На кой пореден номер на канал на телевизия от А1 да намеря DIZI?

• 263
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! От два дни имам нов договор за ТВ от А1 и каналът със сериали DIZI е включен в абонамента. Вчера даже успях да го намеря за малко, но днес го няма на същия канал или съм сбъркала номера. Часове неуспешно търсене, вчера в програмата името на канала не съвпадаше с това, което се виждаше на екрана. Питах помощника (чат бот) в сайта на А1, но той три пъти не разбра въпроса ми и се отказах. Моля, пишете ми, ако можете да ми помогнете.

# 1
  • София
268 канал

# 2
Благодаря. При мене на канал 268 няма нищо, по-точно има надпис „Очаквайте скоро А1“. Но като разгледах този диапазон, намерих DIZI на канал 272 на телевизора Samsung, така че ми помогнахте, благодаря. Междувременно имаше напредък в проучването ми. Вкъщи има 4 телевизора. Оказа се, че на телевизорите Phillips и JVC на канал 105 има DIZI, а на двата телевизора Samsung на канал номер 105 върви украинската телевизия FREEДОМ. Съседните канали и на четирите телевизора си съответстват по имена и съдържание (съответно Moviestar HD на канал 106 и Euronews French на канал 104). А всички телевизори са към един и същ абонамент, странна работа, но горното обяснява защо не можах да намеря DIZI днес на телевизора в хола и се наложи да търся помощ тук.

Общи условия

Активация на акаунт