помните ли ги тези списания? После дойде перестройката и РЕП се наводни с руски списания  за жената, там също имаше интересни плетки. Но след демокрацията зарязах заниманието. А и придобих тендовагинит от много работа с ел. пишеща машина.

# 617
Айша,
Много е лесно летенето с пръсти. И приятно.
Аз се научих от YouTube.
Мислила съм за одеалце за мен... Ама колко прежда ще отиде...

# 618
Мериан, не си пожелала - не съм дошла да ти гостувам Simple Smile Обичам да готвя и да експериментирам - трябва само да ми дойде музата. Като цяло откак съм в къщи се опитвам да готвя по малко, за да е разнообразно. Преди се хранехме само вечер в къщи и като наготвех нещо се ядеше едва ли не цяла седмица.
Айша, днес се разрових в нета след споделянето на Кассс за одеялото. Има много клипчета в YouTube, както казва Ранелла и може да се научиш как се плете. Никак не излиза евтино голямо одеяло - намерих един сайт, който улеснява избора. И на мен ми се иска да опитам.

# 619
  • София
Айше,  няма да издържа шест месеца, моят шеф още миналата седмица беше питал кога се връщам на работа. Преди да се оперирам подробно му разказах за операцията, ама кой да слуша.
Макавели, идвай! Може и мъжО да вземеш. Ти ще готвиш, аз ще те хваля! Договорилис?

# 620
Лека нощ!

# 621
Влизам да ви кажа лека нощ.
Флаш, изпращам добри мисли и стискам палци сестричката ти да се оправи бързо!
Яжке, много неприятно! Гуш от мен!
Айша, написваш в тубата Ализе пуфи одеало и излизат клипчета. Аз ползвах ето това - [url]https://m.youtube.com/watch?v=FYgRVf3loF4&pp=ygUg0LDQu9C40LfQtSDQv9GD0YTQuCDQvtC00LXRj9C70L7SBwkJ0woBhyohjO8%3D/url] - не знам защо не ми се получава. Само да кажа, че плетките са два вида. Едната е права плетка, там отива по малко прежда, другата с която плетох сега гълта повече прежда защото там се кръстосват бримките. На баткото и каката са изплетени с правата плетка, тогава не знаех за тази. Утре, ако не забравя ще снимам.
Мериан, не знам, но според мен ползвай си полагащите болнични, за да се възстановиш добре.
Ранела, честити цайси! Със здраве да си ги носиш и дълго време да не се налага да ги сменяш!
Вече казвам лека нощ, че очите ми се затварят! Да утре баболинки боровинки 😘

# 622
Добро утро!

Дъждовно започвам деня, но с кафе по Тетка Simple Smile

Хубави емоции и приятни занимания за всички днес!

# 623
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах малко по-късно , че днес не съм на работа , ще имам гости. До днес не го споменах , че предните 2 пъти се провали гостуването. Сега сме здрави и ги очаквам ,че вече не съм ги виждала отдавна. Та ви е ясно , че днес ще съм заета.
Снощи пиесата беше много хубава , даже се разплаках. Горещо го препоръчвам на русенки , да го гледат. След това сладки приказки с дружките.
Пипи , радвам се , че нещата са добре при ТМ.
Проблемите , които имате да се разрешат.
Хубав да е денят ви!

# 624

"Понякога е добре да се оставиш на Живота да те води, да забравиш за миг, за всичко, което те тревожи, да се усмихнеш и да повярваш, че всичко е възможно, стига да го пожелаеш."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Едно закачливо кафе от мен с много истина в думите Heart
Тони, да ти е щастливо с децата - имаш нужда от зареждащото им действие, толкова е хубаво!
Ранеллка, направи си още едно кафе и с мен - умея да слушам, ще ми е приятно дори и само да обменяме мислите си.
Флаш, това важи и за теб, както и за всички останали момичета!
Облачно и сивичко е и при нас - ще е ден за у дома. Поизоставих си диамантения гоблен - може да му обърна внимание.
Усмихнат ден баболинки и да ви спори в каквото сте намислили Heart и

# 625
  • Вила Великула
Добро утро, и аз си изпих кафето в компанията на Ранела, Тони и Макавели. Между временно клиент ми вдигна адреналина на макс. Не мога да разбера какво си мислят някои хора, може би, че цялото ми свободно време е посветено на тях. За една тъпа декларация на физическо лице ме размотава вече втора седмица, не ми разрешата да я подам, първо да си я проверял. Да ама проверката му трая твърде дълго. Задава после мега глупави въпроси и изисква отговори на тях. Обясних ме в прав текст, че ми е отнело повече от предвиденото за това време и ако не реагира веднага, ще остане сам да си я подава. Не стига, че се пазари за всеки цент, а изисквания до небесата. Аман, оплаках се, но още тялото ми се тресе от напрежението и гнева, които ми причинява.
Затова пък след малко ще отида на козметик и се надявам да успея да релаксирам. А дано, ама надали....
Оплаках се, дано ми олекне и дано да не съм ви натоварила.

# 626
Добър ден, боровинки! На линия съм. Вчера го писах дъждовен, лежах на диванаТа и дремах целия ден. Даже ме мързеше да ви драсна два реда,  но днес съм във форма.
Флаш, дано всичко се развие по най-добрият начин за сестра ти, стискам палци!
Тони, гушкай си сладкишите и се забавлявай!
Пипи,  много се наказваш заради тъпаците, а баба ми казваше, че светът ще свърши, но те  -  не. Права беше жената, тогава не я разбирах.
Яжка, ако майстора си е оставил ръцете при ремонта, обади се да ти пратя винкела. Аман от некадърници! Аз започвам ремонта на прословутото фоайе в понеделник, та може и на мен да ми потрябва това пернишко изобретение. Забавих се много,  но ми беше  по - важно да минат изборите. Сега ме тормозят и победители и победени да им давам разни справки, та да си правят анализи.
ПИятелят ще е абитуриент на 27 май, та Сандански ще е преди това. Скоро не съм го питала дали ще учи, или започва работа като дресьор на кучета. Може и папагали,  Флото ще е доволна.
За плетки и въобще всичко, което изисква игла  - нямам какво да кажа,  хич не ме търсете.
Хубав ден на всички, с каквото и да се занимавате!

# 627
Хайде от мен обеден привет!  Чета ви от сутринта, но сега мога да пиша.
Тони, дойдоха ли твоите сладкиши? Забавлявайте се на макс! Леле, колко е хубаво Simple Smile
Пипи, прегръдка от мен Hug Както е писала Ениса, няма да свършат простаците, защото този наистина се е държал просташки. Постарай се да се ядосваш по малко от такива екземпляри, вредиш на себе си, а на тях не им пука!
Макавели, стигна ли до гоблена, или пак завъртя нещо вкусно в кухнята? Blush
Яжке, а вие до къде я докарахте, успяхте ли да изпомпате водата?
Ениса, тази плетка не се плете с игли и куки, плете се с пръсти и действа разтоварващо , а ти имаш нужда, но ти предлагам да се разтоварвиш в Сандански. И аз бих го предпочела пред плетката Blush
Тетке, къде е кафето от под шипковия храст Thinking
Аз имам ядене за обяд. Направих едни исладки макарони на фурна. На свекито явно са й се прияли. Ходила да си купува вестник и хляб и донесе едно прясно мляко и пакет макарони. Аз бях по двора и като се прибирам ги намерих на плота, та реших да ги направя. Нищо не съм й казвала, после ще й ги смъкна., надявам се да се зарадва. За довечера ще готвя зелен боб. Вече се изчерпах, но ще почвам пак отначало, картофи, ориз и т.н. Laughing
Ето да ви покажа пелената с другата плетка. Не знам дали добре ще с евижда и разбре, но тя вече е ползвана и три години, така че каквото Simple Smile
Скрит текст:
Сега ви оставям до после и ви пожелавам хубав остатък от деня! Kissing Heart

# 628
  • София
Касс, много добре изглежда одеалцето!
Ениса, отдъхвай!
Хубав ден!

# 629
И аз съм тук. Имах работа  и разни ангажименти тези дни и минавах през темата набързо.
Вече съм новоозъбена. Като цяло добре, но не съвсем. Отдолу в лявия краен ъгъл много ме убива и не мога да дъвча, а единият преден е с почти 1 мм по-дълъг от другия и ми боде очите. Има и други дефектчета. Ще настоявам за  корекции на полагащия ми се преглед  другата седмица. Въпреки тези неща, все пак има положителна промяна.

Скрит текст:
Вчера внучката стана европейски шампион в нейната възрастова група на европейското в Гърция. Брат ѝ , за съжаление, е в публиката заради контузията.
Със синята каска.

Заслужен поздрав от ръководителя на отбора.

Последна редакция: ср, 22 апр 2026, 19:13 от К.А.Г.

Общи условия

Активация на акаунт